Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

QUOTE(white tea @ 2007 09 07, 13:21)
Cili Kaimas! ten yra staliukai didesniam pulkui zmoniu.

taigi:
[i]Rugsejo 29 d. 13 val. Kaune, Akropolyje, kavineje "Cili kaimas" sanpauliju myletoju susitikimas
pagrindine pokalbiu tema "Margalapes sanpaulijos", turincios nuotrauku atsineskite

aš dalyvauju, tik va margalapės nei vienos neturiu schmoll.gif verysad.gif
tea įdomu kodėl g.gif biggrin.gif

QUOTE(rena @ 2007 09 07, 14:18)

pagaliau ir as susilaukiau vaikiuku is [b]Sigutes
lapuku, o tiksliau viena vaikiuka ir tai jei man akis neapgavo pas mane laimes pilnos kelnes

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
dar turiu 3 Mermaid vaikucius, ar yra dar norinciu i ka kita psikeisti? smile.gif
Atsakyti
Diinka, viena margalapes vaikiuka tikrai i susitikima tau atnesiu biggrin.gif
Atsakyti
Parodysiu kokius vaikus išdaigino vienas lapelis. Gal žinote koks jų likimas? Ar įmanoma juos užauginti? Iš viso yra penki ant koto ir dar kažkiek auga žemėse bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Gali būti jog tavo lapukas kažkur pažeistas , tada augina daugiau vaikų ant koto , bent man taip buvo , jų prileido net 11 , visus paugėjusius puikiai atskyriau , tik jie bus be šaknų , bet tai sunkumo prigyjant nebuvo , isišaknyjo jau žemėje . Sėkmytės auginant , bus dar ir daugiau vaikiukų , tik turėk kantrybės.... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Sigute. Lapukas atrodo sveikas. O žemėje jis irgi pridaigino vaikų. Kadangi dar nedideli, tai sunku ir suskaičiuoti, bet bent kokie 5 yra. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 rugsėjo 2007 - 15:27
QUOTE(Aina @ 2007 09 07, )

Ši designer dress . jis jau isaugino 8 vaikus, vienas is ju jau prazydo  o jis vis dar vaikuojasi ir galo nematyt  . sakau gal subludo senatvej, nes dabar ant koto pradejo vaikus leisti  , ir dar kiek  . as 15 suskaiciuoju...   
user posted image

Tai va kokių cūdų thumbup.gif pas Aina augo.

Na o manoji EK - Bagynia Krasaty parodė pirmajį žieduką
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 08, 20:41)
Tai va kokių cūdų  thumbup.gif pas Aina augo.

Tai aš ir prisimenu, kad kažkas gyrėsi, jog augina vaikus ant koto, tik nebegalėjau rasti, kas. Todėl ir klausiau, kaip ten baigėsi... ax.gif
Atsakyti
Būna kad taip nutinka, kai lapo galas nupjaunamas neaštriu peiliu... Tada vaikai ant kotelio auga... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 09 07, 21:29)
dar turiu 3 Mermaid vaikucius, ar yra dar norinciu i ka kita psikeisti? smile.gif

nepamirsk perspeti, kad si gele su fantazy, kad paskui nemalonumu nebutu mirksiukas.gif

QUOTE(Daiva B. @ 2007 09 08, 22:30)
Būna kad taip nutinka, kai lapo galas nupjaunamas neaštriu peiliu... Tada vaikai ant kotelio auga...  blink.gif

pas mane nei tas, nei anas variantas nebuvo schmoll.gif . nupjautas buvo gerai, augino 8 vaikus normaliai, o tik praejus kazkur pusei metu vaikus pradejo leisti ne is zemes, o is kotelio. ir nepazeidziau as jo... stovejo ant lango ramiai, kaip ir visi kiti augaliukai smile.gif . taigi man iki siol misle, kodel taip nutinka. isisaknija labai gerai, nei vieno nepraradau mirksiukas.gif

o cia siandien jau pilnai issiskleides strepsiukas Aly's Magnetosphere:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 09 rugsėjo 2007 - 07:33
QUOTE(Aina @ 2007 09 09, 08:27)
pas mane nei tas, nei anas variantas nebuvo schmoll.gif .
o cia siandien jau pilnai issiskleides strepsiukas Aly's Magnetosphere:

drinks_cheers.gif pas mane irgi viena leido tiek is zemes, tiek ant kotuko, taip kad pjovimas buvo ne prie ko ax.gif
O jau strepso grazumas wub.gif wub.gif
Atsakyti
iskeliavo i Vilniu siuntinukas: VUL, Springlet, nenuoramai82, Ievunei ir Sirenai mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti