Įkraunama...
Įkraunama...

TVM

Aš manau, kad neverta. Nuomonė apie TVM vyrauja tokia, kad diplomus ten žmonės nusiperka. Geriau rinktis ISM. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas šiemet laiko baigiamąjį bakalauro egzaminą? ax.gif parašykite AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal yra studijuočiančių magistre tarptautinę projektų vadybą?
Atsiliepkite, turiu keletą klausimėlių smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

studijuoju VU TVM MA Tarptautiniu projektu vadyba studiju programoje, gal galeciau pakonsultuoti jums rupimu klausimu?

Atsakyti
Sveikos,

gal yra forumiečių šiemet (2013) į TVMą stojančių, arba šiuo metu dar studijuojančių? smile.gif būtų smagu susipažinti su būsimomis bendramokslėmis.
Atsakyti
Nesileisiu i diskusijas apie lyginimus ir pan,tik noriu pasakyti, jog artimi zmones baige TVM magistra ir tikrai nenuspirko, o daug dirbo.
Destytojai labai stiprus savo srities profai (moki nemazus pinigus juk,tai ir gali ipirkti gerus),tik gal ne visi gime buti pedagogais smile.gif, spaude mokytis, n namu darbu ir projektu ivairiausiu, rasyti baigiamaji ir nebuvo lengva, jau nekalbu apie gynima. Jautesi, kad mokaisi, tau padeda, rodo ir moko ir konsultuoja kiek imanoma. Tikrai intensyvus ir idomus mokslai,bent jau buvo. tikekimes taip ir toliau. sekmes
Atsakyti
Ar dar kas studijuoja čia ? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2013 06 20, 15:11)
zmones baige TVM magistra ir tikrai nenuspirko, o daug dirbo.
Destytojai labai stiprus savo srities profai (moki nemazus pinigus juk,tai ir gali ipirkti gerus),tik gal ne visi gime buti pedagogais smile.gif, spaude mokytis, n namu darbu ir projektu ivairiausiu, rasyti baigiamaji ir nebuvo lengva, jau nekalbu apie gynima. Jautesi, kad mokaisi, tau padeda, rodo ir moko ir konsultuoja kiek imanoma. Tikrai intensyvus ir idomus mokslai,bent jau buvo.

drinks_cheers.gif

Baisiausia, kad sutikę porą kvailių (lyg VU ar kiti universitetai tokių į svietą nepaleistų), sprendžia apie visą mokymosi įstaigą ir net dėstytojų kompetenciją. Dar tegul pasako, kad G. Nausėda ir R. Kuodis nieko nesupranta ir pro pirštus į savo dėstomus dalykus žiūri. Visiems kritikams siūlau apsidairyti, su kuo bendraujat. Jei tenusiperkančius diplomą draugus ar pažįstamus turit...
Atsakyti