Įkraunama...
Įkraunama...

SONATINOS receptu fanes

Na šiandien po ilgo laiko vėl gaminsiu Sonatinos receptą išbandytą, Kalakutienos vyniotinį su sūriu, jau kaip man jis patinka apsivalgymas tikras bus vakare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 12 01, 14:10)
Zuvi su kreminiu uzpilu[/url] - buvo visiskai neskanu  schmoll.gif Garstycios visiskai nesiderino nei prie zuvies nei prie likusiu ingredientu  schmoll.gif



QUOTE(egliuke @ 2007 12 01, 15:00)
Aš taip pat gaminau, man gavosi skanu  rolleyes.gif


mums buvo skanu, bet.. as dejau pangasijos file (apie 200g) ir zyyyyyyyymiai daugiau uzpilo, daugiau nei recepte, kuris tapo graziai apkepusiu padazu rolleyes.gif beje, ir kepiau apie pusvalandi 200 laipniu karstyje, nes pasirode nelabai apskrude rolleyes.gif tai skonis geras smile.gif nemegstu kai jauciasi neiskepusi zuvis, geriau ilgiau te pasidegina cool.gif
Atsakyti
Reikia patarimo

Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2007 12 02, 15:42)
Reikia patarimo

Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.  4u.gif

Aš visada naudoju perisikus/abrikosus iš skardinės... Tik prieš tai nuvarvinu gerai. Visada gaunasi puikiai thumbup.gif Mamos rašė, kad naudoja ir šaldytus vaisius... Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2007 12 02, 17:42)
Reikia patarimo

Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.  4u.gif

As dariau su saldytom braskem ir persikais kons. Kita kart dejau saldytu vysniu ,persiku kons.,ananasu kons.Kazko turi idet rugstesnio-bus skaniau
Atsakyti
Sestadieni patyriau totalu fiasko virtuveje doh.gif Kepiau Napaleona keptuveje. Bet tie paploteliai ne kiek man neiskilo, sudziuvo kaip akmenys, na rezultatas atsidure siukslineje verysad.gif ... Gal del to, kad vietoj sodos kepimo miltelius dejau???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2007 12 03, 11:40)
Sestadieni patyriau totalu fiasko virtuveje  doh.gif  Kepiau Napaleona keptuveje. Bet tie paploteliai ne kiek man neiskilo, sudziuvo kaip akmenys, na rezultatas atsidure siukslineje  verysad.gif ... Gal del to, kad vietoj sodos kepimo miltelius dejau????  g.gif


galiu klysti, bet man atrodo, kad napoleono blynai ir turi būti kietoki, o pertepus kremuku, palaukus truputuką, jie suminkšteja. Napoleonas toks sausokas, jei atmintis neapgauna g.gif

O aš vakar norėjau kepti kokį pyragą su varške ir obuoliais. Bet galiausiai išsirinkau du pyragus lotuliukas.gif
taigi gardžiavomės pyragu "Obuolių ruduo" thumbup.gif ir Varškės – apelsinų pyragu , wub.gif tik vietoj apelsinų naudojau nesaldžią aviečių uogiene, tai truputuką saldoka, kitą kart atsišildysiu aviečių.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, is to ka jau gaminau.
Vistiena su darzovemis jogurto padaze. Labai patiko thumbup.gif . Tik bulves ir morkos gavosi kiek kietokos, o vistiena siek tiek perkepusi, todel kita karta pries kepant bulves su morkom dar apvirsiu.
Karsti sumustiniai su suriu ir svogunais thumbup.gif
Grietineleje troskinta zuvis. Labai labai patiko thumbup.gif
Kopustu apkepas. Skanu.
Citrininiai blynai su aguonomis. Skanu.
Sagos. Skanu.
Vistiena garstyciu padaze. Skanu.
Varskinis tinginys. Skanu, bet ne taip kaip isivaizdavau. Gal per mazai vaisiu idejau. Paprastas tinginys man skanesnis.
Mesos kukuliai su sureliu. Nepatiko, kukuliu mesa man gavosi sausa.

O siaip labai patiko, kad receptukai tokie "zemiski", paprasti tiek savo sudetimi, tiek gamyba. Aciu Sonatinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2007 12 03, 10:40)
Sestadieni patyriau totalu fiasko virtuveje  doh.gif  Kepiau Napaleona keptuveje. Bet tie paploteliai ne kiek man neiskilo, sudziuvo kaip akmenys, na rezultatas atsidure siukslineje  verysad.gif ... Gal del to, kad vietoj sodos kepimo miltelius dejau????  g.gif


Na man tie blynai irgi buvo įtartini, kaip padžiuvę lietiniai g.gif , bet per naktį sutepti pastovėjo , ir rezultatas buvo tikrai skanus.
Nors į Napaleoną, panašu tikrai nebuvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtelė @ 2007 12 02, 18:42)
Reikia patarimo

Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.  4u.gif


Aš visad dėdavau konservuotus persikus wub.gif
Atsakyti

vakar kepiau pyraga Pyragas su persikais ir maskarpone thumbup.gif thumbup.gif vietoi maskarpones naudojau kremine varske thumbup.gif
greita,paprasta,skaaaaaaaaanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va cia tas receptukas http://sonatinos-rec...maskarpone.html
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif jau antra karta kepiau braskiu-rabarbaru pyraga ir vel neiskepe unsure.gif kepiau apie valanda, o mase vistiek tokia neiskepus per viduriuka, bega lauk tokia g.gif orkaite elektrine, siaip viskas anksciau iskepdavo..galvoju gal mazint temperatura ir ilgiau kept? ar atvirksciai - didint reiktu? sikart bijojau kad sukeps tai traukiau lauk po valandos.. g.gif
Atsakyti