Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija po gimdymo

man po pirmo gimdymo ambrazija dare, tiek prisikentejau, kad net bloga prisiminti. doh.gif kai antra vaikiuka gimdziau, tik to labiausiai bijojau, kad nepasikartotu. blush2.gif ir nieko, viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusetija @ 2009 06 13, 22:46)
man po pirmo gimdymo ambrazija dare, tiek prisikentejau, kad net bloga prisiminti. doh.gif kai antra vaikiuka gimdziau, tik to labiausiai bijojau, kad nepasikartotu. blush2.gif ir nieko, viskas buvo gerai smile.gif

Matau, kad nenori prisiminti, bet del ko butent prisikentejai? blush2.gif
Atsakyti
as gimdziau geguzes 16d siauliu gimdymo namuose, man irgi dare ambrazija, nes niekaip neisgimdziau placentos. tai po gimdymo tris dienas is lovos negalejau islipti, svaigo galva, alpau..net sunumi rupinosi seseles, nes as neturejau jegu. po gimdymo paejus 2savaitem pasipyle kraujai su kresuliais, nuvaziavau atgal i gimdymo namus, patikrino ant samalioto ir isvada:reikia atlikti pakartotina ambrazija, nes po gimdymo atlikta ambrazija buvo padaryta negerai, teko pakartoti. tai dabar dar bijau, kad vel netektu pakartot. o ir nezinau kaip rysiuos antram gimdymui po tokios karcios patirties.. verysad.gif wa kokie siauliu medikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inis @ 2009 06 10, 16:01)
Gimdziau kovo mn.Tyzenhauzu gimdymo namuose,liko placentos dalele.Nors isleidziant sake viskas gerai.Ilgai kraujavau ir kvapas atsirado nemalonus,visalaik atrode,kad dar gimdysiu,nes toks jausmas buvo jauciamas makstyje.Ejau pas ginekologa skyre leidziamu vaistu,sake bus gerai.Nepadejo,tada kreipiausi i kita ginekologa,sis paaiskino,kad reikia daryti ambrozija ir jokie vaistai nepades,nes uzsitrauke gimda.Skyre siuntima,nuvykau i tyzenhauzu ligonine,cia paziurejo,sako dar pagerkite antibijotiku ir susitvarkys.Pageriau savaite,arkliskom ozem.Po savaites nuvykau pasitikrinti,ar viskas gerai.Gyd.paziurejo tik ant lektuvo vadinamo ir sako ,viskas gerai.O jei ka jausite,ar bus blogai,kelia zinot ateisite.Dar paklausiau ar ochoskopo nedarys,ji pasake kad nera tam butinybes.As vel nulekiau pas savo ginekologa,jis pakraupias tokiu elgesiu.Padare apziura,o ten padaugejo tu kresuliu.Dabar siunte i Antakalnio klinikas,ten apziurejo ir pareiske,kad reikia daryti operacija stetoskopija,nes ambrozija gali buti jau nepatikima.Taip kad laukiu liepos 1d.tada pagaliau tikiuosi galas.
Stai kaip dirba musu medikai. verysad.gif

truputis vertimo is medicininio zodyno:
operacija stetoskopija g.gif - stetoskopas tai prietaisas klausyti sirdies veiklai ir kvepavimui ivertinti.
ambrozija- turetu buti abrazija- gimdos gleivines isvalymas ir isgrandymas

Keletas zodziu apie placentos pasisalinima- taip atvejais kai placenta atsidalina nevisa, pasisalinusioje placentoje matosi audinio defektai reikia daryti abrazija nes likusios gleivines dalys gali sukelti smarku kraujavima, po to prisideda uzdegimas ir kitos komplikacijos.
Atsakyti
man tai viskas gerai buva wink.gif ir po naturalaus gimdymo ir po cezario ax.gif
Atsakyti
Po antro vaikelio gimimo ir man darė abraziją. Viskas pavyko labai gerai, nes kraujavimas truko vos tris dienas ir nieko neskaudėjo. Gimdžiau Šiauliuose. Šiaip buvau pasiruošusi dideliam kraujavimuo, nes po pirmosios gimimo per savaitę sunaudojau tiek paketų, kiek sutaupiau per devynis mėn. Buvau labai nusilpusi, gal ir tada reikėjo gimdą valyt, nežinau, bet per mėnesį viskas susitvarkė. Net neįsivaizdavau, kad po gimgymo kraujavimas yra trumpas.Tas košmaras vyko Akmenėje.
Atsakyti
Po pirmo gimdymo zinojau, kad manyje liko dalis placentos, taip teige akusere po gimdymo, taip pamate ginekologe po echoskopijos, uzdegima ir rode kraujo tyrimai, ma buvo pasakyta, kad arba pati iseis, arba reiks daryti valyma. Taciau praejus trimdienom mane isleido namo, zinoma tada labai dziaugiausi, dabar tikrai to nedaryciau blush2.gif tai va isleido mane namo, vakare ruosiuosi i dusa, nusimaunu kelnaites ir ka sau manote, o ten kaba toks didelis kresulys, na isvaizda tai tip top vyrisko organo doh.gif . Pasikvieciu vyra, abu pasimete, as dar bandziau traukt, tai gerai kad vyras neleido, buciau isvis prisidirbus doh.gif . Paliekam 3 dienu mieganti kudikeli seneliui ir lekiam i ligonine, na o ten patikrina ir liepia gultis i ligonine, sako jus nejuokaukit, bus kraujo uzkretimas doh.gif , zinoma mano kudikelio atgal i ligonine jau nebepriima doh.gif . As puolu i nevilti, asaroju ir rekte rekiu, kad i jokia ligonine nesigulsiu, pagaliau su daktere atrandam kompramisa, kad ji mane isvalo ir paleidzia namo, o as kiekviena diena einu pas ja leistis antibijotiku. Na nezinau ar tai ir buvo vadinamoji abrazija, ar ne blush2.gif
Atsakyti
man dare abrazija iskart po gimdymo, nes placenta nepanoro salintis pati, bet viska padare puikiai is pirmo karto. tik va bijau kad to netektu vel daryt ir antra syki kai susiruosiu antra vaikeli gimdyt g.gif kazi ar nera tas placentos neuzgimimas naturaliu budu koks paveldimas dalykas. nes kai as gimiau tai ir mamai buvo ta pati istorija doh.gif
Atsakyti
man po antrojo gimdymo dare abrazija, net nenoriu prisimint doh.gif doh.gif doh.gif , geriau tokiu dalyku neprireiktu...,bet dabar viskas gerai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 01, 09:08)
man po antrojo gimdymo dare abrazija, net nenoriu prisimint doh.gif  doh.gif  doh.gif , geriau tokiu dalyku neprireiktu...,bet dabar viskas gerai

user posted image

o kodel baisu prisimint? skaudejo? negi dare be narkozes? blink.gif as tai bendra narkoze gavau, nieks aisku ir neklause noriu to ar ne. tik kol ta narkoze veike ar kai baiginejos kazkokias haliucinacijas maciau doh.gif tas tai baisu buvo, ir atrodo visa laika girdejau kaip mano mazulis verke, gal istikruju jis ir verke g.gif atsibudus nedaejo paklaust
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2009 11 02, 23:52)
o kodel baisu prisimint? skaudejo? negi dare be narkozes?  blink.gif  as tai bendra narkoze gavau, nieks aisku ir neklause noriu to ar ne. tik kol ta narkoze veike ar kai baiginejos kazkokias haliucinacijas maciau doh.gif tas tai baisu buvo, ir atrodo visa laika girdejau kaip mano mazulis verke, gal istikruju jis ir verke g.gif atsibudus nedaejo paklaust

neskaudejo, bet siaip baisoka buvo, kad tik viskas po to gerai butu, kainavo daug nervu verysad.gif
pasinervinau ir po to iskart dingo pienelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 03, 00:03)
neskaudejo, bet siaip baisoka buvo, kad tik viskas po to gerai butu, kainavo daug nervu verysad.gif
pasinervinau ir po to iskart dingo pienelis doh.gif

nesmagu, kad pienukas dingo sad.gif uzjauciu
Atsakyti