Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Vilniuje

Soliarumų megėjos gal galit kuri papasakoti ,kaip ten viskas vyksta? Dar nė karto nebuvus,nežinau kokios pasekmės ir kaip ten iš vis, domiuosi nes noriu nueiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 10 23, 17:08)
gal zinai kur karoliniskese?

Tiksliai nezinau bet turiu itarimu mirksiukas.gif Tu is Karoliniskiu?

Atsakyti
Visada eidavau i VCUP sunsation soliariuma. nudegdavau tobulai, lempos visada gerai kaitindavo (ir dbr turbut kaitina). Vienasyk buvau akropoly, bet susalau besidegindama ir jokio efekto nebuvo. O dbr teikiu pirmenybe baltai odai. ir siaip susidurus su sveikatos problemom, parekomendavo ten nesilankyt.
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 10 24, 11:36)
O dbr teikiu pirmenybe baltai odai. ir siaip susidurus su sveikatos problemom, parekomendavo ten nesilankyt.

kada nepatartina lankytis soliariume? O jei oda yra šiek tiek alergiška tai tai nebegalima?
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 10 24, 10:36)
Visada eidavau i VCUP sunsation soliariuma. nudegdavau tobulai, lempos visada gerai kaitindavo (ir dbr turbut kaitina). Vienasyk buvau akropoly, bet susalau besidegindama ir jokio efekto nebuvo. O dbr teikiu pirmenybe baltai odai. ir siaip susidurus su sveikatos problemom, parekomendavo ten nesilankyt.

Jei paciam soliariume baisiai karsta tai tik irodo kad lempos senos...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 24, 18:45)
Jei paciam soliariume baisiai karsta tai tik irodo kad lempos senos...

tai ne lempos gal, o su ventiliatorium kas nors ax.gif nes aš niekad nepamiršiu kaip vienoj Labamboj buvo doh.gif (o prieš mane moteriškė paraudusiu veidu kad nėrė iš to soliariumo lotuliukas.gif ) ir karšta buvo, ir paskui tepiau belekuom, kad tik nenusviltau doh.gif
Atsakyti
Butent nuo lempu eina karstis kai jos buna isdegusios 600-700 ir daugiau minuciu-soliariume karsta o idegio supergero nebus.
Atsakyti
Ar skaitėte?
http://www.delfi.lt/...php?id=14800922
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2007 09 08, 11:42)
Vakar buvau Šeškinėje Luxura soliariume. Atėjus paklausiau, kada pas juos keistos lempos, sakė turi visokių, tai pasiprašiau į kabiną, kur, aišku, geresnės lempos. Ir ką jūs galvojat, ėjau 7 min, šiandien dega užpakalis ir blauzdų užpakalinė pusė, nusvilau  verysad.gif  pirmą kartą taip  unsure.gif

na dabar rudninku equadore pastate visiskai nauja stovima, berods 7 kabinoje-tikrai geras!
Atsakyti
o kuri Vilniaus labamba jums geriausia? smile.gif ir kokie atsiliepimai apie sacharos studijas?
Atsakyti
Labukas visoms,noriu gauti jūsų patarimą.noriu pabandyti pavaikščioti i soliariumą blush2.gif ,gal galit patarti kokį nors gera Lazdynuose arba Karoliniškėse?
ačiu
Atsakyti
Ziurineju soliariumo pakeliui i darba. Geriausia kur netoli Gerosios vilties, Lazdynu ar Karoliniskese, bet nerandu... unsure.gif Ir dar kokio rekomenduoto noreciau rolleyes.gif Gal merginos pades? ax.gif
Atsakyti