Įkraunama...
Įkraunama...

Nerašo pažymių

QUOTE(san @ 2012 11 29, 10:09)
Nesuprantu, kas pas jus per situacija ir kas per mokytoja blink.gif
Jei buvo diktantas tarkim iš 30 žodžių ir vaikas padarė 2 klaidas arba 6 arba 26 - tai jums nieko nesako apie mokymąsi? Neaišku, kuriuo atveju reikia susirūpinti ir galbūt papildomai pasimokyti, o kuriuo ne?
Pas mus tų diktantų, testų ir pn. dalykų, jei išvidurkinti, tai būna bent 1 per savaitę lietuvių kalbai ir matematikai, kitiem dalykam rečiau. Tai kažkaip nesukelia jokių prolemų nuolat sekti situacija.

Tikriausiai ten mokytoja neatlieka savo pareigų. Pas mano antroką irgi nebėra pažymių knygelių. Bet mokytoja tamo dienyne manau pakankamai normaliai įrašo, pvz. lietuvių diktantas 6 klaidos (nėra taškų ant ė) ar pan.; maišo ie su ė ir t.t. Matematika: pvz. testas, iš 20 taškų surinko 17, nepavyko išspręs loginio mąstymo užduoties arba iš 20 taškų surinko 16, papildomai pasimokyti sudėtį iki 100. Na ir t.t. Va taip ir supranti kur ir ką stipriau namie pažiūrėti.
Aš irgi būčiau už pažymius nuo pirmos/antros klasės, bet manau kiekviena mokytoja turi savo vertinimo sistemą. Pvz. mūsų mokykloje viena mokytoja taško ant ė nepadėjimą skaito lengva klaida, kita atrokų mokytoja kablelio nepadėjimą (nors manau kad jie kablelių rašymo taisyklės nesimokino) laiko grubia.
Atsakyti
QUOTE(Andželikkkkkaaa @ 2011 10 30, 21:48)
Visiškai sutinku.protest.gif Tos visokios saulytės galėtų būti tik atlikus kokį papildomą darbą, pvz: sutvarkius klasę po pamokų, pagelbėjus mokytojai ir panašiai. O dėl rimtų pažymių tai visiškai sutinku, jog juos rašytų nuo pirmos klasės.    smartass.gif

as ir pritariu kad pazymiu reikia, pazymius man rase nuo pirmos klases tikrai nesijauciu del to traumuota
Atsakyti
Man asmeniskai-pazymiai geriau,nei tos saulutes doh.gif
Atsakyti
Man tai pirmoje ir antroje klasėse buvo tokios raidės: AUKI! . Ir dar klaustukas už nepadarytus namų darbus. O trečioje ir ketvirtoje klasėse rašė spalvas.
Atsakyti
Aš irgi už pažymių rašymą. Patiems vaikams būtų didesnė motyvacija, nes dabar tie procentai jiems nelabai ką ir sako. O saulučių jokių pas mus nepaišo, tik vertina pastangas...Bet tos pastangos visai neatspindi vaiko žinių schmoll.gif
Atsakyti