Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiėmėme vaikelį iš vaikų namų

QUOTE(eglutteskarota @ 2006 11 30, 15:35)
vyras stabdo  doh.gif palauk, lai iseigines, atostogas pas mus praleidzia, o tada matysim  ax.gif

labai teisingai sako ax.gif
o sutapimai tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif turbūt vyrų paskirtis tokiais atvejais stabdyti, mane irgi stabdo ax.gif
Atsakyti
O as teisiog norejau Jums visoms, kurios randat savy vidines drasos, padekot, kad esat tiems vaikuciams 4u.gif
As kartais apie tai pagavoju, bet tarsi jauciuosi per silpna verysad.gif
Mastau, kad kai kazka prisijaukini, tai tampi uz ji atsakingas, kad tarsi nebegali kaip niekur nieko atgal to vaikucio parvezti, pati turiu tris, ir manau, kad nesugebeciau kokias dvi dienas draugaut, o po to "issiskirt".....
Viena draugu pora globojo 10-meti berniuka per iseigines, bet is salies buvo keista stebeti: ju vaikai labai nerimavo, uzsisklende, ir zinant, kokia sauni ju seima, visas vasaras praleidzianti savo statytoj sodyboj ir negailinti demesio vaikams, na jie tiesiog ir patys gyvena vaiku gyvenima: piesia, po miskus braido ir .t.t ir .t.t, labai priestaringos mintys mane uzpludo... to kito berniuko elgesys irgi buvo keistas, na tarsi jis butu pykes uz tai, kad ne jo si seima.... nezinau, turbut is tiesu reiktu labai daug ir stropiai dirbti su savim, kad zenges toki atsakinga zingsni neiskaudintum ne vieno vaikelio. Auginu savo tris draugiskus vaikus, ir paskaicius Jusu kupinas sirdies istorijas vel prisimenu, kad gal koks mazas paukstelis sutiktu su mumis padraugauti, bet tiek nedrasu, ar "neapgausiu" jo sekmadieni vakare, kai jam tektu palikt musu namus.......
Jurga, smagu Jus cia sutikti, mes "buvom susitike" zveryno kaimynuose 4u.gif , butu taip idomu paklausyt Jusu patirties ax.gif
Atsakyti
as irgi labiausiai dvejojau del to, kaip vaikai ji priims, juolab mano didckiai tokia pestukai, nuolat konkuruojantis tarpusavyje su padidinimo stiklu i vienas kito darbus, pareigas ir visa kita ziurintys doh.gif bet dabar dziaugiuosi del to, kad kai Klaidas pas mus buna gaunasi geroji konkurencija, va tu issidirbineji, as su klaidu bendrzusiu, o issidirbinejanti puse priversta nusileis lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienu zodziu kolkas vien pliusus matau (tik kambarys bjaurybe ankstas verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2006 12 01, 14:14)
Jurga, smagu Jus cia sutikti, mes "buvom susitike" zveryno kaimynuose  4u.gif , butu taip idomu paklausyt Jusu patirties  ax.gif

ir ne tik ten mirksiukas.gif
patirties dar neturim, nes dar vis laukiam leidimo.... Bet lankom mergytę pas ją 2 kartus per savaitę. Savo vyresnėlę jau supažindinau su ja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2006 12 01, 14:27)
ir ne tik ten  mirksiukas.gif
patirties dar neturim, nes dar vis laukiam leidimo.... Bet lankom mergytę pas ją 2 kartus per savaitę. Savo vyresnėlę jau supažindinau su ja.  smile.gif

mmmmmmmmm, o as ziuriu, kur tas vaikis matytas mirksiukas.gif
tada tik dar geriau, labai tikiuosi, kad kada bus proga pasikalbeti ta tema 4u.gif , o kol kas, mano pagarba Jums hi.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2006 11 30, 15:50)
Labai grazi istorija, ir pabaiga,tikiuosi, bus labai grazi...
Na o vaikuti auginu pati, su vyru, mociutes padeda. Kadangi vaikucio laukem senokai, tai pataupiau atostogu dienu... ir sulauksiu to dekreto...

4u.gif linkiu būti kantriai ir ištvermingai, būtinai tikėti kad visi sunkumai, kai natūrali" pogimdyvinė depresija" praeis. Patikėk man buvo l. sunku kai parsivežiau Dainių, psichologine prasme. Džiaugiuosi kad nepalūžau, tad stiprybės ir tikro džiaugsmio ir tau.
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 11 28, 14:37)
žodžiu visi mes geri "fruktai", tik vaikeliui iš globos namų viską verčiame jo "negeriems" genams mirksiukas.gif iš tikro tai nėra tų negerų genų, nėra paveldimos paleistyvystės, kleptomanijos schmoll.gif gali būti paveldimi charakterio bruožai, bet ne gyvenimo būdas ar ydos doh.gif kartais suabejoju, ar lanko būsimieji įtėviai/globėjai parengiamuosius kursus g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as irgi tureciau buti paranormali. Ir paleituve, ir girtuokle ir etc. Nu ir kuo as kalta, kad amno mama mire, o tetis velniai zhino kur plaukioja. Uzhaugau normali, grazhi ishaukleta ir tvarkinga. Aciu mano teveliam. Ir visiem dideles kantrybes auginant tokius leliukus
Atsakyti
QUOTE(LIUDAL @ 2004 01 02, 17:15)
O del genu tai man irgi neramu butu... Tikiuosi, kad jus zinote, kas mergytes tevai. Linkiu jums uzauginti puikia, gera ir protinga dukryte, kuri ateity ivertintu, ka del jos padarete.

NU TAS PASAKYMAS,KAD IVERTINTU KA DEL JOS PADARETE...TIKRAI JUOKINGAS...ar kai auginate savo vaikus tikites ivertinimo?
Atsakyti
As myliu savo dukryte ir atiduodu jai visa save nesitikedama nieko atgal. O tiketis, kad ji jausis dekinga, ka del jos padareme, keista. Ji dziugina mus savo naujais atradimais, pasiekimais kasdien. apkabina, myluoja ko dar reikia.
Atsakyti
Mes auginame vaikucius ne sau. uzaugs, tures savas seimas. O mes tuo dziaugsimes.
Atsakyti
sveikutes visos ir visi...nezinau tiksliai kur galiu parasyti...bet cia daugelis jusu tiek patyre jau smile.gif jei pvz pretenduotume i pati pati mazeliausia vaikeliuka kiek jau galima-kokio amziaus jis jau taptu visiskai musu,ir tik musu?.... ir ar tureciau as teise tam angeliukui suteikti savo siuloma varduka?...ar vistik reikia palikti tu geguciu duotus vardelius?... ir dar vienas klausimukas? juk nesvarbu is kokio miesto esi?...per visus miestus galima pervaziuoti ieskant "to vienintelio" vaikelio?....
Atsakyti