Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lova

smile.gif Mūsų lova truputi rankų darbo MB tai yra 180*210 tai liuks o čiužinys 160*200 mums labai yra daug vietos bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki cool.gif

ieškau geros lovos, gal žinot kas gamina tvirtas, ilgaamžes lovas?
man reiktų, kad gamintų su grotelėm, kad tiktų viskoelastiniam čiužiniui, kuris nemažai sveria, turi atlaikyti ir čiužinį ir žmones, gal kas esat susidūrę su tokiu reikalu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2011 07 04, 01:23)
smile.gif Mūsų lova truputi rankų darbo MB tai yra 180*210 tai liuks o čiužinys 160*200 mums labai yra daug vietos  bigsmile.gif

Tai gaunasi kad čiužinukas mažesnis už lovą? O čia kodėl taip ? Kokia mintis paslėpta?
Atsakyti
pas mus lova 200x220, tai čiužinys 180x200. Vietos, kaip aerodrome - telpame su abiem vaikais. O kai lieku namie viena su vaikais ir viena atsigulu - tai nerealus jausmas - tiek ploto - visaip galiu vartytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
p.s. bet norėčiau siauresnės (bent 20cm), nes daug vietos kambary užima
Atsakyti
sveiki dar karta smile.gif tai kokios ten jusu lovos - kas gamina? nu man reik kazkokiais budais surasti gera gamintoja smile.gif ar yra tokiu, kurie bet kokia lova pagamins ar tik gamina tai, kas ju lankstinukuose? Gal yra teke kada susidurti su spec uzsakymu - nestandartines lovos gamyba ?
Atsakyti
Musu ciuzinys 160x200 cm. bet jei ateina miegot nors du vaikai tai ojojoj kap vietos truksta. Svaojoju apie 200x200 cm. tik isivaizduoju kad neuzteks vietos kambayje tokiai. O jei dviese miegot tai musu turimos sociai pakanka thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus lova 200x220, tai čiužinys 180x200. thumbup.gif
Atsakyti
turim 140*200 ir telpam, didesne ir netilptu i kambari, ir taip kampe stovi.
Atsakyti
skaitau dabar,susibalamutinau,tai kiek cia tu lovu temu,turbut labai aktuali tema biggrin.gif
Atsakyti
O man labai aktualu kokius ciuzinius jus perkate ? g.gif
musu jau reikia ismesti ir dabar galvoju koki pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
Mūsų lova 165x205 cm vietos pakankamai ir kambarys neužgriozdintas smile.gif
Atsakyti
Na, atvirai -
abu svajojom apie plaaačią lovą.... Turim - 180x200...
Bet - vietos musų mažame kambaryje liko visai ne daug... O dar rašomasis stalas, kelios kėdės, jei ištiesiu lyginimo lentą - košmaras gaunasi.... Taigi pardavinėjam dabar čiužinį verysad.gif

Taigi - ir žiemą šilčiau miegot, ir kambary ne taip ankšta kai siauresnė lovytė...
Aš už 160 arba 140 plotį biggrin.gif (na, tik jau su vaiku nelabai įsisprausi...)
Atsakyti