Po pirmo gimdymo zinojau, kad manyje liko dalis placentos, taip teige akusere po gimdymo, taip pamate ginekologe po echoskopijos, uzdegima ir rode kraujo tyrimai, ma buvo pasakyta, kad arba pati iseis, arba reiks daryti valyma. Taciau praejus trimdienom mane isleido namo, zinoma tada labai dziaugiausi, dabar tikrai to nedaryciau

tai va isleido mane namo, vakare ruosiuosi i dusa, nusimaunu kelnaites ir ka sau manote, o ten kaba toks didelis kresulys, na isvaizda tai tip top vyrisko organo

. Pasikvieciu vyra, abu pasimete, as dar bandziau traukt, tai gerai kad vyras neleido, buciau isvis prisidirbus

. Paliekam 3 dienu mieganti kudikeli seneliui ir lekiam i ligonine, na o ten patikrina ir liepia gultis i ligonine, sako jus nejuokaukit, bus kraujo uzkretimas

, zinoma mano kudikelio atgal i ligonine jau nebepriima

. As puolu i nevilti, asaroju ir rekte rekiu, kad i jokia ligonine nesigulsiu, pagaliau su daktere atrandam kompramisa, kad ji mane isvalo ir paleidzia namo, o as kiekviena diena einu pas ja leistis antibijotiku. Na nezinau ar tai ir buvo vadinamoji abrazija, ar ne