Įkraunama...
Įkraunama...

Mažoji DIDELĖ gimtadienio dovanėlė

Ir štai, ilgai laukus išaušo 2006m. spalio 2`osios rytas. Buvo begalo saulėta diena, mama sakė, kad tokia pati, kokia buvo kai gimiau aš. Ir praėjus 21`iems metams ji tokia pati saulėta ir graži, todėl nusprendėme su vyru, kad būtent šiandien reikėtų nuvažiuoti i Kauno klinikas, kad gydytojas apžiūrėtų, kaip ten laikosi mūsų stebūkliukas. Paskambinu, susitariame, kad 12val. jis gali bus priimti. Važiuojam abu su nekantrumu laukdami susitikimo su savo mažuoju DIDELIU stebūkliuku. Atvykstame. Susitinkame su gydytoju T.Biržiečiu ir einame visi i ultragarso kabineta. Atsigulu ant lovos ir štai :- "Labas mažyli!" Gydytojas nestokoja mums laiko ir parodo viską ką tik įmanoma. Čia rankytė, čia kojytė, veidukas. Mažylis mums kaip tik parodė liežuviuką! Ir dar po poros minučių mūsų angeliukas pasivarto ir ką mes matom, ogi tai MERGYTĖ! Tėvelio akyse pasirodo ašaros, jis taip norėjo mergytės. Mūsų mažoji puiki, galvytė jau įsistačiusi, ji pasiruošusi ateiti į šį pasaulį jau labai greitai. Padaro mums pora nuotraukyčių ir mes jau kaip ir norėtume eiti, bet gydytojas mane dar nusiveda paklausyti mažosios širdelės, prijungia man tuos visus laidelius, pagulėjau truputi ir kad suspaus man pilvą, kad maniau jog suplyšiu. Kaip greit užėjo taip greit ir praėjo. Buvo taip gera klausytis tos mažos širdutės plakimo, "tuk tuk - tuk tuk", man ji priminė melodiją. Pasiklausėm ir gydytojas pažiūrėjęs ką ten "parašė" tas aparatas, dar sugalvojo jog reikėtų mane "ant kėdės" pasodinti. Vos užsiropščiau aš ant jos, atsisėdau ir girdžiu kaip gydytojas vos pradėjęs apžiūrą klausia manęs " Ar daiktus jau atsivežei?" Man tik baisu pasidarė," kaip ar jau daiktus atsivežei? " Sako nežinau ką daryt, tave namo paleist ar jau guldyt, jau 2cm kaip praviras kaklelis ir sako, nežinau kaip greitai jis gali pradėt atsidarinėt, nors šiaip sako yra buvę atvėjų kada dar pora savaičių būsimos mamos išvaikšto ir tik tada pagimdo. Išeinu iš kabineto visa perbalus, aš taip laukiau kada mažoji gims, bet kai pasako, kad gali būt jog jau poros dienų bėgyje, pasidaro baisu. Tai juk toks nežinomas, nepatirtas jausmas, ir galvoje tik viena mintis "Kas dabar bus, ką man daryt?" Visgi išleidžia mane namo ir sako, "jei kas, būtinai man skambink, aš atvažiuosiu." Atsisveikiname ir išeiname. Vos išėjus iš Klinikų, apsiverkiu, tai mergytė! Mes turėsime dukrytę! Vos nusišluosčiusi ašaras puolu skambinti mamai, nesvarbu, kad pas ją gyvename, bet negalėjau ilgiau laukti.
Grįžtame namo, dar pasitikrinu ar viskas sudėta ir jau net ir nebežinau ką veikti. Vaikštau tai pirmyn, tai atgal, vyras bando nukreipti mano mintis kažkur kitur, bet jam nelabai pavyksta. Galiausiai, atsigulu po pietų poguliui ir užmiegu...
Pabudau kai jau buvo pradėję temti. Ir man vis kažko pradeda skaudėti šonus, pilvą pradeda mausti, bet kažkaip tyliu, nieko nesakau, kai jau atėjo maždaug 19val. vakaro, neiškenčiau ir sakau vyrui "Žinai, man skauda, jaučiu kad reikės grįžti atgal" Skambinu gydytojui, sako, ruoškis po truputį ir už valandėlės susitinkam. Nuvykstam, priimamajame mus pasitinka ne itin malonus vyriškis, kuris užpildo visus dokumentus ir pakviečia akušerę. Atėjo begalo maloni moteris. Sako "Sveiki, aš jūsų akušerė Ineta " Nuveda mus i gimdymo palatą. Sulaukiame gydytojo, man liepia atsigulti ir gulėti. Kuo toliau tuo labiau jaučiu kad man skauda, o tie abu į mane net dėmesio nekreipia, vos ne anekdotus sau pasakoja, tik paklausia ar skauda, "Nu skauda" sakau, nu ir atseit gerai ir nieko. Galiausiai ateina toks laikas, kada aš jau kentėti nebegaliu visiškai ir man pakviečia sesutę, kad suleistų i nugarą nuskausminamuosius. Po pusvalandžio mes užmiegame. Pamiegojome su vyru apie 3valandas ir pabudau kažkur 5val. ryto! Pakvietė man gydytoją, akušerę, o aš jau nebegaliu kentėt, Sakau "gydytojau, jei galima sustabdom čia dabar viską ir aš važiuoju namo, atvažiuosiu rytoj, morališkai pasiruošus ir jau žinosiu kaip čia viskas bus." O jis man "Tai kad jau atvažiavai, tai gal jau ir pasilik."
Prieš akis man kabo didelis laikrodis, net pikta darosi kai galiausiai mano akys pradeda sekti sekundinę rodyklę, laikas taip lėtai eina... Jau protarpiais tai matau tai nematau, akyse aptemsta.... man suleidžiami vaistai, kad atsigaučiau, girdžiu kaip kažkas sako " Jei ji atsigaus, tai dar 15minučių ir ji pagimdys" .Po kiek laiko atsiranda lašelis jėgų ir tik girdžiu "STUMK!" Įsikimbu vyrui į ranką ir stengiuosi klausytis akušerės nurodymų ir stumti. Iki to laiko dar tylėjau ir nieko nesakiau, bet kai vyras pasakė "stumk" tada prapliupau " PATYLĖK, MATAI KAD SKAUDA!!!!!!!!!" Jis nesupyko. Ir štai dar pora pastūmimų ir aš girdžiu kaip mano mažoji verkia, vos pamačiau ją negalėjau patikėti, kad ji tokia graži. Ji buvo panaši į savo tėvelį. Vyras apsiverkė, apkabino mus, pabučiavo ir sako "Su gimtadieniu, mamyte!" Ji gimė ankstyvą spalio 3`osios rytą.
Jau praėjo beveik metai, ir už mėnesio mes abi švęsime savo gimtadienius wub.gif
Atsakyti
nu gražu man tokie sutapimai - čia prieš tiek metų gimsti, čia tą pačią dieną - kitas gimimas: tiek kūdikio, tiek tavo kaip mamos. Pas mus taip nuskilo tėčiui biggrin.gif
Atsakyti
grazu thumbup.gif aukit dideles ir sveikos mergaites 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip grazu. Net apsiverkiau. Na ziani, nescios labai jau jautrios buna. 4u.gif
Ramybes jums, meiles ir sveikatos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zerika @ 2007 09 02, 12:49)
Oi kaip grazu. Net apsiverkiau. Na ziani, nescios labai jau jautrios buna.  4u.gif
Ramybes jums, meiles ir sveikatos wub.gif

Zinau, kokios jautrios zinau.
Sekmes tau. Aciu uz linkejimus augam mes sveikos ir grazios. wub.gif
Atsakyti
be galo jaudinanti istorija...tikrai net asara nuriedejo... as irgi papasakosiu savo istorija, kai tik ji bus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sekmes Jums mergytes!!!
Atsakyti
Labai graziai parasei 4u.gif Susigraudenau... cray.gif Laimes Jums ir ramybes Jusu seimai wub.gif
Atsakyti
Graži istorija wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, uz linkejimus ir pagyrimus.
Visoms besilaukiancioms linkiu parasyti savo gimdymo istorija ir tikiuosi, kad jos bus labai grazios. Sekmes mamukai nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
kokia grazute istorija wub.gif
Atsakyti
super dovanene thumbup.gif linksmu jums abiems gimtadieniu... o broliuka gal per tecio gimtadieni suorganizuokite gimdyti drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 02, 22:20)
super dovanene  thumbup.gif  linksmu jums abiems gimtadieniu... o broliuka gal per tecio gimtadieni suorganizuokite gimdyti  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Tai jau teks, tik visdar neaisku per kuri biggrin.gif Bet kad bus tai jau tikrai! bigsmile.gif
Atsakyti