QUOTE(Abo @ 2007 09 05, 22:50)
Sansara..
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 05, 16:35)
Manau kad tikrai geri darbai Pelkėj neužsibūna, anksčiau ir vėliau jie ištempiami į Kūdrą, visgi Pelkėj akivaizdžiai prastesni darbai..
o jau pagalvojau kad kas nors čia pradės aiškint, kaip mes tariamės vienas kitam balsus dėliot
niekada nedėčiau gerų balų vien tik dėl to kad tą žmogų žinau.. 
o jau pagalvojau kad kas nors čia pradės aiškint, kaip mes tariamės vienas kitam balsus dėliot
Na, kad geri darbai is pelkes i kudra, anksciau ar veliau, isbrenda tas tai tikrai. Bet kartais ir musmiriu prisirenka pries issbrisdami visai nepelnytai
O siaip as irgi niekad nedeciau gero balo, jei nuotrauka nepatiktu
QUOTE(Degutė @ 2007 09 05, 21:57)
Va taip ir gavosi...
Nieko baisaus nematau
QUOTE(Degutė @ 2007 09 05, 22:57)
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 05, 23:43)
Nieko baisaus nematau
Bite maja pirmai norejau jau parasyti, bet vaikai ramybes nedave, tai nespejau...Nuostabios tavo foto, neturiu jokiu priekabiu
Ypatingai 1,3,4,5,6
Nu nerealu
Labas rytas 
na tai aks gi laimetojas?? Kieno gi natiurmortas riteriu laiku? Ka sveikinti?
p.s. Prasom laimetoja greiciau atsirasti, atsiimti sveikinimus, ir paskelbti nauja tema

sutinku su Californiagirl, del nuotrauku limito
na tai aks gi laimetojas?? Kieno gi natiurmortas riteriu laiku? Ka sveikinti?
p.s. Prasom laimetoja greiciau atsirasti, atsiimti sveikinimus, ir paskelbti nauja tema
sutinku su Californiagirl, del nuotrauku limito
man atrodo, kad limitas labai gerai. tada atsijoji tik pačias pačiausias, o likusias ir čia galima sudėti ir parodyt idėjas, bandymus ir t.t.
nes ir taip būna kas sudeda prastas ir tas tris, o jei padidinsi limitą, tai dar prastesnių atsiras. iš viso reikia mokėt ir iš kelių gerų foto išrinkti pačią pačiausią.
ir daryt geriau 1 kadrą kokybišką, nei 5 vidutinius....
man patinka, kad esu įkišta į 3 foto rėmus
nes vienas iš sunkiausių užduočių visiems fotografams būna atrinkti "grūdus nuo pėlų". ir 1-2 kadrus iš padarytų 20-30. manau 3 foto yra pats tas viduriukas 
Papildyta:
sveikinimai Elinai su 2 vieta SM konkurse
ir Vilmka, She ir buuchenpaula su aukštomis vietomis
man patinka, kad esu įkišta į 3 foto rėmus
Papildyta:
sveikinimai Elinai su 2 vieta SM konkurse
ir Vilmka, She ir buuchenpaula su aukštomis vietomis
QUOTE(Sansara @ 2007 09 05, 21:35)
bitemaja, si graži šalis juodkalnija?
pirma patiko mažiausiai, nors atrodo ir gražų vaizdą nori parodyt, bet nuotrauka kažkaip nesižiūri.
trečia irgi nelabai patinka, gal tas šėšėlis trukdo
4ta ir paskutinė
jo, kur mūsų nauja tema
pirma patiko mažiausiai, nors atrodo ir gražų vaizdą nori parodyt, bet nuotrauka kažkaip nesižiūri.
trečia irgi nelabai patinka, gal tas šėšėlis trukdo
4ta ir paskutinė
jo, kur mūsų nauja tema
Vis dar ta pati Juodkalnija
Man pačiai labiausiai ir kliūna 1 ir 2 nuotrauka. Gal 1 nuotrauką reikėtų kažkaip kitaip kadruot? Net nežinau. Su debesėliais daugiau turiu nuotraukų. Buvo nerealu, kai įvažiavom į debesis
Dėkui visoms už komentarus
bet su namų darbais žiūriu, kad entuziasmas dingsta po truputį. Anksčiau jau vakare laimėtojas buvo žinomas, o dabar...
Turbut reikia sveikinti Dejavu
O mano ta nenatiurmortiska nuotrauka
Net nepatogu prisipazinti
3-ju daiktu kompozicija
ziauriai laiko pritruko, tai grebiau kas po ranka ir fotkinau be jokio apgalvojimo, taip ir gavosi
Bet jei tema pratestumem, tai pasitaisyciau
O mano ta nenatiurmortiska nuotrauka
Bet jei tema pratestumem, tai pasitaisyciau
Labas rytas, tai sveikinimai Dejavu ir laukiam temos
Mano lėlių nuotraukos
Sansara, tavo nuotraukos su taure vairiantas Kūdroj man geriau žiūrisi, ir apšvietimas toks gūdesnis..
Mano lėlių nuotraukos
Sansara, tavo nuotraukos su taure vairiantas Kūdroj man geriau žiūrisi, ir apšvietimas toks gūdesnis..
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 06, 07:27)
Sansara, tavo nuotraukos su taure variantas Kūdroj man geriau žiūrisi, ir apšvietimas toks gūdesnis..
galvojau kurią dėt į ND...žiūrėjau, žiūrėjau (aš pasileidžiu slide show ir žiūriu - kuri labiausiai "kabina") tai dėl šių dviejų dvejojau, tiesiog jaučiau, kad temai "natiurmortas" norisi kad geriau matytųsi ta taurė