Įkraunama...
Įkraunama...

Patarimai dėl plaukų

Sveikos. Mano natūralūs plaukai yra maždaug tokios spalvos:
user posted image

odos spalva.. Naa.. Gana šviesi.

Gal kas turit pasiūlymų kokia spalva tiktų dažyti plaukus.? Nes labai bijau ,kad mano išsirinkta netiks.. unsure.gif

Atsakyti
Labas. smile.gif

Kaip jums atrodo, geriau naudoti brangias priemones plaukams, pvz. Keune, ar pigesnes, tačiau natūralias? Mano plaukai labai silpni, pažeisti, jau seniai bandau juos susitvarkyti, tačiau esu pasimetusi tarp 'brangaus' ir 'pigesnio, bet natūralesnio' . Norisi prieiti sprendimą. g.gif
Atsakyti
gal galite papasakoti pagrindinius vadinamojo šlapio cheminio ir paprasto skirtumus? ir būtų gerai, jeigu galėtumėte pailiustruoti savo pasakojimą nuotraukomis. nežinau, kurį iš jų pasirinkti, todėl tikrai praverstų privalumų/trūkumų išvardijimas, kokio ilgio/storio/kitų savybių (ne)turintiems plaukams kuris labiau tinka ir pan. ačiū smile.gif
Atsakyti
ir as ieskau patarimo 4u.gif
turiu stai tokius plaukus, cia jie dar slapi. Galiukai jau siaubingi schmoll.gif verysad.gif , del to zadu eiti i kirpykla)
tik nzn kaip man tuos plaukus siek tiek pasikarpyti, kad graziai kristu ir nereiketu lb daug nutrumpinti, kokia iki 10cm ax.gif is anksto dekoju uz patarimus mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akela1: 08 balandžio 2010 - 11:51
QUOTE(Raquelle @ 2010 04 04, 22:54)
Labas. smile.gif

Kaip jums atrodo, geriau naudoti brangias priemones plaukams, pvz. Keune, ar pigesnes, tačiau natūralias? Mano plaukai labai silpni, pažeisti, jau seniai bandau juos susitvarkyti, tačiau esu pasimetusi tarp 'brangaus' ir 'pigesnio, bet natūralesnio' . Norisi prieiti sprendimą. g.gif

Šitas klausimas ir man iškilo g.gif Atrodo naudoju gerą šampūną, balzamą, paskui dar namines ir natūralias kaukes dedu (ir nakčiai), ar geriau kokios kapsulės ir koks pigus šampūnas? Tas pasirinkimas toks didelis, kad galva sukasi ax.gif

[quote=akela1,2010 04 08, 12:48]ir as ieskau patarimo  4u.gif
turiu stai tokius plaukus, cia jie dar slapi. Galiukai jau siaubingi  schmoll.gif  verysad.gif , del to zadu eiti i kirpykla)
tik nzn kaip man tuos plaukus siek tiek pasikarpyti, kad graziai kristu ir nereiketu lb daug nutrumpinti, kokia iki 10cm  ax.gif is anksto dekoju uz patarimus  mirksiukas.gif  4u.gif

blink.gif Koookie gražūs plaukai! Kad man tokius.. Na, jei galiukai išsišakoję, patrumpinkit. Pabandykit juos išsikarpyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 08 balandžio 2010 - 12:21
blink.gif Koookie gražūs plaukai! Kad man tokius.. Na, jei galiukai išsišakoję, patrumpinkit. Pabandykit juos išsikarpyt smile.gif
[/quote]

aciu 4u.gif tai jau juos ir reiketu issikarpyti, tik nzn kaip blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Siandien nusidaziau ale "sruogelem", bet man taaaaaaip nepatinka! Galai kazkokie tamsus, o virsus sviesus.. Ar galima po keliu dienu vel dazyti? Mastau sviesiai rudai ant virsaus pati nusidazyti. ;//////
Atsakyti
Gal kas pasakys, nuo ko pradejo rastis kruvos baltu taskeliu ant plauku? kaip su tuo kovoti?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 15, 14:38)
Gal kas pasakys, nuo ko pradejo rastis kruvos baltu taskeliu ant plauku? kaip su tuo kovoti?

Sauseja plaukai,luzineti tuoj prades,ir sakotis.Butinai turite pakirpti galiukus,ir naudoti galiukams aliejuka.Kaukiu drekinanciu,maitinanciu panaudokit.Bet pirma darbar pakarpykite galus,kitaip niekaip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akela1 @ 2010 04 08, 12:48)
ir as ieskau patarimo  4u.gif
turiu stai tokius plaukus, cia jie dar slapi. Galiukai jau siaubingi  schmoll.gif  verysad.gif , del to zadu eiti i kirpykla)
tik nzn kaip man tuos plaukus siek tiek pasikarpyti, kad graziai kristu ir nereiketu lb daug nutrumpinti, kokia iki 10cm  ax.gif is anksto dekoju uz patarimus  mirksiukas.gif  4u.gif

user posted image

Ohoho,kokie ilgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 04 15, 18:02)
Sauseja plaukai,luzineti tuoj prades,ir sakotis.Butinai turite pakirpti galiukus,ir naudoti galiukams aliejuka.Kaukiu drekinanciu,maitinanciu panaudokit.Bet pirma darbar pakarpykite galus,kitaip niekaip. 4u.gif

Aciu uz ats. 4u.gif
Na o idomu kodel jie taip sauseja, ar negali buti tame reikalas, kad plaukai uzauga iki tam tikro ilgio ir kazkaip nebeissimaitina is saknu? Nes labai svajoju apie ilgus plaukus, auginu, auginu, bet kuo ilgesni, tuo jie mano prastesni, nors tikrai nekeniu jiems niekaip, aliejines kaukes darausi ir t.t. g.gif Silpni plaukuciai siaip, gal nevalia ilgesniu tureti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 25, 19:08)
Aciu uz ats. 4u.gif
Na o idomu kodel jie taip sauseja, ar negali buti tame reikalas, kad plaukai uzauga iki tam tikro ilgio ir kazkaip nebeissimaitina is saknu? Nes labai svajoju apie ilgus plaukus, auginu, auginu, bet kuo ilgesni, tuo jie mano prastesni, nors tikrai nekeniu jiems niekaip, aliejines kaukes darausi ir t.t.  g.gif  Silpni plaukuciai siaip, gal nevalia ilgesniu tureti? doh.gif

Na nelabai tikiu,kad nebeisgali maitinti is saknu g.gif Ne netikiu zinokit.Velnias zino ko jie jum sauseja g.gif Zinokit as dazau sviesiai,ir naudoju priemones brangias,kaukias daznai maitinamasias, drekinamasias dedu,ir tai sausoki.Jus parasykit i az narei Linux,paklauskit patarimo.Ji labai faina kirpeja,matysite ka ji jum patars. Mano manymu norint ilgus plaukus uzsiauginti,reikia daznai,vos,vos galiukus pakirpti,tada jie greiciau auga,ir nesisakoja. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 26 balandžio 2010 - 10:44