QUOTE(darviena @ 2007 09 11, 19:34)
HCG 131,4, cia kaip suprantu viskas tvarkoj??? Nelabai tose normose gaudausi???
P.S. o as visada galvojau, kad taikant IVF identisku dvyniu nebuna. Nu, kaip faina
P.S. o as visada galvojau, kad taikant IVF identisku dvyniu nebuna. Nu, kaip faina
JolkitaS ,
Sveikinam
JolkitaS sveikinu
QUOTE(JolkitaS @ 2007 09 12, 15:22)
Sveikinu sveikinu, koks džiaugsmas
Šiaip radau nebloga lentelę, pagal kurią aiškiai galima matyti HCG normas ir esamą nėštumo laiką. Gal kam pravers
QUOTE(sandrarg @ 2007 09 11, 16:15)
Labai dziaugiuosi uz tave ir sveikinu
Aciu visoms labai labai labai uz sveikinimus
Labiausiai suglumino rytinis teigiamas slapimo testas, ju tiek jau pridaryta, bet pamacius II vistiek sirdis labiau eme plakt
Linkiu visoms to paties
Sveikinu isas kurioms pasisekė
. Aš nors ir labai bijau, bet laukiu kito ketvirtadienio, nes jau pradėsime procedūrą. O jei kitą savaitę pirmą kartą einu pas daktarę Visockiene, tai kada man jau pradės leisti vaistukus? Kiek laiko juos leidžia? Ir ar labai reikia save prisižiūrėti?(Aš dirbu daugiau stovimą darbą, tai gal atostogas geriau pasiimti?)
As irgi lankausi pas gyd. Visockiene. Vaistukus leidausi 10d. Siek tiek galva paskaudedavo, nelabai apetita turejau, bet labai kazko blogo nebuvo.
QUOTE(JolkitaS @ 2007 09 12, 17:09)
As irgi lankausi pas gyd. Visockiene. Vaistukus leidausi 10d. Siek tiek galva paskaudedavo, nelabai apetita turejau, bet labai kazko blogo nebuvo.
O po kiek laiko po pirmo apsilankymo pradėjai leistis vaistus? Ar ilgai viskas trunka?