QUOTE(inis @ 2009 06 10, 15:01)
Gimdziau kovo mn.Tyzenhauzu gimdymo namuose,liko placentos dalele.Nors isleidziant sake viskas gerai.Ilgai kraujavau ir kvapas atsirado nemalonus,visalaik atrode,kad dar gimdysiu,nes toks jausmas buvo jauciamas makstyje.Ejau pas ginekologa skyre leidziamu vaistu,sake bus gerai.Nepadejo,tada kreipiausi i kita ginekologa,sis paaiskino,kad reikia daryti ambrozija ir jokie vaistai nepades,nes uzsitrauke gimda.Skyre siuntima,nuvykau i tyzenhauzu ligonine,cia paziurejo,sako dar pagerkite antibijotiku ir susitvarkys.Pageriau savaite,arkliskom ozem.Po savaites nuvykau pasitikrinti,ar viskas gerai.Gyd.paziurejo tik ant lektuvo vadinamo ir sako ,viskas gerai.O jei ka jausite,ar bus blogai,kelia zinot ateisite.Dar paklausiau ar ochoskopo nedarys,ji pasake kad nera tam butinybes.As vel nulekiau pas savo ginekologa,jis pakraupias tokiu elgesiu.Padare apziura,o ten padaugejo tu kresuliu.Dabar siunte i Antakalnio klinikas,ten apziurejo ir pareiske,kad reikia daryti operacija stetoskopija,nes ambrozija gali buti jau nepatikima.Taip kad laukiu liepos 1d.tada pagaliau tikiuosi galas.
Stai kaip dirba musu medikai.
Na sekmes tau

. Tikiuosi pagaliau uzsibaigs tavo bedos.
Man su antru gimdymu irgi dare, bet lygtais tvarkosi normaliai. Gimdziau Trakuose.Tik pirma diena, pamenu is lovos kai atsistojau, tai geru 10 min. stovejau pasilenkus, nes taip silpna buvo

Tik ,va man jau eina trecia savaite, o vis dar kur kirpo, siules nesugijo

Jau buvau kelias dienas pradejus ir sedeti, viskas kaip ir normaliai uvo, o dabar kraujuot pradejo...Tai vel teks gulineti

Tikiuosi blogiau nebus...