Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

QUOTE(Ausma @ 2007 09 17, 12:50)
Būtent. Užkrės mus Aina su savo grožybėm ir šia liga biggrin.gif Iš paskutiniųjų bandau atsilaikyti, bet imunitetas silpsta sulig kiekviena Ainos strepsiukų nuotrauka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

parodysiu visa bureli biggrin.gif , kad galutinai imunitetas nusilptu hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 17, 13:02)
parodysiu visa bureli biggrin.gif , kad galutinai imunitetas nusilptu hihihi.gif

mane jau galima į "strepsiukų" ligonių palatą talpint mirksiukas.gif Ausmai lovą šalia pastatysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 17, 13:02)

o kiek dar zieduku bus bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(mmmildut @ 2007 09 17, 13:05)
mane jau galima į "strepsiukų" ligonių palatą talpint  mirksiukas.gif  Ausmai lovą šalia pastatysiu  lotuliukas.gif

tik palata turetu but didoka, nes ligoniu joje netruks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 17, 13:39)
tik palata turetu but didoka, nes ligoniu joje netruks lotuliukas.gif

reiks matyt kokį angarą okupuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 09 17, 14:02)
lotuliukas.gif

user posted image

O, varge swoon.gif Vienintelis dalykas mane dar sulaiko - vietos stoka, bet kai bus baigtas įrengti namas, bijau, kad neatsilaikysiu. Teks pavasariop ir man ligonio kortelę išsirašyti. Ačiū Mmmildutei, jau ir lovą rezervavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 09 17, 14:09)
reiks matyt kokį angarą okupuot  lotuliukas.gif

o geriau jau iskart imti du lotuliukas.gif

pas mane kolkas vietos yra, bet tai tik kolkas tongue.gif
Atsakyti
Na pagaliau!!!!
Pasiskolinau iš draugės fotiką ir padariau fotosesiją ant palangės:

Aparahoeuser posted image Ice Queenuser posted image Octaviauser posted image Optical Illsionuser posted image
Skybird
user posted image Sara Zachariahuser posted imageStormy Weatheruser posted imagePat Traceyuser posted image
Smokey Moonuser posted imagePhobosuser posted image

Merginos, kiek džiaugsmo tos mūsų "salotos" suteikia - negaliu apsakyti.
Pirmas vaistas nuo depresijos, malonumas, kaifas (na ką dar tokio kreizi galima išsakyti?) ir apskritai - gražuuuuu!!!!!

Aina, o taviškė - jei cento nebūtų visai kitoks vaizdzialis atrodytų. O ji - tiesiog mikrobinė bigsmile.gif )))
Atsakyti
Ačiū Rimai* už fotoreportažą wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Rima*,2007 09 17, 14:47]
Na pagaliau!!!!
Pasiskolinau iš draugės fotiką ir padariau fotosesiją ant palangės:

Labai grazios "salotos" thumbup.gif
Atsakyti
Rima, salotos tai tikrai ispudingos, ypac ta su fantasy thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 17, 16:30)
Rima, salotos tai tikrai ispudingos, ypac ta su fantasy thumbup.gif

Kuri?
Phobos turi minty ar kitą?
Atsakyti
Tiesiog fantastika , gražūs augalai , gražiai išaugę , nuostabūs žiedukai , šeimininkė šaunuolė..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti