Išbandžiau dar pluoštelį receptukų:
1.
Maltos mėsos kukuliai su kmynais ir jogurto padažu - skanu, bet nemažai darbo. Be to padažas labai rūgštus gavosi net ir mažiau citrinos sulčių įpylus. Kitą kart nedėčiau. Ir neturėjau kalendros.
2.
Kalakutienos kukuliai su špinatais ir sūriu - tikėjausi skaniau. Man gavosi riebokai, faršas buvo su visom odom sumaltas, tai kukuliai skardoje plaukė riebaluose

. Kai gaminsit, nepartokit klaidos su riebiu faršu.
3.
Vištiena garstyčių padaže - labai paprasta ir skanu
4.
Kiaušinių ir faršo vyniotinis - super

. Tik man irgi "riebokas" kitą kartą bandysiu sūrio dėti per pus mažiau ir liesesnį majonezą.
5.
Šepardo pyragas - neypatingas, pridėjau per daug bulvių košės, nes neparašyta kiek reikia
6.
Vištiena su žiediniais kopūstais - irgi nelabai gavosi, turbūt pamažinau prieskonių, tai tokia be skonio buvo.
7.
Norvegiška žuvienė - labai skanu. Šiandien viriau, krevečių ir poro neturėjau.
8.
Napaleonas keptuvėje - Gavosi labai žemutis tortukas, iš vakaro bijojau kad bus blynai su grietine, bet ryte buvo čiki. Skanus tortukas. Beje nzn kas ten su tais blynais buvo ne taip, bet man jie buvo panašūs į blynus ir netrupėjo. Puošiau sutrupinus Selgos sausainius
9.
Plikytos mielinės bandelės - skanios, bet nelabai jautėsi tas plikymas, kitą kart kepsiu paprastas.
10.
Varškinės tešlos bandelės - skanios, tikra kalorijų bomba