Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(darviena @ 2007 09 20, 09:12)
o kuo apsirgai? persalai? as buvau persalus pries pat punkcija, bet spejau issigydyti su Fervex'u ir daug daug arbatos. Pabandyk ir tu  4u.gif
As siandien taip pat pasiimu savo zirniukus ir laukia dvi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilgos savaites mirksiukas.gif

WAU, wub.gif nu kaip faina, dideliausios sėkmės susitikime ir dar didesnės po tų ilgų 2 savaitėlių wub.gif Jo aš peršalau, tai irgi dabar gydausi visokiom arbatėlėm, sloga baisinė ir vos prašneku, tikiuosi būsiu kaip ridikas per punkciją biggrin.gif
Atsakyti
dideles sekmes darviena 4u.gif visi mano kumsciai suspausti uz tave wub.gif

QUOTE(darviena @ 2007 09 20, 11:12)

As siandien taip pat pasiimu savo zirniukus ir laukia dvi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilgos savaites mirksiukas.gif

Atsakyti
labutis visoms! 4u.gif Gal galit parekomenduoti gera Androloga ? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziuke: 20 rugsėjo 2007 - 10:26
gyd. Sruogis (Vilnius, Vaisingumo centras, www.vaisingumocentras.lt) arba gyd. Zilaitiene (Vilnius ir Kaunas, Vaisingumo klinika, www.vaisingumas.lt) 4u.gif

QUOTE(geguziuke @ 2007 09 20, 11:21)
...parekomenduoti gera Androloga  ? thumbup.gif

Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
Sekmes man tikrai prireiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 20, 11:29)
gyd. Sruogis (Vilnius, Vaisingumo centras, www.vaisingumocentras.lt) arba gyd. Zilaitiene (Vilnius ir Kaunas, Vaisingumo klinika, www.vaisingumas.lt)  4u.gif

Dideles sekmes dervienai :4u:Ar daretes kuri nors Pas Usoniene, nes as ten zadu kreiptis? Ir vyra tyrimam ten pat uzregistravau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2007 09 20, 11:34)
Aciu mergaites  4u.gif
Sekmes man tikrai prireiks wub.gif

darviena, sekmes! sekmes ! s e k m e s ! ! ! bigsmile.gif laikau kumscius uz tave 4u.gif
Papildyta:
dabar jus man dar pasakykit smile.gif
noriu vyra uzrasyti pas androloga, tai ar nebus berysio jie as IVF darausi visai ne pas Bogdanskiene ir ne vaisingumo klinikoj . . . ar nebus taip kad jei ne pas mus tai ir ner cia ko tirtis pas mus? unsure.gif
Atsakyti
NEBUS 4u.gif

QUOTE(sauluzele @ 2007 09 20, 11:53)
. . . ar nebus taip kad jei ne pas mus tai ir ner cia ko tirtis pas mus? unsure.gif

P.S. mes turim viena slapta sekminga IVF mirksiukas.gif gal atsilieps ir ispiaisys i darvienos parashiuka kaikas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 20 rugsėjo 2007 - 11:05
QUOTE(euromergele @ 2007 09 20, 12:02)
NEBUS  4u.gif
P.S. mes turim viena slapta sekminga IVF mirksiukas.gif gal atsilieps ir ispiaisys i darvienos parashiuka kaikas? biggrin.gif

Na ir suintrigavai čia euromergele. Greitai tegul atsiliepia TA kuriai pavyko ir slepiasi kažkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 20, 12:02)

nu tai tada Sveikinimus jai perduok mirksiukas.gif 4u.gif Smagu zinot, kad antroji parasiuko puse ilgeja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 19, 17:13)
Gonalio dozes milziniskos - po 300 vnt. Manau, kad tai daro savo....
Ech, laikykimes, mergaites  group.gif

Mano standartinė dozė-300 Gonalio blush2.gif , viename IVF-e norėjo padidint dozę iki 370, bet paskui padidino iki 337 mirksiukas.gif Bet manęs nei pykino, nei dar kas darėsi..Sėkmės Virge wub.gif
Atsakyti
Euromergele, na tikrai suintrigavai biggrin.gif
Atsakyti