tai patiko man ta dovana labai, ne del to, kad galesiu suvalgyti(beje neskanus jie kazkokie buvo) bet orginali
  tai patiko man ta dovana labai, ne del to, kad galesiu suvalgyti(beje neskanus jie kazkokie buvo) bet orginali  

o teciui mano padovanodo suku rinkini, neesme, kad jis jau seniausiai praplikes ir neturi plauku
  o teciui mano padovanodo suku rinkini, neesme, kad jis jau seniausiai praplikes ir neturi plauku  na ir daug daug galeciau vardinti, o jau, kad gaudavom tas ,dovanas, kurias per praejusias sventes jai dovanodavome jau nebekalbu
  na ir daug daug galeciau vardinti, o jau, kad gaudavom tas ,dovanas, kurias per praejusias sventes jai dovanodavome jau nebekalbu 

va čia tai dovana
  va čia tai dovana   

dovanos dovaneles
 dovanos dovaneles  

)....nu dabar prisiminus taj juokas ima, o tada tai ajajai kaip skaudu buvo.....
 )....nu dabar prisiminus taj juokas ima, o tada tai ajajai kaip skaudu buvo.....  juk vaikas buvau, tos davanu keitimosi dienos visa menesi be galo laukdavau, o cia-se tau
 juk vaikas buvau, tos davanu keitimosi dienos visa menesi be galo laukdavau, o cia-se tau  

matyt seses nuvoge.
 matyt seses nuvoge.  jau verke vargse tai labai labai.....
 jau verke vargse tai labai labai.....  

. Juokinga dabar, bet smagu prisiminti  . O jis sako, kad net nepastebėjo, kad jos plastmasinės buvo. Juk netas tada buvo svarbiausia
 . Juokinga dabar, bet smagu prisiminti  . O jis sako, kad net nepastebėjo, kad jos plastmasinės buvo. Juk netas tada buvo svarbiausia  

o jei nu irjuokiausi
  o jei nu irjuokiausi 

bet ten buvo dovana ant bajerio. bet kai jis pamate dovana- tai jo akys ant kaktos isoko o dar savo vyrui sakiau davai perkam jam lele. gerai kad nepirkom
  bet ten buvo dovana ant bajerio. bet kai jis pamate dovana- tai jo akys ant kaktos isoko o dar savo vyrui sakiau davai perkam jam lele. gerai kad nepirkom   zmogui turbut infARKTAS ISTIKTU.
  zmogui turbut infARKTAS ISTIKTU.

gal zmogus tiesiog pagalvojo, kad tokiam amziui jau turit galybe zaiyslu ir nupirko prakitskesni zaisla.. bent as labai retai kokiu vaikui dovanotu zaislu apsidziaugiu - iki kokiu pusantru metu vaikui tikrai vienodai sviecia tos dovanos
 gal zmogus tiesiog pagalvojo, kad tokiam amziui jau turit galybe zaiyslu ir nupirko prakitskesni zaisla.. bent as labai retai kokiu vaikui dovanotu zaislu apsidziaugiu - iki kokiu pusantru metu vaikui tikrai vienodai sviecia tos dovanos   bent manajai.
 bent manajai.

storo elastiko,gal norit
  storo elastiko,gal norit  
   su dezute
 su dezute iteiks
 iteiks 

... o as kaip gera mergaite sakau ACIU
  ... o as kaip gera mergaite sakau ACIU   ...o ta gumyte privelta plauku
 ...o ta gumyte privelta plauku   ... net supurte kai prisiminiau...
 ... net supurte kai prisiminiau...

... o as kaip gera mergaite sakau ACIU
  ... o as kaip gera mergaite sakau ACIU   ...o ta gumyte privelta plauku
 ...o ta gumyte privelta plauku   ... net supurte kai prisiminiau...
 ... net supurte kai prisiminiau... aaaaaaaaaa
  aaaaaaaaaa   siaubas .... o jus tikrai esat tokiu dovanu gave?
  siaubas .... o jus tikrai esat tokiu dovanu gave?   kazkaip kaip is komedijos ar anegdoto skamba
  kazkaip kaip is komedijos ar anegdoto skamba

, daugiau mociute is jos dovanu nepriimdinejo.
 , daugiau mociute is jos dovanu nepriimdinejo.