Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie fotokonkursų rezultatus?

QUOTE(Pasariote @ 2007 01 02, 16:44)
Kartais konkurso rezultatai stebina.Ka tik gavau zinute su prasymu prabalsuoti.Nemanau kad tai sazininga,bet kas gali paneigti,kas kai kurios nuotraukos butent taip ir laimi.Neskanu.

Nustebinai mane blink.gif . Nežinojau, kad čia tokie dalykai vyksta unsure.gif . Galvojau, kad čia daugelis balsuoja už savus verysad.gif , bet kad dar ir siunčia visiems prašymus mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2007 01 02, 08:44)
Kartais konkurso rezultatai stebina.Ka tik gavau zinute su prasymu prabalsuoti.Nemanau kad tai sazininga,bet kas gali paneigti,kas kai kurios nuotraukos butent taip ir laimi.Neskanu.

lotuliukas.gif Nu bet ir drąsa žmogaus. Pabūk skundike ir parašyk moderatoriams. wink.gif Taisyklės yra taisyklės. Man tai dzin - tegu žmogus pats su savo sąžine tvarkosi, bet nesąžininka prieš kitus dalyvius...
Atsakyti
Dalyvauju kai kuriuose konkursuose, ir džiaugiuosi kad ir mano įdėta nuotraukytė yra tarp konkursančių smile.gif Į visas nuotraukas žiūriu tiesiog kaip į gražių nuotraukų galeriją su tam tikru pavadinimu smile.gif Visada prabalsuoju už labiausiai patikusias nuotraukas net nežiūrėdama į tai ar atpažystu vaikutį ar mamą ar ne 4u.gif
Be to prizai ne milijonai juk, ko čia peštis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 03, 13:40)
Dalyvauju kai kuriuose konkursuose, ir džiaugiuosi kad ir mano įdėta nuotraukytė yra tarp konkursančių  smile.gif Į visas nuotraukas žiūriu tiesiog kaip į gražių nuotraukų galeriją su tam tikru pavadinimu  smile.gif Visada prabalsuoju už labiausiai patikusias nuotraukas net nežiūrėdama į tai ar atpažystu vaikutį ar mamą ar ne  4u.gif
Be to prizai ne milijonai juk, ko čia peštis  lotuliukas.gif

Galiu tiktai visomis keturiomis pritarti murzinytei 4u.gif
Smagu pasigrožėti nuotaikingomis nuotraukytėmis.
Nors balsuoti dar negaliu, bet konkurso "Žiemos pasaka" rezultatu džiaugiuosi. Notraukytė tikrai verta pirmos vietos. Mamyte, turi nepakartojamą fantaziją!
Atsakyti
as tai nesureiksminu ju visai,dalyvavome viename tik konkurse,surinkom 10balsy lyg,smagu,kad pastebejo ir tiek.
bet tikrai manau,kad daznai laimi ne graziausia foto,o mama turinti daugiau pazinciu sm.nes jei kazkas is pazistamu dalyvauja,visada gaunu adresa,kur noretu ,kad as prabalsuociau,nesvarbu patiko ar ne..bet manau tai naturalu,visos norim,kad vaikai butu 1.
Atsakyti
as jeigu matau kad pazistama mamyte praso prabalsuoti uz ta ir ana, tai niekad uz ta foto nebalsuoju schmoll.gif vien del to kad mamyte nesazininga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BooMe @ 2007 01 06, 16:39)
as jeigu matau kad pazistama mamyte praso prabalsuoti uz ta ir ana, tai niekad uz ta foto nebalsuoju  schmoll.gif  vien del to kad mamyte nesazininga  ax.gif

nu ir koks čia nesąžiningumas, tuo labaiu kad pažįstama, negi gaila prabalsuoti.
A jūs galvojat, tos, kurios surenka pirmas vietas, balsus gauna vien tik iš tų, kam patiko foto? Būna, nesakau, kad laimi tirkai graži foto, bet kaip ir visur, skoniai skiriasi, kas patiko tau,nepatiks gal man.. Bet labai dažnai balsai atkeliausja iš pžįstamų forumiečių.. kaip ir bet kokiuose konkursuose, ne tik čia...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 06, 23:21)
A jūs galvojat, tos, kurios surenka pirmas vietas, balsus gauna vien tik iš tų, kam patiko foto?

NIEKADA, NE VIENO KARTELIO nesu prasiusi, kad kas nors uz mano nuotraukas balsuotu schmoll.gif O laimejusi nemazai konkursu...todel man baisiai nesmagu tokius dalykus skaityti.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 07, 00:53)
NIEKADA, NE VIENO KARTELIO nesu prasiusi, kad kas nors uz mano nuotraukas balsuotu schmoll.gif  O laimejusi nemazai konkursu...todel man baisiai nesmagu tokius dalykus skaityti.

niekas juk netaiko tau konkreciai,tiesiog tai vyksta ir tiek.bet man tai normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazke @ 2007 01 06, 22:16)
tiesiog tai vyksta ir tiek.bet man tai normalu g.gif

Taip,tai vyksta.Bet tai tikrai nera normalu.Bent jau man.

O ta nuotrauka ,uz kuria prase balsuot paskutiniam konkurse surinko netoli 40 balsu.Visiskai eiline nuotrauka.Vadinasi paprasytos mamos balsavo.Vadinasi cia as nenormali kad man tai nepriimtina.

Ir nesuprantu autores vietoj kaip galima dziaugtis ,kai zinai kad nuotrauka surinko balsus ir gavo demesio tik todel kad prasiau.Kuo cia dziaugtis ?Gal paaiskinsit kas suprantat ?
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2007 01 07, 12:18)
Ir nesuprantu  autores vietoj kaip galima dziaugtis ,kai zinai kad nuotrauka surinko balsus ir gavo demesio tik todel kad prasiau.Kuo cia dziaugtis ?Gal paaiskinsit  kas suprantat ?

As irgi nesuprantu schmoll.gif Pati save apgavo bigsmile.gif

Kazkodel nujauciu apie kuria foto kalbi...beveik 40 balsu, o pati nuotrauka... g.gif zodziu yra daug geresniu, daug zemiau biggrin.gif
Atsakyti
Fotokonkursuose balsavau tik antrą kartą ir nieko čia nepažįstu.Smagu,kad mano skonis ir pirma vieta sutapo.Kiti balsai žymiai žemiau.Jeigu dalyvautų mano gera pažįstama,žinoma,balselį duočiau jai,o kitus už tikrai patinkančias nuotraukas.Nemanau,kad būna 30 ar daugiau draugių...,o prašyt,kad už tave balsuotų schmoll.gif blush2.gif fool.gif
Atsakyti