sia savaite grizome is kretos

oras buvo tiesiog nuostabus visas 11 dienu, neisivaizduoju kam ten buna salta spalio menesi... karsta buvokaip reikiant, prsisideginom, prisiilsejom, prisivaiksiojom ir prisivazinejom po visokias ekskursijas

kai atvykom pirma diena, truputi isigandom siuksliu, bet veliau vaizdai ir ramybe viska kompensavo

man tikrai sunku patiketi kad zmones vaziuoja ir dziaugiasi kreta vasara, nes jau mums buvo pakankamai karsta, tai kas darosi per vasaros karscius!!! santorinyje vaiksciojau liezuvi iskisus, o kaip tada man pasakykite jus istveriat kai temperatura virs 40???
Buvome hersonisos maris viezbutyje. Jei kas klaus patarimu - papasakosiu...
Papildyta:tiesa, jei kam idomu, tai pirkdami i 3 ekskursijas: i santorini, samaria ir graikishkas naktis savarankiskai, o ne is agenturos - sutauopeme 140 euru (per du zmones). Visomis ekskursijomis buvome labai patenkinti. Labai patiko gidas santorinyje - Luka, pagyvenes vyrishkis toks, is prancuzu ir anglu autiko, butinai ji pasirinkit, jei vaziuosit ir jei kalbat tomis kalbomis!
Dar vienas patarimas - butinai varykit i graiku naktis, nezinau kaip lietuviu organizuojamose, bet vietiniu organizuojamos tai pralenke visus lukescius, labai linksma buvo, nepakartojama!!!
O del samarijos tai tiesa pasakius kitaip isivaizdavau kelione - tikrai nera taip lengva kaip kazkas cia pasakojo, ypac jei norit daznai stoti pafotkint! mes dar neseni, as is pasportuoju, bet po 6 val kelio buvau lavonas visiskas. Nezinau kokie monstrai gali pereit per 4 val, kaip kiti sako... Po to dar kokias 3 dienas nejutau koju! BET TAI NEREISKIA KAD NEVERTA EITI! Labai patiko visi vaizdai ir galu gale tas sekininatis ejimas!!