Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Zajončku @ 2007 09 22, 18:40)
Jeigu nesunku parasykit trumpai ka duoda Crinone vartojimas, kazkaip man nedaeina  blush2.gif

Crinon tai yra progesteronas.
Progesteronas - tai moteriskas lytinis hormonas.

Progesteronas palengvina apvaisinto kiaušinėlio implantaciją. Po apvaisinimo hormonas mažina gimdos reagavimą į įvairias medžiagas, skatinančias gimdos susitraukimus. Jį gamina geltonkūnis, o po apvaisinimo – placenta.

Tikiuosi atsakiau i klausima 4u.gif
Atsakyti
Darviena, aciuks, dabar zinosiu, ateiciai ... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Nepyk Kvakse kad tik dabar atrasau labai uzsiemus buvau.
Man patare pagerti KT nes mano ciklas nelabai reguliarus, beto sake kiausides pailses. Tad jau kelinta diena geriu antra lapeliuka. Po to laukia ilgai lauktas IVF.
Norejau pasidalinti, savo patirtimi apie IVF Anglijoje. Sansas gauti nemoka IVF zinoma yra ir ji uzgarantuoja, bet niekas nepasako kada. Mano gydytoja sake kad reiktu palaukti apie metus tai maziausiai.
O privacioje klinikoje Londone, buvau nuvykus pasiteirauti kiek tai mazdaug kainuotu. Man paskaiciavo nuo 3500 svaru.
Tad griztu i Lietuva ir cia pabandysiu savo sekme. biggrin.gif
Papildyta:
Merginos,

Dar kolkas nekalbejau su gyytoja apie mano IVF, kadangi griztu tik spalio pradzioje, kolkas pakalbam telefonu. Tad jusu klausiu kiek mazdaug laiko uztrunka vaistu naudojimas g.gif Jei galit pasidalinkit savo patirtimi.
Pasisikaiciau kad toks turtingas sis rugsejis ir rugpjutis, tai sukas mintis tik viena turi butinai pasisekti ir man. nestuke.gif
To linkiu visom merginom, tik nereikia pasiduoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, vienai moteriai Vilniuje skubiai (rytdienai) reikia 1 vnt. Crynono arba 4 rutuliukų Utrogesto.
Jei kas nors galite parduoti, siųskite prašau man sms, aš jai perduosiu kontaktą.

Mano tel. 868716481.

Atsakyti
Jezau, buciau Lietuvoje, atiduociau is karto.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 09 22, 15:06)
Nereikia taip kategoriškai  smile.gif  Man pati gydytoja patarė iškrapštyti - taip kad galima.

Tai nesuprasi del to Crinono... Man gydytoja liepe jokiais budais nieko nekrapstyt smile.gif Darykim kaip kiekvienai gyd paliepe. Nors as po isodinimo vartojau ji 10 savaiciu, nieko nekrapsciau, ir viskas gerai, o dar geriausia rezultatas- nestuke.gif Na, bet jokios abejones uz visas jus labai sergu ir visoms linkiu tik geru rezultatu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 09 22, 20:29)
Merginos, vienai moteriai Vilniuje skubiai (rytdienai) reikia 1 vnt. Crynono arba 4 rutuliukų Utrogesto.
Jei kas nors galite parduoti, siųskite prašau man sms, aš jai perduosiu kontaktą.

Mano tel. 868716481.

Senokai rasyta zinute, bet ar atsirado crinono. Turiu i valias, galeciau duoti
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2007 09 23, 15:39)
Senokai rasyta zinute, bet ar atsirado crinono. Turiu i valias, galeciau duoti

JolkitaS, gal tu geriau paskambink nurodytu nr. g.gif Savaitgalis... gali ir nematyti kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės wub.gif wub.gif wub.gif

Šiandien pasiėmiau savo vaikučius. Idėjo 3 gražuolius, keturių lastelių.

Sėkmės visoms.
Atsakyti
daivaB, didžiausios sėkmės laukime 4u.gif

O aš kada nors bandysiu vėl... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 09 23, 18:23)
Sveikos mergaitės wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sėkmės visoms.

Sekmes laukime ir geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 09 23, 18:23)
Sveikos mergaitės wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sėkmės visoms.

Kantrybes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 09 23, 18:30)
daivaB, didžiausios sėkmės laukime 4u.gif

O aš kada nors bandysiu vėl... verysad.gif

Labai gaila, bet tau pavyks pasiekti tai kko troksti wub.gif
Atsakyti