Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija IX

QUOTE(Silvana @ 2007 09 04, 19:45)
Na aš tik neseniai pradėjau auginti veislynės sanpaulijas ax.gif . Mano pačiuos užauginti i lapuku dar tik vaikiukai su 2-4 porom lapelių blush2.gif Ilgokai teks palaukti žiedielių doh.gif  O taip norisi grožį regėti ne tik saitų nuotraukuose tongue.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Tai čia tik bus kada nors tokios, kaip nuotraukose? O dabar įsigijai lapukus ar vaikus.

O aš supratau, kad rodai savo gėlyčių nuotraukas.

Aš jaukinuosi po truputį neveislines. Po nesėkmių pavasarį vasaros metu lyg ir po truputį prisijaukinau. Turėti lapukai išleido vaikus. Du lapukai dar laukia vaikų. O ta gėlytė kurią pavasario pabaigoj buvau stipriai apmarinus irgi atsigavo. Jau žiedus krauna.
Negi pagaunu "cinkelį"? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip smagu,kad naujokiu tiek nemažai,visom daug linksmiau laukti pirmuju žiedeliu wub.gif esu gavus iš merginu jau su žiedeliais tai turiu kuo pasidžiaugt iki to laiko,kol savuosius išaugintu gėlyčiu pamatysiu wub.gif šiandien pamačiau,kad mano Niekomu nie dam lapelis jau antra partija vaikiuku iškišo clap.gif pirma"roza"atskyriau 3 vaikiukus ir dabar jau lyg 2 įžiūriu lens.gif gal dar ir daugiau išlys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 09 03, 21:45)
sveikos, mazai laiko turiu tai retai ir uzsuku, na bet gelytemis siomis tikrai dar vis domiuosi ir tikrai myliu, turiu keleta vaiku jau priauginus, jau tikrai prigija tai galiu ir pasiulyt, gal kas nori keistis i kitokius vaikucius:) nes jau truputi vietos neturiu, jau reikia kitus vaikucius atskirti o nelabai turesiu kur juos padeti smile.gif
Mermaid turiu 3 jau isodintus ir augancius vazonelyja ir 2 jau sale islindusius vaikucius sale lapo jau ir gana dideli smile.gif
pink sensation 3 jau augancios gelytes smile.gif
Lyon S Spectacular 2 vaikuciai smile.gif

na cia mazdaug kaip jie atrodo smile.gif

Ar tik keistis gali, o gal ir parduoti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 09 04, 21:50)
Tai čia tik bus kada nors tokios, kaip nuotraukose? O dabar įsigijai lapukus ar vaikus.

Isigijau jau zydincius augaliukus thumbup.gif Dabar dairausi kokio stelazo ar lentynos, nes po tokio uzsipirkymo pajutau vietos stokos doh.gif Reik jau mazint apetitus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 09 05, 08:20)
doh.gif  Reik jau mazint apetitus  biggrin.gif

lotuliukas.gif ))))))))))))))

Silvana, na ir prajuokinai!!!

Utopiste tu... biggrin.gif )))))
Koks "mažint apetitus"??? Apetitas ateina bevalgant wink.gif

Ir aš taip galvojau pavasarį, dabar skaičiuoju apie 70 veislių. Va 13 žydi, dar keli ruošiasi, o lapelių lapelių - vaikus paleido visa krūva, dabar buvo "įsižeidę" ant gamtos, apstojęs augimas, tai kaip perekšlė kėlinėju į kitas palangių zonas, bet tuoj atskyrinėsiu vaikus.

Kiminų turiu, ačiū forumietėms!!! drinks_cheers.gif tai vaikai adaptuosis geriau atskirti. (Įsitikinau - kiminuose vaikiukai geriausiai prigyja!), tad dalybos lauks.

O tu? biggrin.gif ))))) Mažinti apetitus... Oi... lotuliukas.gif )))))) Niasigaus, dorogaja! Nesigaus! 4u.gif Šits griožis - užkrečiamas kaip bacila wink.gif

thumbup.gif Vivat mūsų palanginiams darželiams drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 09 04, 17:57)
Noriu pasigirt savo naujais palanges gyventojais yahoo.gif
user posted image

Koks grozis bigsmile.gif wub.gif Bet tas grozis toks uzkreciamas doh.gif Gaila, kad palanges mesiplecia taip kaip augaliukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 09 05, 08:28)
lotuliukas.gif ))))))))))))))

Silva

Utopiste tu...  biggrin.gif )))))
Koks "mažint apetitus"??? Apetitas ateina bevalgant wink.gif

Ir aš taip galvojau pavasarį, dabar skaičiuoju apie 70 veislių. O tu?  biggrin.gif ))))) Mažinti apetitus... Oi...  lotuliukas.gif )))))) Niasigaus, dorogaja! Nesigaus!  4u.gif  Šits griožis - užkrečiamas kaip bacila wink.gif

Gąsdini... doh.gif
Aš vis dar galvoju, kad save kontroliuoju ir taip nesusirgsiu.
Bet pastebiu, kad užėjus kokiu reikalu į gėlių parduotuvę apsidairau, ar nesimato sanpaulijų biggrin.gif
Gerai, kad dabar jų nelabai yra bigsmile.gif
Gal neprasidėti ateityje su veislinėm, o tai ten tiek daug tų veislių.... Pavojinga blush2.gif
Atsakyti
Kerpena, būtinai "prasidėk"! Juk tokia įvairovė! bigsmile.gif

Rima, rašei, kad vaikiukus sodini į kiminus ir geriausiai prigyja. Sutrikau: ar TIK į vienus kiminus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucerna: 05 rugsėjo 2007 - 11:25
QUOTE(Kerpena @ 2007 09 04, 21:50)
Aš jaukinuosi po truputį neveislines. Po nesėkmių pavasarį vasaros metu lyg ir po truputį prisijaukinau. Turėti lapukai išleido vaikus. Du lapukai dar laukia vaikų. O ta gėlytė kurią pavasario pabaigoj buvau stipriai apmarinus irgi atsigavo. Jau žiedus krauna.

tai as irgi turiu neveisliniu ir is lapuku laukiu vakuciu, o dar ir parduotuvej,pora lapuku nusifirinau, tai irgi laukiu vaikiuciu, viena savo atgaivinau irgi neveisline, taip vat ir mkinuosiu, ziuresim, kas cia is manes gausis hihihi.gif

QUOTE(Rima* @ 2007 09 05, 08:28)

O tu?  biggrin.gif ))))) Mažinti apetitus... Oi...  lotuliukas.gif )))))) Niasigaus, dorogaja! Nesigaus!  4u.gif  Šits griožis - užkrečiamas kaip bacila wink.gif

nu kazkaip pas mane su tuo apetitu irgi neprastai blush2.gif ax.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif

QUOTE(Ronet @ 2007 09 05, 08:38)
Koks grozis  bigsmile.gif  wub.gif Bet tas grozis toks uzkreciamas  doh.gif Gaila, kad palanges mesiplecia taip kaip augaliukai  lotuliukas.gif

vat kas paguodzia, kad dar turiu laisvu palangiu bigsmile.gif o jei ka, tai pas mane dar palepe laisva bigsmile.gif tik ziema jau ten salta, nabet juk galima MB pajudinti user posted image kad laikas imtis darbu tongue.gif
Atsakyti
gal kas norit silent prayer vaikuciu? kazkaip pas mane ju uzderejo. geriau, kad noretojos butu is vln, nes nezinau ir neisivaizduoju kaip vaikucius pastu siusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 05 rugsėjo 2007 - 12:12
gal kas is vilnieciu nori buckeye eyestopper vaikiuku? atsodinti nuo lapo pries menesi, graziai paauge, turi po 6-8 lapukus. savaitgali perduociau per milduka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 09 05, 13:11)
gal kas norit silent prayer vaikuciu? kazkaip pas mane ju uzderejo. geriau, kad noretojos butu is vln, nes nezinau ir neisivaizduoju kaip vaikucius pastu siusti.

as lb noreciau ax.gif
o i vln varysiu pabaigoj sio men., tai tada galeciau pasiimti rolleyes.gif
Atsakyti