QUOTE(libaja @ 2008 07 13, 16:35)
Aš kaip tik dabar tokiom problemom gyvenu

Prieš porą savaičių buvome vyro brolio vestuvėse, ir dovanojome 100 eurų. Tai po savaitės buvau pakviesta į giminių "teismą" ir nuskalpuota, maždaug "jums galimybės leidžia daugiau, esi skūpa". Taip tiesiai ir buvo pasakyta. Dabar tuokiasi sesuo, pas kurią piršliausime. Kaip piršliai, nutarėme, kad būtų faina padovanoti dovaną, tai jau ja ir pasirūpinome. Kadangi kai kam iš giminės parodėme ją, ir sužinojo jaunoji, per kitus perdavė, kad JIEMS DOVANŲ NEREIKIA, JIEMS REIKIA PINIGŲ, nes viloje vieno žmogaus kaina 250 lt. Tai maždaug, susipraskit susimokėt už vietą, ir kad dar mums liktų
Na ir giminaiciai pas jus!!! Neduok Dieve, tokiu

Tai aiskina kiek uri i voka ideti (skaiciuoja jusu pinigus ir aiskina apie galimybes), tai isplepa ka nereikia

Nu ir susinervinciau, jai man toki "teisma" padarytu
Papildyta:
O mano viena drauguze is viso paprasta kaip 3 kapeikos. Pas ja tuoj vestuves bus, tai ji meta namiokus: "nu as kai pvz., ejau i vestuves, tai dovanojau 1000lt"

Svarbiausia, kad ji gyvena nuo algos iki algos, tai is kur ten 1000lt dovanai gautu??? Peza! Tipo, cia davaj, jai as tiek dovanoju, tai ir man neskit. Ir dar kai paklausiau kiek alkoholio jau nupirko, tai pasake: "Nu labai daug nepirkom, nes vistiek kiekvienas ateidamas atsines po buteli". Taip pat namiokas. Tai pajauciau, kad ji nori, kad ne tik vestuves atsipirku, bet dar ir navaras kad neblogas liktu...Tai ir kvieciama jauciu esu del pinigu.