O tokia ekskursija kaip Antalija yra?
berods yra, manau ten galima būtų su vaiku.

gal yra buvusiu ar vykstanciu i Alanija-Avsalara MY HOME RESORT HOTEL****?
Arba gal kas Avsalare buvot? Kaip ten atrodo, tipo kaimo ar miestelio ar vien hoteliai?
Noreciau atsiliepimu
Arba gal kas Avsalare buvot? Kaip ten atrodo, tipo kaimo ar miestelio ar vien hoteliai?

Noreciau atsiliepimu

QUOTE(Atlantida @ 2008 05 15, 23:28)
Kodel, Smurka? Kodel neverta jachta paplaukiot?
Beje, as irgi pries tolimas keliones su maziukais vaikais (maziukas - na iki kokiu 3-4metu). Pirmiausia - vaikui geriausia musu iprastas klimatas ir maistas. Antra - toks vaikas vis vien nieko neprisimins, net ispudis liks neilgam. O dar - teveliams jokio poilsio ir ekskursiju.
Stai mes savo nepilnu 2 metu vaika i Turkija neimsim, uztat imsiu i Palanga ir Druskininkus.
Bet aisku, kiekvieno teise rinktis.
Beje, as irgi pries tolimas keliones su maziukais vaikais (maziukas - na iki kokiu 3-4metu). Pirmiausia - vaikui geriausia musu iprastas klimatas ir maistas. Antra - toks vaikas vis vien nieko neprisimins, net ispudis liks neilgam. O dar - teveliams jokio poilsio ir ekskursiju.
Stai mes savo nepilnu 2 metu vaika i Turkija neimsim, uztat imsiu i Palanga ir Druskininkus.
Bet aisku, kiekvieno teise rinktis.
Buvau du kartus ir abu nepatiko

Kitą kartą buvau jau sezono pabaigoje. Tai pasideginau, pasimaudžiau ir tiek

O dėl vaikų. čia kiekvienas renkasi kaip kam geriau. Aš su mažu vaiku nevažiuočiau vien dėl to, kad tai ne mano natūrai - sėdėt prabangiam viešbutyje ir nieko neveikt. Per atostogas man būtina keist aplinką, daug keliaut, daug pramogaut. Su vaiku to nepadarysi. Va, šiemet pirmą kartą išsivežu savo vaikus. Dėl sūnaus tai esu rami, jam beveik 16, o dukrai tik penkeri. Žiūrėsim, kaip seksis, juo labiau kad važiuojame ne į kurortus ir ne į viešbučius ir vienoj vietoj neužsisėdėsim ilgiau nei tris-keturias dienas, visą Turkiją pervažiuosim, nuo pat Sirijos sienos iki Stambulo
Jūs , kurios dažnai keliaujat pasakykit man tundrai.Tai jei viešbutis AI, tai ten kaip su tuo maitinimu. Pusryčiaqi, pietūs , vakarienė. Nustatytos val.ar kaip? Ir kiek suprantu švediškas stalas, tai pats viską įsidedi į lėkštutę. O kokiu būdu paragauti tų jų gamybos alkoholinių gėrimų?
Eit prie baro ir įpila, ar kaip? Ir dar o tarpuose tarp maitinimų būna ten bent ko atsigert ir išgert , ledų kokių ar vaisių.

taiptaip, viskas priklauso nuo viešbučio kategorijos. Jei gerai pamenu, tu važiuoji į 3* viešbutį. Tai ten pusryčiams, pietums ir vakarienei yra nustatytas laikas. Į lėkštę prisidedi patiekalų, kokių randi ir kiek nori. Alkoholiniai gėrimai paprastai dalijami vakarienės metu, jų užsisakai iš baro ar per padavėją. Atsigerti vandens ar gėrimo iš miltelių galima bet kuriuo metu. ledai dažniausiai būna mokami
QUOTE(Smurka @ 2008 05 16, 08:12)
taiptaip, viskas priklauso nuo viešbučio kategorijos. Jei gerai pamenu, tu važiuoji į 3* viešbutį. Tai ten pusryčiams, pietums ir vakarienei yra nustatytas laikas. Į lėkštę prisidedi patiekalų, kokių randi ir kiek nori. Alkoholiniai gėrimai paprastai dalijami vakarienės metu, jų užsisakai iš baro ar per padavėją. Atsigerti vandens ar gėrimo iš miltelių galima bet kuriuo metu. ledai dažniausiai būna mokami
Ačiū Smurka, supratau, kad per pietus vynelio negausiu

O tai pavalgius dar galėsiu kažint ų gėrimų daugiau pasriubčiot vakare? Ar jau reiks eit į vietines kavines to ieškot?
QUOTE(taiptaip @ 2008 05 16, 07:20)
Ačiū Smurka, supratau, kad per pietus vynelio negausiu
o gal ir norėčiau kartais.
O tai pavalgius dar galėsiu kažint ų gėrimų daugiau pasriubčiot vakare? Ar jau reiks eit į vietines kavines to ieškot?

Gal ir gausi per pietus to actinio vyno, gero nesitikėk

baltanosi, yra variantas susimesti dar su kokia šeima ir automobilį išsinuomot, tikrai gražių vietų daug aplankytumėt. Dar vienas variantas - visuomeniniu transportu po Antaliją pasibastyt, gražus senamiestis ten
rizikuoju ir as siemet su vaiku vaziuoti. Busim dvi mamos ir du vaikai panasaus amziau po 5-6 metus. Tikiuosi dideliu nepatogumu nekils, vaikai jau pakankamai savarankiski.
Busim Sides miestelyje, gal kam yra teke ten pabuvoti, patartumet, ka galima aplankyti.
Pries pora metu buvau Marmaryje, teko ir ta jachta paplaukioti, is tiesu nieko ypatingo. Visa diena kepeme sauleje, nusvilau oda. Geriau jau butume is tikruju po miesteli pasivaikscioje arba po apylinkes pasivazineje.
Busim Sides miestelyje, gal kam yra teke ten pabuvoti, patartumet, ka galima aplankyti.
Pries pora metu buvau Marmaryje, teko ir ta jachta paplaukioti, is tiesu nieko ypatingo. Visa diena kepeme sauleje, nusvilau oda. Geriau jau butume is tikruju po miesteli pasivaikscioje arba po apylinkes pasivazineje.
Grozis
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Geru atostogu visiems!!!!
Nuotraukos paskolintos is praeitos temos
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Geru atostogu visiems!!!!
Nuotraukos paskolintos is praeitos temos

QUOTE(kristina r. @ 2008 05 16, 12:10)
ir as labai norejau su savo mazyte vaziuoti.sakau pamatys saule,siluma ir jura vaikas(cia airijoj tas beveik neimanoma..)pernai buvom palike mano mamai kai i kreta skridom,tai tooks poilsis buvo..tokia ramybe..nieks i ausis neklyke
nes mano mieloji geru budu nepasizymi
bet paskui tikrai gerai pagalvojau,kaip tu sakai,neprisimins ir aciu nepasakys..

Nesąmonė.

Beje, vakar gavau agentūroj lankstinuką. Dabar vykdomas toks sumanymas... Nuomojami butai Turkijoje. Kelių kambarių, su svetaine, virtuve, vonia, baseinu... ir t.t ir pan. Už 35 Eurus parai. Draugė vasarą važiuos dešimčiai dienų, tai už apgyvendinimą sumokės pigiau grybo, kadangi skrenda aštuoniese, ir ima du butus.

Truputis vaizdu
Pakrante prie Olimpo miestelio:

Pakrante prie Olimpo miestelio:

QUOTE(Cikadelė @ 2008 05 16, 11:49)
pasisakysiu- parskridom tik vakar, tai įspūdžiai labai gyvi dar, kamuoja adaptacinė depresija 
Lietuvoj vienoj vietoj nemanau, kad rasiu- vaikų diskoteką, lunaparką, popkornas maišais, cukraus vata kada nori, pačios šviežiausios vaisių sultys, spaudžiamos prie mano akių, šviežios daržovės, kitų vaikų draugija, didelis animac. fimukų kambarys...ar to maža?
Papildyta:
savaitgalį įdėsiu aš kelias

Lietuvoj vienoj vietoj nemanau, kad rasiu- vaikų diskoteką, lunaparką, popkornas maišais, cukraus vata kada nori, pačios šviežiausios vaisių sultys, spaudžiamos prie mano akių, šviežios daržovės, kitų vaikų draugija, didelis animac. fimukų kambarys...ar to maža?

Papildyta:
savaitgalį įdėsiu aš kelias

primink kokiam viesbutyje buvot, kad taip daug atrakciju vaikams buvo

QUOTE(taiptaip @ 2008 05 16, 12:09)
Tos , kurios ne vieną kartą į Turkiją skrendat atostogaut pasakykit, kodėl? Aš kažkaip galvoju, kad šiemet į Turkiją, sekantį kartą gal į Egiptą, ar dar kur, o va perbnai buvom Tunise
Gal ten kažkas traukia 

Vat ir as galvojau, kad po turkijos bandysim egipta ar dar ka, bet jau kaip noriu veeeeeeeeel

QUOTE(jurga11 @ 2008 05 16, 12:19)
Noras pailsėti suprantamas.
Mes gryžom užvakar iš Turkijos. Paskutinę dieną vaikų diskotekoje žiūriu sėdi rusė moteris, ir ašaras braukia - sakau, gal kas nutiko? Va, sako, palikau savo vaikus namie močiutei, tai čia atėjus nesulaikau ašarų, kaip gailiuosi palikus juos... Turkija - rojus vaikams. Net kūdikiams, bet jau tėvų reikalas spręsti.
Mes gryžom užvakar iš Turkijos. Paskutinę dieną vaikų diskotekoje žiūriu sėdi rusė moteris, ir ašaras braukia - sakau, gal kas nutiko? Va, sako, palikau savo vaikus namie močiutei, tai čia atėjus nesulaikau ašarų, kaip gailiuosi palikus juos... Turkija - rojus vaikams. Net kūdikiams, bet jau tėvų reikalas spręsti.
man panasiai atsitiko... viesbutyje buvo daug tokio amziaus mergaiciu kokia as namie palikau... labai sirdi skaudejo, kad jos nepasiemiau, ziurint kaip jos gerai ten jautesi, kaip staipesi su turkiskais drabuzeliais, lakste... va del maziojo pergyvanau maziausiai - nu jis ir taip mano visa demesi istraukia Lietuvoj, tai va nuo jo tai ilsejausi

QUOTE(kava @ 2008 05 16, 13:01)
Bet palikti penkių mėnesių kūdikį
Labai noriu tikėti, kad tai jam neatsilieps ateity.

Beje prie Kemero yra ekoparkas, nieks neminejo berods, taip ir neprisiruosem i ji nueiti - negaliu komentuoti, bet manau, kad vaikams patiktu, sako ten ropliu daug ivariu yra.
Nuotraukeles reikia pradeti krauti...
ai, dar del sirgimo. Nu susirgo maniskis turkijoj, ir vyras sirgo sunkiai - konstatuoju - turku vaistinese vaistai tokie patys kokie ir pas mus, ir kaina ta pati, nu bent jau tiek, kokiu mums reikejo