Maniskiui kompas reikalingas tik tiek,kad atsisiusti koki filma,muzikos ar parasyti mail'a.As del to labai dziaugiuosi
,nes matau kaip drauge vargsta su savo vyru,jam nieko nereikia,tik zaidimu
mano vyro tokia dienotvarke:ryte i darba,is darbo prie kompo(valgo taip pat cia) nuo kompo i lova,ryte vel i darba ir taip kiauras dienas
savaitgali : ryte kava ir pusryciai prie kompo,pietai ir vakariene prie kompo,kada gult nueina nezinau,nes kai pabundu jis jau vel ten....
nepadeda niekas,nei kalbos nei maldavimai,nei isejimai kur,visvien parlekes is kur puola prie kompo
man kyla minciu apie skirybas jau,nes jis turi kita"kompa"
QUOTE(ingridukas29 @ 2008 12 03, 13:57)
mano vyro tokia dienotvarke:ryte i darba,is darbo prie kompo(valgo taip pat cia) nuo kompo i lova,ryte vel i darba ir taip kiauras dienas
savaitgali : ryte kava ir pusryciai prie kompo,pietai ir vakariene prie kompo,kada gult nueina nezinau,nes kai pabundu jis jau vel ten....
nepadeda niekas,nei kalbos nei maldavimai,nei isejimai kur,visvien parlekes is kur puola prie kompo
Ismesk arba kompa arba vyra
ismesiu abu
QUOTE(ingridukas29 @ 2008 12 03, 21:28)
QUOTE(ingridukas29 @ 2008 12 03, 14:57)
o tai jis žaidžia ten? ......košmaras tikrai, tikiu
Papildyta:
QUOTE(zarza @ 2008 12 03, 22:25)
na, taip, skamba šmaikščiai...ale realybėje kaip padaryti...
tiesiog gal imti ir ultimatumą - arba aš, arba "kompas" ...gana jau
QUOTE(Monrutė @ 2008 12 05, 19:29)
o tai jis žaidžia ten? ......košmaras tikrai, tikiu
Papildyta:
Papildyta:
Tiesiai sviesiai negerai bus. Reikia is tolo "...ar tu mane vis dar myli?", ..."man reikia tavo demesio.", "nebesijauciu mylima..." (turint omeny kad visas demesys kompe), "gal mums geriau padaryti pertrauka kad susivoktume savo jausmuose" (uzuomina kad vyras kaip ir yra, bet kaip ir nera, ta prasme kad prie kompo trunyja. Ir jei kaip ir nera vyro, tai gal ji reiktu pakeisti kitu?
QUOTE(zarza @ 2008 12 05, 20:48)
Tiesiai sviesiai negerai bus. Reikia is tolo "...ar tu mane vis dar myli?", ..."man reikia tavo demesio.", "nebesijauciu mylima..." (turint omeny kad visas demesys kompe), "gal mums geriau padaryti pertrauka kad susivoktume savo jausmuose" (uzuomina kad vyras kaip ir yra, bet kaip ir nera, ta prasme kad prie kompo trunyja. Ir jei kaip ir nera vyro, tai gal ji reiktu pakeisti kitu?
)....
aš kaip tik manau, kad staigus ir griežtas postas tik bus veiksmingas.....
kitaip...įsižaidęs, net gali neišgirsti...jei myksi, manys, kad tau kažkas negerai su mintim, savijauta, visai ne dėl jo....tokia jau vyrų logika.....
Papildyta:
žinoma, tik žmona gerai pažįsta vyrą, kaip su juo veiksmingiau kalbėtis...bet jei nori sprendimo, meilikavimas, kniaukimas ar va tokie - iš tolo....tikrai nepadės, vyrai supranta tiesiai šviesiai.....
Oi kaip as jus suprantu..
is pradziu dar kazkaip buvo apmirses tuos prakeiktus zaidimus ir saudymus.. nu dabar
LIGONIS!
uzknisa..
QUOTE(Monrutė @ 2008 12 05, 20:12)
aš kaip tik manau, kad staigus ir griežtas postas tik bus veiksmingas.....
kitaip...įsižaidęs, net gali neišgirsti...jei myksi, manys, kad tau kažkas negerai su mintim, savijauta, visai ne dėl jo....tokia jau vyrų logika.....
Papildyta:
žinoma, tik žmona gerai pažįsta vyrą, kaip su juo veiksmingiau kalbėtis...bet jei nori sprendimo, meilikavimas, kniaukimas ar va tokie - iš tolo....tikrai nepadės, vyrai supranta tiesiai šviesiai.....
Papildyta:
Man tai padejo is tolo..... Taip priklauso nuo vyro ir nuo santykiu seimoje.
QUOTE(zarza @ 2008 12 06, 21:13)
manau, kad ir pas mane tas veikia, nes jei liepčiau rinktis - žinau saviškį, jis nepakęstu tokio spaudimo ir nurodinėjimo, suveiktų jo principai - o tai nei vienam ne į gera. o pasikalbėjus susitariam.
QUOTE(zarza @ 2008 12 06, 20:13)
žinoma