Sveikos!
Pastarasias pora sav. vel pasisukiojau virtuvej pagal Sonatina, stai ispudziai:
Jautiena su grybais - super 

 tik svogunu man ryskiai per daug buvo, kita syk dali ju keisciau kitom darzovem. Beje, jautiena turejau nelabai nevykusia, bet vistiek labai minksta ir skani gavos. 
Makaronai su bolognese padazu - labai aromatinga, puikus patiekalas farso (ir vyno) megejoms 

 tiesa, viriau ji pilna valanda, tai manau tiek nereikia, uztenka pusvalanzdio, nes farsas kazkaip sausokas gavosi, nugaravo didzioji dalis skyscio 
 Jautiena su svogunais - skanu, labai marinatas patiko, naudosiu ji ir kitiems jautienos patiekalams. Tik kaip ir sonatina, dejau daugiau darzoviu. Beje, mesyte kepiau dvigubai ilgiau. 
Tortas "kremas a'lia kremas" (ar kazkaip panasiai) - super 

 tikrai nesitikejau tokio rezultato - gana lengvai ir greit pagaminamas, o jau skonis ir vaizdas - pasaka 

 I kremo mase vietoj dalies pieno ipyliau sokoladinio grietineles likerio; glajaus nedariau - naudojau konditerini tirpdoma sokolada.
Rekomenduoju kremu, musu megejoms.
Varskes keksas su sokolado gabaliukais - liuks! tik patariu nedet tiek cukraus, palyginus proporcijas pasimazinau jo iki 180ml (sokolada naudojau pieniska). Ir kita syk nedesiu tiek daug pabarstu ant virsaus, vistiek pjaunant beveik viskas nutrupa.
Keksiukai su ananasais - nieko ypatingo, daugiau turbut nebekepsiu. O jei kas gaminsit - galit idet daugiau ananasu, tikrai norejos daugiau slapumo, gaivumo.
Obuoliu pyragas su migdolais - labai skanu 

 tiesa, maniskis buvo su konservuotais persikais ir graikiniais riesutais, bet skonio tai ne kiek nesugadino. Tik pavadinima keicia 

 Beje, siltas buna labai trapus, o pastovejes (per nakti) visas "slapias". Tai jei turesit sveciu, geriausia ji tiekt drungna, tada ir pats skaniausias buvo. 
Blynai su jogurtu 
 jogurta dedu koks papuola, kepu vaflinej - visada gaunas traskuciai skanuciai. 
Is 
tiramisu su braskem pasiskolinau krema ir sirupa, biskvita kepiau is paruosto misinio, virsu puosiau konservuotais mandarinais (labai gerai dera su apelsininio aromato kremu), tai pyragas gavos skanumelis, gaivumelis 

  ypac pastovejes, mat biskvitas nuo dregmes suminksteja. tik aisku i klasikini tiramisu nepanasus ne is tolo 

 kita kart darydama primaisysiu daugiau vaisiu - turetu gautis labai gaivus vaisinis pyragas. 
Lyg ir viskas 
 Ryt zuvyte prancuziskai garuos ir jei netingesiu, baklazanu su grybais sriuba.