Jau issirinkau gaminsiu "Biskvitini torta su varskes kremu", bet man del zelatinos truputi neaisku. Sonatina recepte naudoja zelatinos lapelius, o as ju neradau pirkti taigi pirkau paprasta zelatina.Recepte rasoma "Želatiną užmerkti šaltame vandenyje ir leisti išbrinkti.<...>Želatiną ištirpinti 3 v. š. pašildyto abrikosų sirupo." tai su paprasta daryti taip pat, ar cia toks budas tik zelatinos lapeliams tinka?

Labas vakaras,
Labai paprasysiu, jei kas turi skaniu cirviniu blynu receptuka.
Labai labai lauksiu
Aciu
Labai labai lauksiu
Aciu

QUOTE(vadove @ 2008 02 09, 22:12)
Labas vakaras,
Labai labai lauksiu
Aciu
Labai labai lauksiu
Aciu

Čirvinius blynus aš esu dariusi iš purių blynų tešlos ir jogurtinių blynų tešlos, labai skanu buvo

QUOTE(Pelene @ 2008 02 11, 03:41)
Mamytes, kurios seniai draugavo su Sonatina, gal atsimenat, ar buvo kokiu patiekalu Valentino dienai
? Tarkim sirdeles formos 

kepti varškėčiai:
http://www.supermama...p;#entry4766325
ir dar yra pyragaičiai širdelės formos šokoladiniai berods

Mamytes, kurios seniai draugavo su Sonatina, gal atsimenat, ar buvo kokiu patiekalu Valentino dienai
? Tarkim sirdeles formos 
[/quote]
šokoladiniai pyragaičiai[quote=Pelene,2008 02 11, 01:41]
Buvo tokie pyragaičiai, juos galima padaryti širdelės formos. Man jie labai skanūs

[/quote]
šokoladiniai pyragaičiai[quote=Pelene,2008 02 11, 01:41]
Buvo tokie pyragaičiai, juos galima padaryti širdelės formos. Man jie labai skanūs

QUOTE(La Bronė @ 2008 01 30, 14:21)
Na dėl kondensuoto pieno virimo, tai gal ir galiu padėt atsakyt
Aš niekada jo neviriau, bet esu klaususi draugių, kurios yra tai darę. Jos man sakė, kad verda visą dėžutę įdėję nepradarę. Manau, kad taip bandyk ir tu. Sėkmės 

Vieną kartą aš viriau ir pamiršau, tai sprogo dėžutė, o po to varvekliai iš kondensuoto pieno nuo lubų kabėjo...

Šiandien gaminau Kepenys Karališkai...
Tai gerai, kad tik iš pusės normos dariau, nes ir taip valgysim kelias dienas
Man tai labai patiko daržovės
Ai, neturėjau grietinės, tai majonezą maišiau su kefyru. Liuks buvo

Sveikutės ,nežinau kur užklausti ,tai gal sakau jūs ką nors papasakosite? Man reikėtų skanių gruzdintų bulvyčių recepto ,na gal ne recepto ,tačiau būdo kaip jas itin skaniai pagaminti ,pvz .mano šeimyna labai mėgsta macdonald bulvytes ,kažin kaip jie iškepa būtent taip? Ačiū visoms