
Na šiandien po ilgo laiko vėl gaminsiu Sonatinos receptą išbandytą, Kalakutienos vyniotinį su sūriu, jau kaip man jis patinka apsivalgymas tikras bus vakare

QUOTE(garbane @ 2007 12 01, 14:10)
Zuvi su kreminiu uzpilu[/url] - buvo visiskai neskanu
Garstycios visiskai nesiderino nei prie zuvies nei prie likusiu ingredientu 


QUOTE(egliuke @ 2007 12 01, 15:00)
Aš taip pat gaminau, man gavosi skanu

mums buvo skanu, bet.. as dejau pangasijos file (apie 200g) ir zyyyyyyyymiai daugiau uzpilo, daugiau nei recepte, kuris tapo graziai apkepusiu padazu




Reikia patarimo
Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.
Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.

QUOTE(Rūtelė @ 2007 12 02, 15:42)
Reikia patarimo
Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.
Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.

Aš visada naudoju perisikus/abrikosus iš skardinės... Tik prieš tai nuvarvinu gerai. Visada gaunasi puikiai


QUOTE(Rūtelė @ 2007 12 02, 17:42)
Reikia patarimo
Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.
Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.

As dariau su saldytom braskem ir persikais kons. Kita kart dejau saldytu vysniu ,persiku kons.,ananasu kons.Kazko turi idet rugstesnio-bus skaniau
Sestadieni patyriau totalu fiasko virtuveje
Kepiau Napaleona keptuveje. Bet tie paploteliai ne kiek man neiskilo, sudziuvo kaip akmenys, na rezultatas atsidure siukslineje
... Gal del to, kad vietoj sodos kepimo miltelius dejau????



QUOTE(Romy @ 2007 12 03, 11:40)
Sestadieni patyriau totalu fiasko virtuveje
Kepiau Napaleona keptuveje. Bet tie paploteliai ne kiek man neiskilo, sudziuvo kaip akmenys, na rezultatas atsidure siukslineje
... Gal del to, kad vietoj sodos kepimo miltelius dejau???? 



galiu klysti, bet man atrodo, kad napoleono blynai ir turi būti kietoki, o pertepus kremuku, palaukus truputuką, jie suminkšteja. Napoleonas toks sausokas, jei atmintis neapgauna

O aš vakar norėjau kepti kokį pyragą su varške ir obuoliais. Bet galiausiai išsirinkau du pyragus

taigi gardžiavomės pyragu "Obuolių ruduo"


Pasidalinsiu ir as savo patirtimi, is to ka jau gaminau.
Vistiena su darzovemis jogurto padaze. Labai patiko
. Tik bulves ir morkos gavosi kiek kietokos, o vistiena siek tiek perkepusi, todel kita karta pries kepant bulves su morkom dar apvirsiu.
Karsti sumustiniai su suriu ir svogunais
Grietineleje troskinta zuvis. Labai labai patiko
Kopustu apkepas. Skanu.
Citrininiai blynai su aguonomis. Skanu.
Sagos. Skanu.
Vistiena garstyciu padaze. Skanu.
Varskinis tinginys. Skanu, bet ne taip kaip isivaizdavau. Gal per mazai vaisiu idejau. Paprastas tinginys man skanesnis.
Mesos kukuliai su sureliu. Nepatiko, kukuliu mesa man gavosi sausa.
O siaip labai patiko, kad receptukai tokie "zemiski", paprasti tiek savo sudetimi, tiek gamyba. Aciu Sonatinai
Vistiena su darzovemis jogurto padaze. Labai patiko

Karsti sumustiniai su suriu ir svogunais

Grietineleje troskinta zuvis. Labai labai patiko

Kopustu apkepas. Skanu.
Citrininiai blynai su aguonomis. Skanu.
Sagos. Skanu.
Vistiena garstyciu padaze. Skanu.
Varskinis tinginys. Skanu, bet ne taip kaip isivaizdavau. Gal per mazai vaisiu idejau. Paprastas tinginys man skanesnis.
Mesos kukuliai su sureliu. Nepatiko, kukuliu mesa man gavosi sausa.
O siaip labai patiko, kad receptukai tokie "zemiski", paprasti tiek savo sudetimi, tiek gamyba. Aciu Sonatinai

QUOTE(Romy @ 2007 12 03, 10:40)
Sestadieni patyriau totalu fiasko virtuveje
Kepiau Napaleona keptuveje. Bet tie paploteliai ne kiek man neiskilo, sudziuvo kaip akmenys, na rezultatas atsidure siukslineje
... Gal del to, kad vietoj sodos kepimo miltelius dejau???? 



Na man tie blynai irgi buvo įtartini, kaip padžiuvę lietiniai

Nors į Napaleoną, panašu tikrai nebuvo

QUOTE(Rūtelė @ 2007 12 02, 18:42)
Reikia patarimo
Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.
Noriu gaminti varškinį tinginį. Džiovintų vaisių šeima nevalgo. Kokius vaisius geriau naudoti? Dabar juk braškių šviežių nėra... Ačiū iš anksto , visom patarusiom.

Aš visad dėdavau konservuotus persikus

vakar kepiau pyraga Pyragas su persikais ir maskarpone



greita,paprasta,skaaaaaaaaanu



Va cia tas receptukas http://sonatinos-rec...maskarpone.html
sveikos
jau antra karta kepiau braskiu-rabarbaru pyraga ir vel neiskepe
kepiau apie valanda, o mase vistiek tokia neiskepus per viduriuka, bega lauk tokia
orkaite elektrine, siaip viskas anksciau iskepdavo..galvoju gal mazint temperatura ir ilgiau kept? ar atvirksciai - didint reiktu? sikart bijojau kad sukeps tai traukiau lauk po valandos..



