QUOTE(egliosha @ 2010 04 05, 20:21)
man irgi geda, jei neturiu dovanu ir neinu... bent koki ceki nunesu ar buteli... bet va musu abieju mamos ant skurdo ribos gyvena ir is ju tiketis kazkokios dovanos man butu zema

galvojam kur butu galima gauti sukneliu isnuomot ir graziai pasiulyt kad neisizeistu... o va turim teta kuri kiekviena miela proga visus "travina", kad tik mums daugiau i ta voka idetu, net mociute uosvi pjauna, kam mums pinigu vestuvems neduoda

nesuprantu tokiu prievartavimu, juolab, kad visiems sakau, kad tu tik atvaziuok su buteliu ir gera nuotaika, mums daugiau nieko nereikia.
patys kai ejom i poras dejom 400 litu, ejom keturiese(anyta su vaiku dar).
Manau, tėvai jau padarė savo dovaną - užaugino dorais žmonėmis

ir jeigu jie neturi galimybės kažką dovanoti, tai lai ir nedovanoja - tiesiog gerą nuotaiką atsiveža, ar ne ?

Mano nuomonė būtent iš tėvų per vestuves gal ir nereikėtų laukti dovanų - atvirkščiai, jiems galima kažką padovanoti. AIšku, jei galimybė dovanoti yra - tai malonu.
Prievartavimas žinoma nėra gerai. Pati mąstau stipriai - žinau, visi į mūsų vestuves ateis su dovanom, kas kokiom gali, bet... nesinori daiktų, kurie guli perniek. Kartu gyvenam jau beveik 2 metus, greit bus metai, kaip turim savo nuosavą būstą, ir tos paklodės, taurės etc.. tiesiog arba nebus kur jų dėti, arba blogiausiu atveju - jos mums nepatiks. Ir kas tada? Laikyti nemielą daiktą namuose. Man mieliau būtų gauti dovanas pinigais, pasidarytume sau povestuvinę kelionę kokia nedidukę, bet MB sako, jog kažkaip negražu sakyti "norim vokelio" arba tai rašyti pakvietime. Ech, tos problemos.. iš tikrųjų gal ir kvaila, bet jau sukasi šarabanas