Aš esu turėjusi vieną "mėgėją" žaidimų.

Man tas nepatikdavo tik, kai jau tikrai užsisėdėdavo. Bet kartais perlenkdavo lazdą.
Bet aš dariau taip - pasiūliau žaisti kartu. Seniau, paauglystėje, būdavau visai nieko prieš praleist kelias val prie žaidimų, tad sumąsčiau , kad nebus didelių kančių imtis tokios taktikos ir pažaist drauge.
Kartu mes negyvenom, bet..dažnai likdavau pas jį.
Vieną savaitgalį nupirkau ir atnešiau Heroes žaidimą (jis strateginių žaidimų gerbėjas buvo) ir pasakiau - noriu žaist su tavim. Na ir žaidėm. Praėjo kelios val, atėjo vakaras. Nei valgyt, nei bendraut per daug nereikėjo. Aišku, man pabodo, bet vaidinau, kad viskas JĖGA. Vakare, kai jau po dienos pilvas gurgė, jis man jau užsiminė, kad gal reiktų ką pavalyt. Na, tai pasiūliau nueiti į parduotuvę, kol neuždarė ir paimti kažko. Grįžus...rado mane vis dar žaidžiančia vieną

Ir paprašiau pagamint kažką, kol aš pabaigsiu - "PASKUTINĘ" partiją viena.
Kitą dieną irgi panašiai buvo, kitą savaitgalį, kai jau norėjo kažką šiaip nuveikt, išeit ( jis ir ankščiau nesėdėdavo kiekvieną savaitgalį prie žaidimų, tik vakarais ir karts nuo karto kokį vieną savaitgalį per mėn

), tai aš pareiškiau, kad užsikabinau juodai ir šį savaitgalį noriu atsižaist. Paskui ėmiau užmiršt atsakyt į SMS ir pan.
Na, suprato galų gale žmogus, kaip tai atrodo iš šalies.

Savaitgaliais daugiau niekad nebebuvo bėdos, kad nori prie kompo sėdėt, o darbo dienom, gal kada ir ištaikydavo, bet aš juk ir nenorėjau, kad žmogus visiškai atsisakytų sau patinkančio dalyko, tik suprastų, kad negalima tiek laiko daug skirti ir kaip tas laikas greit praiena nepastebint prie tų žaidimų.
Suveikt, tikrai suveikė

Neesam kartu, bet ne dėl to jo pomėgio, o jau po kiek laiko išsiskyrėm dėl kitų dalykų, draugiškai ir dabar dar užklausiu kartais "kaip tau su žaidimais?"

Dabar jau neberūpi, gal dėl to, kad yra žmona ir vaikutis, gal dėl to, kad jau nebe 22 jam, o gal ir dėl to, kad kažkiek priverčiau pažvelgt į tai iš šono, be pykčių, be spaudimo, be ultimatumų.
Siūlau išmėginti, kurios kovojo kitais kitais būdais

Juk nieko neprarasit.