Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

QUOTE(Twiggy @ 2008 05 13, 18:41)
Sveikos, labai noreciau kirpejos patarimo  4u.gif
situacija tokia, visada turejau ilgus ligi liemens plaukus, bet atsibodo ir kokius 10-15cm kirpeja patrumpino. Plaukai naturalios spalvos, nedazyti (tamsus). Galva ne vienus metus plaunu kasdien (savaitgali, jei niekur neinu - neplaunu), todel kad stipriai riebaluojasi. ilga laika naudojau Head&shoulders (lyg ir taip rasosi) sampuna, bet nuo ilgo nepertaukiamo naudojimo atsirado seborejiniu pleiskanu. Jas issigydziau ir pradejau ieskot sau tinkancio sampuno. nuo vienu atsiranda pleiskanos (vel gydau), arba plaukai atrodo kaip neplauti, priglude ir t.t.  verysad.gif 
Patarkite koki sampuna naudoti, kad plaukai taip nesiriebaluotu? Kirpeja, pas kuria paskutini karta kirpausi, patare pirkti sampuna riebiai galvos odai. Kokios firmos butu geriausias?  g.gif

man iš visų išbandytų kol kas prilipo Neutrogenos CLEAN VOLUMISING,
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2008 05 14, 12:38)
man iš visų išbandytų kol kas prilipo Neutrogenos CLEAN VOLUMISING,

Ar jis skirtas riebiai galvos odai? g.gif
Atsakyti
buvo trijų rūšių,konkrečiai šis parašyta plaukus purinantis,mano plaukai tap pat riebūs,tai man šis tinka
Atsakyti
Pas mane tas pat galva reikia plaut kas dien. Saknys greit riebaluojasi o plauku galai sausi schmoll.gif Nusipirkau sampuna riebaluotom saknim ir sausiem galiukam, bet netikiu, kad gali taip buti 2viename, kazkoke nesamone instrukcijoje raso. Jokio poveikio,tas pat schmoll.gif Gal kas ka bandet, nes tikrai nesinori plauti kas dien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 14, 14:50)
Pas mane tas pat galva reikia plaut kas  dien.  Saknys greit riebaluojasi o plauku galai sausi schmoll.gif  Nusipirkau sampuna  riebaluotom saknim  ir sausiem galiukam, bet netikiu, kad gali taip buti 2viename, kazkoke nesamone instrukcijoje raso. Jokio poveikio,tas pat  schmoll.gif  Gal kas ka bandet, nes tikrai nesinori plauti kas dien  rolleyes.gif

Tikrai laaabai abejoju ar vienas sampunas gali padeti nuo 2 priesingu problemu schmoll.gif Beje, ninna sake, kad sampunas tik nuplauna nesvarumus, bet nespeja pamaitinti plauko smile.gif
Atsakyti
Reiks keliaut i pardes vel, doh.gif Bandyt ieskoti kokios kaukes saknims, nes ir taip plaukai silpni o kas dien plaunant dar labiau silpsta verysad.gif
Atsakyti
sweikutes labai reiktu jusu nuomones 4u.gif
kada reiktu rimtai susirupint del plauku slinkimo.. ? literaturoje raso kad jei per diena netenkame maziau nei 100plauku tai naturalu.. ir nera jokio slinkimo... bet jei kad ir po 50 plauku netenki i diena kokias tris savates ju zymai sumazeja... sugeriau 300 tableciu "futura silica" dabar jau antra savaite geriu "pefectil" naudoju sampuna , balzama, kauke (kiekviena karta) ir seruma ,atstatanti plaukus. naudoju dazytiems plaukams.. dar sunaudojau pora pakuociu aliejuku (8nvt)nuo slinkimo. bet plaunant galva ir sukuojant netenku ~ 30-40 plauku.. plaukai krinta su visais svoguneliais, nzn ar reiktu rimciau susirupint..
kitas dalykas man jie labai riebaluojas pries sesis menesius persidaziau tamsiai is sviesios. riebaluoti jie man kasdien. lyg ir turiu galimybe kasdien ju neplaut. bet jei pora dienu neplaunu tada plaunant ju dar daugiau iskrinta.. tai ar plaut kasdien ar tik kas kokios dvi trys dienos? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karjeriste1: 14 gegužės 2008 - 23:52
Aš seniau plaukus tik du kartus per savitę (kartais net vieną) plaudavau - dabar supratau, kodėl jie taip ilgai nesiriebaluodav ir laikydavo formą - JIE BUVO IŠSAUSĖJĘ doh.gif Nes buvau blondinė, o dabar metai tamsi - plaukų priemonių turiu tiek, kad norisi plauti kuo dažniau - kas antrą, trečią dieną - žinoma, plaukai jau atsistatė, daug minkštesni, bet ir šaknys greičiau riebaluojasi - tai mano išvada, kad pati išlepinau plaukus lotuliukas.gif
Atsakyti
As visada irgi sviesindavau plaukus sruogelem, jokiu problemu nebuvo smile.gif plaudavau plaukus kas 4dienos. O dabar kai nudaziau tamsia spalva turiu plauti kas dien sad.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2008 05 15, 00:50)
sweikutes labai reiktu jusu nuomones 4u.gif
kada reiktu  rimtai susirupint del plauku slinkimo.. ? literaturoje raso kad jei per diena netenkame maziau nei 100plauku tai naturalu.. ir nera jokio slinkimo...  bet jei kad ir po 50 plauku netenki i diena kokias tris savates ju zymai sumazeja...  sugeriau 300 tableciu  "futura silica"  dabar jau  antra savaite geriu "pefectil"  naudoju  sampuna , balzama, kauke (kiekviena karta)  ir seruma ,atstatanti plaukus.  naudoju dazytiems plaukams..  dar sunaudojau pora pakuociu aliejuku (8nvt)nuo slinkimo.  bet plaunant galva ir sukuojant netenku ~ 30-40 plauku.. plaukai krinta su visais svoguneliais, nzn ar reiktu rimciau susirupint..
kitas dalykas man jie labai riebaluojas pries  sesis menesius persidaziau tamsiai is sviesios. riebaluoti jie man kasdien.  lyg ir turiu galimybe kasdien ju neplaut. bet jei pora dienu neplaunu tada plaunant ju dar daugiau iskrinta.. tai  ar plaut kasdien ar tik kas kokios dvi trys dienos? g.gif  4u.gif

Baik skaiciuoti iskritusius plaukus, juk jie ne tik slenka, bet ir auga! lotuliukas.gif
Beto ar darai pertrauka tarp tu vitaminu naudojimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 15, 13:11)
Baik skaiciuoti iskritusius plaukus, juk jie ne tik slenka, bet ir auga!  lotuliukas.gif
Beto ar darai pertrauka tarp tu vitaminu naudojimu?  g.gif

as kai paskkaiciavau tai pakraupau, vien is sepecio po 2 min sukavimo isemiau 200 plauku. dar vakare sukavau vel daug buvo, nebeskaiciavau net kiek.
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 15, 15:11)
Baik skaiciuoti iskritusius plaukus, juk jie ne tik slenka, bet ir auga!  lotuliukas.gif
Beto ar darai pertrauka tarp tu vitaminu naudojimu?  g.gif

na as kasdien tikrai neskaiciuoju biggrin.gif biggrin.gif
seip darau, bet db nedaug dar laiko geriu paliginus..silici per 3,5 sugeriau ten po tris tabletes reikejo gert tai dar ankstoka pertrauka daryt g.gif

Papildyta:
QUOTE(GūGa @ 2008 05 15, 17:19)
as kai paskkaiciavau tai pakraupau, vien is sepecio po 2 min sukavimo isemiau 200 plauku. dar vakare sukavau vel daug buvo, nebeskaiciavau net kiek.

o dieve verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karjeriste1: 15 gegužės 2008 - 20:16