man skaniausia jūros lydeka arba menkė Dariau su sviestažuve - nepatiko manau kad ir lašiša ne pats geriausias variantas čia Lašiša man patiko su medaus glazūra berods
Vakar kepiau kriausini pyraga su traskia migdolu plutele (receptas sonatinos bloge). Jau perskaicius recepta itariau kad gali buti riebokas tai mazinau sviesto, bet vistiek baisiai riebus gavosi Kitakart gal bandysiu isviso minimaliai sviesto ir daugiau grietines arba kiausiniu O virsus nors ir skanus bet jau tiek riebalo prideda Itariu kad kita karta virsu desiu is migdoliniu kvadrateliu recepto, nes cia kai uzpili ta riebala tai graziai iskiles pyraga nuseda ir permirksta svieste...
Vakar kepiau kriausini pyraga su traskia migdolu plutele (receptas sonatinos bloge). Jau perskaicius recepta itariau kad gali buti riebokas tai mazinau sviesto, bet vistiek baisiai riebus gavosi Kitakart gal bandysiu isviso minimaliai sviesto ir daugiau grietines arba kiausiniu O virsus nors ir skanus bet jau tiek riebalo prideda Itariu kad kita karta virsu desiu is migdoliniu kvadrateliu recepto, nes cia kai uzpili ta riebala tai graziai iskiles pyraga nuseda ir permirksta svieste...
vakar kepiau lašišą medaus-garstyčių glazūroje fantastika..jei patiko net man, šiiap nemėgstančiai žuvies , tai žuviems fanatikams turėtų net lb patikti
klausimėlis..ar matėte kur nors citrinos sulčių pirkti? nesuprantu, ar mūsų miestas toks kaimas, ar aš ieškau užsimerkus parsivežtos iš lenkijos jau baigiasi po truputį....
neblogai..bet man labai patiko buteliukyje turėti , nereikia žaisti kas kartą spaudinėjant be to, mūsų namuose, prakeikti daiktai - citrina ir druska..kiek kartų eitumėm parduotuvėn jų pirkti (kad ir vien jų), nusiperkam visa ko, bet tik ne jų
Girasol,as tu citrinos sulciu buvau pirkus NORFOJ,bet jei atvirai ,tai man jos nelabai ....nu ner to kvapo,aromato ,skonis gal ir atitinka,bo bais rugstu. Dariau ir as lasisa -medaus ir garstyciu glazuroje .....Kucioms,nu visiems patiko,o kai valgem likucius sekancia diena ir nesildem jos....buvo super,dar skaniau. Mano mama nusprende vaisint svecius(ateiciai) butent kaip saltu patiekalu....su kokiom nors gaiviom-zaliom salotom Tiesa,o garstycias naudojau butent prancuziskas ....su granulem.....jos svelnesnes ir atskiro aromato.
Mes šiandien kaip tik ir darom šaltam turėsim svečių ir dar vištą su medumi ir garstyčiomis kepam kvepia visi namai
na, mano tos lenkiškos citrinis sultys baisiai skanios
truputėlį ne į temą, bet kadangi oetker želė buvo sonatinos rekomenduota , kad jūs žinotumėt, kiek prisipirkau dabar per akciją nuo vkr šaldytuve stovi želė tortas - geltona, žalia raudona