Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukai. Viskas vienoje temoje

Mums pirmas dantukas isdygo vakar thumbup.gif Buvo lygiai 7 menesiai 4u.gif Bet jau paskutiniu metu toks irzlus buvo kad doh.gif
Atsakyti
Mums pirmas dantukas isdygo vakar thumbup.gif Buvo lygiai 7 menesiai 4u.gif Bet jau paskutiniu metu toks irzlus buvo kad doh.gif
Atsakyti
Atsakyti
oj atsiprasau kazkaip labai daug gavosi doh.gif
Atsakyti
Man patare aukle nupirkt vitaminu kompleksa, jis nuo 6 men. (sake jos anukui gyd. israse. Sako dantis vienas po kito greit isdygo) Pas mus tai 1 isdygo 5.5, dabar jau 8 virsutines dantenos jau senokai patine, nervingas jau koki men, taip pat. nupirkau as ji ir po 2 dien jau pasiride dantu kampuciai thumbup.gif
toks sirupelis OSTEOCARE vadinasi, gal pabandyk? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2009 07 05, 22:54)
oj atsiprasau kazkaip labai daug gavosi doh.gif

buna buna lotuliukas.gif nieko tokio 4u.gif
Atsakyti
o mes dar be dantuku gyvename verysad.gif Dukryte 5 menesiu jau du dantukus turejo ax.gif
Atsakyti
pagaliau pasirode dandukas mano vyrui, galvojau nebesulauksim clap.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunderu @ 2007 08 29, 11:32)
Sveikos mamytes.Noriu suzinoti ar vertetu sunerimti del to,kad mano panelytei jau 8men,o dantuku vis dar nera g.gif ?Gal truksta kokiu mineraliniu medziagu? g.gif Kada isdygo jums pirmas dantukas? thumbup.gif

cia normalu
man ir mano mamai pirmas dantukas isdygo tik po metu doh.gif
skaiciau kaskur kai dyksta super anksti,tai reiktu sunerimti,nes tai rimtu ligu zenklas onkologiniu net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 02:34)
cia normalu
man ir mano mamai pirmas dantukas isdygo tik po metu doh.gif
skaiciau kaskur kai dyksta super anksti,tai reiktu sunerimti,nes tai rimtu ligu zenklas onkologiniu net doh.gif

Sorry, bet didesnes nesamones nesu girdejusi doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti