Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

[quote=Alyvuogė+,2007 09 24, 22:31]

geriausiai atskirti,kad kiminai neturi saknu,

bet jie visi be saknu doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif reikia jūsų patarimo- ar galima persodinėti sanpaulijas,jei jos leidžia žiedukus g.gif
Atsakyti
Jau radau pati atsakymą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
grazus ziedukai wub.gif
Atsakyti
As irgi noreciau prisijunkt prie jusu gausaus burio blush2.gif kolkas mano "kolekcijoje" tik dvi sanpaulijos - Louisiana Lullaby ir maximuke, bet tikiuos, kad su laiku ju padauges ax.gif
gal kuri turit kokiu vaikuciu parduot/pasidalint? blush2.gif
Atsakyti
sveika prisijungus 4u.gif
aš šiuo metu turiu tik Maksiminukės paaugusių vaikučių, deja nežinau, kaip žydės doh.gif O veislinių sanpaulijų vaikiukai dar maži.
Tad sek temą, nes parduodami/keičiami vaikiukai naujas mamas ir naujus namus suranda akimirksniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2007 09 25, 20:55)
As irgi noreciau prisijunkt prie jusu gausaus burio blush2.gif gal kuri turit kokiu vaikuciu parduot/pasidalint?  blush2.gif

Sveika prisijungusi , prie mūsų sanpaulijos draugijos .
O sanpaulijų vaikiukų tikrai turėsiu parduoti , mainyti , ką turėjau paaugusio išpardaviau , dabar belieka laukti paugėsiančių , atskirtų turiu net 15 veislikių , ir ne po vieną vaikutį , dalis rezervuotų , dalis pertekliniai laisvi...
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 25, 20:51)
Sveika prisijungusi , prie mūsų sanpaulijos draugijos .
O sanpaulijų vaikiukų tikrai turėsiu parduoti , mainyti , ką turėjau paaugusio išpardaviau , dabar belieka laukti paugėsiančių , atskirtų turiu net 15 veislikių , ir ne po vieną vaikutį ,  dalis rezervuotų , dalis pertekliniai laisvi...

o kokiu veisliu vaikuciu turi? gal is anksto uzsirezervuot rolleyes.gif , kad tikrai liktu?
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2007 09 25, 15:36)
Nu tai apie ka ir kalba eina, kad vienos sako smulkinti, kitos ne, vienos sako virinti, kitos ne... lotuliukas.gif  Darysiu kaip dariusi ir maziau patarimu klausysiu biggrin.gif

Va tame ir yra visas sunkumas , kol pati neišbandai tai tie patarimai ir lieka tik sausais patarimais , kaip pereini visas auginimo , dauginimo stadijas, netektis , džiaugsmus , tada pamatai kurie patarimai buvo geri , o kurie tik "patarimai" , bet tai nesinori jog kiti kartotų mano klaideles .
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 09 21, 10:26)
keletas pirmųjų žiedelių wink.gif
Maksiminukė 
user posted image

neispasakytas grozis wub.gif sunku net patiket, kad Maximoj tokiu buna...
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2007 09 25, 20:55)
As irgi noreciau prisijunkt prie jusu gausaus burio blush2.gif kolkas mano "kolekcijoje" tik dvi sanpaulijos - Louisiana Lullaby ir maximuke, bet tikiuos, kad su laiku ju padauges  ax.gif 
gal kuri turit kokiu vaikuciu parduot/pasidalint?  blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Aciu, kad taip draugiskai priimete i savo draugija 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti