Silkės filė,
Rokiškio sūris,
Sviestas,
Virta morka.
Viską sumali su mėsmalę, sumaišai, užtepi ant batono ar skrebučio ir pabarstai krapais.
| QUOTE (Mįsliukė @ 2004 04 06, 18:37) |
| Svogūnus pakepini aliejuje, įdedi rūkytų slyvų, dar truputį pakepini, įpili švelnaus kečupo, išmaišai ir kokią 1 min. dar pakepini.Kai atšals sudėti ant silkės, o ant viršaus užbarstyti pakepintų saulėgrąžų.Labai skanu |
| QUOTE (Elena @ 2004 01 23, 13:35) |
| [color=purple]Aš tai silkių, žuvų, jūros gėrybių didele mėgeja.Silkė galiu nors kasdien valgyt...Bet man skaniausia, nezinau kaip teisingai vadinasi, liaudyje vadina "šuba" Reikia: silkės (aš perku file, mažiau darbo virtų burokėlių; virtų bulvių, virtų kiaušinių; virtų morkų, marinuotų agurkų; smulkiai pjaustytų svogūnų. |