Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

QUOTE(eja @ 2007 08 27, 18:43)
Plaukai tamsiai pilki, o pilkumas atsirado kaip ir rasiau - nudazius plaukus paprastesniais dazais, tamsiu tonu (plaukai net zalia atspalvi turejo), kuriam atsiplovus liko pilkumas ax.gif  O kuo man dabar gali padeti kirpejas, juk rasiau, kad tris kart daziau jau gresniais dazais ir to pilko atspalvio nenuima jie doh.gif

yra pas kirpėjas įvairiausių priemonių ir dažų. aš turiu pasiūlymą, jei nenorite visai sugadinti plaukų – atsiauginkite.
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2007 08 27, 18:49)
ziurinejau parduotuveje bigudukus. ir visi jie tokie limpantys. ar nesunku juos isimti po nakties ar gerai jie laikosi? smile.gif

tai priklauso ir nuo pačių bigudukų, ir nuo pačio plauko, bei jo ilgio. smile.gif geri, kokybiški bigudukai laikosi gerai, o išimti neturėtų būti sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(ninaa @ 2007 08 27, 18:48)
labas smile.gif na, tiksliau būtų reikėję parašyti dirbAU. vilniuje.
dėl plaukų slinkimo, galiu pasakyti, visų pirma reikia išsiaiškinti priežastį. o jei nėra jokių sveikatos sutrikimų, pasiūlysiu keletą paprastų būdų.
3kartus į dieną šukuoti plaukus, masažuojant galvos odą. taip pagerinsite kraujotaką, ir svogūnėlis bus aprūpintas visomis būtinomis medžiagomis. tam rinkitės natūralaus pluošto šepetį arba medinį.
išplovus galvą, apsukite rankšluosčiu, jis sugers visą drėgmę. patartina šlapių plaukų nešukuoti. jei tai neįmanoma, tik labai retomis šukomis. taip pat negalima trinti. nepatartinas karštas fenas.
naudokite atitinkamas kaukes, šampūnus, balzamus, aliejukus(geriausi jų būna vaistinėse). galite pagerti vitaminų. perfectil, pantogar.  taip pat tinka alaus mielių tabletės. nepatingėkite pasidaryti natūralių kaukių. ypač tinka linų sėmenų aliejus. taip pat gerai veikia ampulės.
ir atsiminkite, kad visa tai gali būti dėl stresų, nervų. wink.gif

Labai aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif niu pas mane visad daugiau ar maziau slinko tie plaukai ir nebezinau kaip su tuo kovoti, o tai jus db visai jau atsisaket sios profesijos ar kaip?nes as kazkaip mastau pas ka man cia vilnuij lankytis nes kol gyvenau kitam miestely tai labi gera turejau kirpeja nu bet jau nusibodo kaskart vaziuoti is vilniaus ir dar labai sunku prisiderinti blush2.gif tai galvoju gal cia vilniuj ka parekomenduosit mirksiukas.gif galir ir per az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianiux @ 2007 08 27, 18:55)
Labai aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif niu pas mane visad daugiau ar maziau slinko tie plaukai ir nebezinau kaip su tuo kovoti, o tai jus db visai jau atsisaket sios profesijos ar kaip?nes as kazkaip mastau pas ka man cia vilnuij lankytis nes kol gyvenau kitam miestely tai labi gera turejau kirpeja nu bet jau nusibodo kaskart vaziuoti is vilniaus ir dar labai sunku prisiderinti blush2.gif tai galvoju gal cia vilniuj ka parekomenduosit mirksiukas.gif galir ir per az mirksiukas.gif

plaukai gali slinkti ir dėl hormonų ar vartojamų vaistų. sveikai maitinkitės, venkite stresų. visi šie dalykai plaukus pasiekia vėliausiai. tie patys vartojami vitaminai. todėl turėkite kantrybės wink.gif
dėl profesijos – kolkas taip, atsisakiau. o kuriam laikui, žiūresim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ninaa @ 2007 08 27, 18:31)

plonies tiesiems plaukams tiktų karė. jei nori, kad apimtis atrodytų didenė, nusikirpk, tam tikras iškarpymas iš vidaus išpučia plaukus, jų atrodo daugiau. netinki itin ilgi plaukai, jų svoris krenta žemyn, ir jie atrodo dar plonesni. o į madą sugrįžta trumpi kirpimai. nes juk madas diktuoja įžymybės iš svetur, o žmonės masiškai paklūsta.. o aš manau, kad madinga yra tai, kas tinka. jei tau netinka trumpi plaukai, geriau nesikirpt. tada tikrai neatrodysi madingai.  g.gif  smile.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti, kaip "priploti" plaukus prie galvos, nes dabar jie pučiasi ir praranda formą, kokia priemonė šiam reikalui tiktų?
Atsakyti
QUOTE(siaubunė @ 2007 08 27, 19:30)
Sveiki, noriu paklausti, kaip "priploti" plaukus prie galvos, nes dabar jie pučiasi ir praranda formą, kokia priemonė šiam reikalui tiktų?

pasiūlyčiau kerpant išploninti. galima darytis plaukų tiesinima, bet visos šios procedūros bent kiek kenkia plaukams. o ir kainuoja.
iš paprastų priemonių – tiesinantys kremai. pvz, Dove, Sunsilk. taip pat naudok minkštinančias kaukes, kremus. jei plaukai neriebūs, gali naudot dažytų, pažeistų plaukų priemones. jos kiek išlygina plauką ir mažina jų šiaušimasį. tik neapsistok ties viena firma, plaukas pripranta ir priemonė taps nebeveiksminga. todėl kaitaliok.
Atsakyti
QUOTE(ninaa @ 2007 08 27, 19:34)
pasiūlyčiau kerpant išploninti. galima darytis plaukų tiesinima, bet visos šios procedūros bent kiek kenkia plaukams. o ir kainuoja.
iš paprastų priemonių – tiesinantys kremai. pvz, Dove, Sunsilk. taip pat naudok minkštinančias kaukes, kremus. jei plaukai neriebūs, gali naudot dažytų, pažeistų plaukų priemones. jos kiek išlygina plauką ir mažina jų šiaušimasį. tik neapsistok ties viena firma, plaukas pripranta ir priemonė taps nebeveiksminga. todėl kaitaliok.

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Ar tiesa kad kirpimas karstomis zirklemis yra geresnis nei paprastomis zirklemis? g.gif ir kuom?ar visos kirpyklos tokias turi? g.gif
Papildyta:
biggrin.gif ir dar turiu klausimeli...mano plauku galai labai skilineja,sakojasi,kai juos sukuoju tai tie galiukai tiesiog krenta verysad.gif po galiuku pakirpimo praeina kelios savaites ir vel buna taspats,ka patartumet?naudoju plauku galiuku seruma is avon.
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 08 27, 20:00)
Ar tiesa kad kirpimas karstomis zirklemis yra geresnis nei paprastomis zirklemis? g.gif ir kuom?ar visos kirpyklos tokias turi? g.gif

kirpimas karštomis žirklėmis tinka toms, kurių plaukai stipriai skilinėja ir lūžinėja. dažniausiai šią procedūrą renkasi ilgaplaukės. nenorėdamos dažnai vaikščioti kirpyklon. kerpant šiuo būdu plaukų galiukas užlydomas. tos kirpimas brangesis už paprastą, tačiau jį atlikti reikia rečiau nei įprastą – maždaug kas 5 mėnesius. ar visos kirpyklos tai atlieka, tiksliai neatsakysiu. bet dauguma žymesnių – taip.
manau tau tiktų šis būdas. naudok intensyviai drėkinančias kaukes, balzamus, šampūnus silpniems plaukams. tinka ir tie, kurie skirti dažyties ar chemiškai sušukuotiems. šias priemones gali palaikyt kiek ilgiau. eini teisingu keliu, naudodama serumą. nors klientai dažnai būna nepatenkinti avon produkcija g.gif gali pasidaryti natūralių aliejų kaukes. tiktų alyvuogių, sėmenų. galbūt pagelbėtų majonezas. patartina nedėt ant galiukų jokių želė, ar kitų formavimo priemonių. jos džiovina plauką. todėl visas rūpestis bus nuėjęs veltui. nepatartinas ir dažymas..jei tai neišvengiama, siūlau augalinius dažus. juose mažai peroksido. negerai veikia ir karštas fenas, įv.žnyplės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninaa: 27 rugpjūčio 2007 - 19:23
sveika smile.gif
mano plaukai naturaliai garbanoti. kad ir kaip juos betiesinciau, vistiek islieka tox pasiputimas. o jei noriu kad jie butu garbanoti tai pritepu pputomis ir tada jie tikrai nebuna swelnus ir krintantys... kokias geriausias priemones patartumet naudot garbanem, kad:
1. plaukai issitiesintu nepriekaistingai
2. kad garbanos butu slidzios, krintantcios...?
ir dar vienas klausimelis smile.gif kox kirpimas tiktu garbanuotiems plaukams? nes maniskis jau laaaabai atsibodo schmoll.gif
dekoju uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane` @ 2007 08 27, 20:24)
sveika  smile.gif
mano plaukai naturaliai garbanoti. kad ir kaip juos betiesinciau, vistiek islieka tox pasiputimas. o jei noriu kad jie butu garbanoti tai pritepu pputomis ir tada jie tikrai nebuna swelnus ir krintantys... kokias geriausias priemones patartumet naudot garbanem, kad:
1. plaukai issitiesintu nepriekaistingai
2. kad garbanos butu slidzios, krintantcios...?
ir dar vienas klausimelis  smile.gif  kox kirpimas tiktu garbanuotiems plaukams? nes maniskis jau laaaabai atsibodo  schmoll.gif 
dekoju uz atsakymus  mirksiukas.gif

1. taip paprastai garbanotų plaukų neištiesinsi. gali darytis cheminį tiesinimą. namų sąlygomis – tiesinamasis kremas + žnyplės. tik nemanau, kad mūsų lietingais orais ilgai išsilaikys tiesumas. nors kiek drėgmės ir visas triūsas veltui bus nuėjęs.
2. gerai padeda aliejukai, ir visi šampūnai, balzamai, putos, lakai turi būti skirti garbanotiems plaukams. priemonės po cheminio taip pat. jie glotnina,minkština plauką. nenaudok feno, nuo jo plaukai bus išsišiaušę. patepus priemone, leisk iki galo plaukams natūraliai išdžiūti.
3. stipriai garbanotiems daromas garbanų retinimas. todėl siūlau tik gerą kirpyklą, nes ne visi sugeba tai padaryti tinkamai.
paklausk kirpėjos, kas labiausiai tiktų tavo plaukams ir ką įmanoma padaryti. nes visų plaukų stuktūra skirtinga, ne visiems padeda viena ar kita. smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Jau metus auginu savo plaukus. Dabar jie man iki pečių o prieš metus buvo labai trumpi. Reikalas tas kad mano plaukai labai labai stori ir tiesūs, ir kai paleisti tai nelabai gražiai atrodo . Taigi visada vaikštau su sirišus plaukus.Gal galėtumėt kažką konkrečiai patarti, ar kokios būtent priemonės tiktų ar kaip sušukuoti plaukus.
Atsakyti