QUOTE(Banti @ 2015 12 29, 18:58)
Pas mane irgi visos kojos mėlynos nuo medinės lovos nuomojamam bute, bet įsirenginėju savąjį ir sudvejojau.. Renkuos tarp
šios ir
šitos . Grožis prieš patogumą.. Miegamasis bus labai mažytis, tik 3x3, tad medinė lova jame daug mažiau vietos "suvalgytų", atrodytų erdviau viskas. Kita vertus.. Lono lovoj ir patalynės dėžė, ir kojos liks nenudaužytos ir galvūgalis minkštas. Bet ji kaip gigantas tam kambarėlyje kažkodėl man atrodo

Gal Jūs ką patarsit? Gal kuri turit Lono lovą? Kaip kokybė? Patenkintos?
Mes daug metų turime medinę lovą ir niekaip nesuprantu, kur jūs tas kojas daužote
Man ikea lova labiau patinka. Lono ko gero reikėtų daugiau erdvės. 3x3 kambaryje tik lova bus ar dar kokia spinta, komoda?
Dar kuo man nepatinka tokio tipo, kaip lono lovos - kad tą dėžę po jomis panaudoti, tai reikia talkos lovai pakelti
Bet viskas labai individualu, priklauso nuo jūsų įpročių, pomėgių - jei mėgstate lovoje žiūrėti televizorių ar skaityti, tai lono lova patogiau.
Po dvidešimties metų tu būsi labiau nusivylęs dalykais, kurių nedarei, negu tais, kuriuos darei. Taigi, išplauk iš ramybės uosto. Pagauk pasatą savo burėms. Tyrinėk. Svajok. Atrask. Markas Tvenas
Sveiki atvykę į mano kelionių puslapį