Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Dindilin @ 2007 12 06, 15:34)
Kiek esu girdėjusi Petronėlė šį postą gavo tuometinio sveikatos ministro Galdiko protekcija. Kodėl ji laikosi ten iki šiol - mįslė.

Kai turi užnugarį - tai ir sėdi... doh.gif Grinevičiūtę reikėjo ten siųsti, būtų papurčiusi.... mirksiukas.gif
Kai per tiek metų vis giliau pajaučiu ir pamatau soc.sistemą - baisu pasidaro, užburtas ratas.... Mes "maži žmogeliai" galim tik diskutuoti, pyktintis - tokio monstro sistemos nepakeisi.... Ir požiūrio tokių direktorių schmoll.gif
Aišku, patogu, kai vaiką įvaikina ir išveža į užsienį - daug kas pliusiukus susideda, o kad vaikai neparuošti, net nematę globėjų yra panikoje (turiu dabar pvz Klaipėdos vaikų namuose)- niekam nerūpi.... Juk ir su patikrinimu niekaip - niekas nenuvažiuos ir nepatikrins... Tik čia, LT, sugeba iš tvarkingos mamytės kaip iš Grigiškių, be preteksto paimti vaikus, žeminti ir tyčiotis iš mamos....
Och, kaip pikta ant tokių... doh.gif
Tiesa, ar pavyko vilnietės-mamytės susitikti su Grigiškių mamyte ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 06 gruodžio 2007 - 16:12
aš tuoase kūdikių namuose turėjau reikalų, susijusių su mokslu, tai žinot ištiesų ten situacija tragiška, tų pačių vežimų, už kuriuos jie nėra dėkingi jie neturi, o dar grupėje yra 12 pampersinių mažylių, kuriems, bent pries porą metų buvo skiriama tragiškų sauskelnių vos 7 vnt. per parą, padalink kaip nori, eidama ten kas savaitė nupirkdavau po didelį poką sauskelnių, tai mane darbuotojos šventąja vadino, aiško jos juokavo, bet nerealiai buvo dėkingos....ten dauguma vaikų yra visiškai neįgaliukai, ir jie be tokių priemonių tikrai neapsieina.....tiesa svečių jie turi tikrai daug, dažnai ir iš užsienio, bet tada jie iš kažkur maišais tų žaislų pritempia, prideda į kampus, o kas jau nelabai miela akiai suslepia, pvz specialios kėdės, skirtos cerebriniu paralyžium sergantiems, na jos tokios prištavninės, bet kokiu tikslu jas slėpti, jei tu neturi geresnių, tai rodyk, kad jos baisios, gal kas paaukos, nupiks naujos, bus lengviau ir vaikiukams ir dirbantiems žmonėms su jais.....niekaip nesupratau kodėl taip elgiamasi, viena iš versijų buvo, kad vistik yra tam skirta pinigų, bet jie kažkur kitur naudojami........
Atsakyti
dovanokit, jei paprašysiu ką pakartoti, bet - kas yra? Aš srovių nemačiau, ir tos direktorės nemačiau. Bet sekretorę Dalytę mačiau, viską ką nuvežiau paėmė ir padėkojo. Neskirstė ar tai nauji daiktai, ar ne (žaislus savo vaiko atidaviau) ... Kad pagalbos reikia, abejonių neturiu, nes darbas nėra paprastas, o įstaiga ne komercinė... Gerai, kad buitinės sąlygos gerėja paakotų ar išprašytų lėšų dėka, ir šilčiau ir jaukiau tiems mažuliams. Kažkaip nelabai gaudausi ar tos pagalbos reikia ar ne??? Ar čia tiesiog tokia direktorės pozicija ar ... gaila, kad vaikiukų nemačiau, karantinas... bet personalas buvo malonus, mandagus...
Atsakyti
QUOTE(šilauogė @ 2007 12 19, 13:26)
dovanokit, jei paprašysiu ką pakartoti, bet - kas yra? Aš srovių nemačiau, ir tos direktorės nemačiau. Bet sekretorę  Dalytę mačiau, viską ką nuvežiau paėmė ir padėkojo. Neskirstė ar tai nauji daiktai, ar ne (žaislus savo vaiko atidaviau) ... Kad pagalbos reikia, abejonių neturiu, nes darbas nėra paprastas, o įstaiga ne komercinė... Gerai, kad buitinės sąlygos gerėja paakotų ar išprašytų lėšų dėka, ir šilčiau ir jaukiau tiems mažuliams. Kažkaip nelabai gaudausi ar tos pagalbos reikia ar ne??? Ar čia tiesiog tokia direktorės pozicija ar ... gaila, kad vaikiukų nemačiau, karantinas... bet personalas buvo malonus, mandagus...

Srovių laida ne pirma kartą apie žolyno vaikų namus. Deja , direktorė vertina tik turtingus įtakingus remėjus. Eilinį kartą isitikinau , tuo įsitikino ir mačiusios mamytės , kad vaikų tie daikteliai nepasiekia. Dėja. Kaip bebūtu gaila.
Atsakyti
mes pries kaledas su studentu atstovybe vaziavom pas neturtingas seimas,tai zinokit koks ten vaizdelis.. gal dar atsimenat kokiom salygom gyveno jusu tevai kai mazi buvo? kalbu apie lovas ant peciaus,aslines grindis,mazus langelius.. zodziu pabuvojau kaip kokiam senam senam muziejuj. nepriima zolyno g vaiku namai zaislu ir rubeliu? ko cia nervuotis,paskambinkit i savivaldybe,pasidomekit kurios seimos yra vargingos ir padekit joms! mes irgi galvojom apie vaiku namus,poto pamatem kad jie ir taip tu zaislu turi.visokios akcijos su nomeda ir tt. nuvykom i tu nelaimingu vaiku seimas.va ten tai tikrai pasijutom reikalingi. labiausiai istrigo kai vienam berniukui padaviau tokiu sudauzytu zaislu,visai sudroztu,bet ju labai daug buvo, jis taip paziurejo i mane ir sako "nejaugi cia viskas man???".. tai buvo didziausia padeka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 01 25, 13:30)
mes pries kaledas su studentu atstovybe vaziavom pas neturtingas seimas,tai zinokit koks ten vaizdelis.. gal dar atsimenat kokiom salygom gyveno jusu tevai kai mazi buvo? kalbu apie lovas ant peciaus,aslines grindis,mazus langelius.. zodziu pabuvojau kaip kokiam senam senam muziejuj. nepriima zolyno g vaiku namai zaislu ir rubeliu? ko cia nervuotis,paskambinkit i savivaldybe,pasidomekit kurios seimos yra vargingos ir padekit joms! mes irgi galvojom apie vaiku namus,poto pamatem kad jie ir taip tu zaislu turi.visokios akcijos su nomeda ir tt. nuvykom i tu nelaimingu vaiku seimas.va ten tai tikrai pasijutom reikalingi. labiausiai istrigo kai vienam berniukui padaviau tokiu sudauzytu zaislu,visai sudroztu,bet ju labai daug buvo, jis taip paziurejo i mane ir sako "nejaugi cia viskas man???".. tai buvo didziausia padeka smile.gif

tos šeimos kuriame mieste?
Atsakyti
...padaviau tokiu sudauzytu zaislu,visai sudroztu...

Na, jūs nepykit, bet blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 01 25, 14:30)

nepykit, bet jūsų pasisakymas yra įdomus... g.gif
Atsakyti

Pritariu 100% drinks_cheers.gif Mes Klaipėdoje tokia linkme ir "veikiame", nes vaikų namuose vaikai tikrai ko gero gyvena materialine prasme geriau nei ir normaliose mūsų šeimose ... Nesakau kad vaikų namuose nepasiekia jų parama, bet jie gauna jau laaaaabai daug dėmesio per paskutinius kelis metus - taip kad naudingiau ir realiau yra padėti daugiavaikėm, socialiai remtinom šeimom.
Atsakyti
sveikos.
ar dar vyksta forumo organizuojamas kudikiu lankymas Vilniuje?
mielai prisijungciau.[COLOR=green]
Atsakyti
QUOTE(greimas @ 2008 08 06, 12:38)
sveikos.

Labukas,

Aš ir mielai prisijungsiu prie mažylių lankymo Vilniaus kūdikių namuose. Organizuojamės, mielosios ir vykstam į svečius pas pamestinukus, gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2008 08 06, 21:36)
Labukas,

Aš ir mielai prisijungsiu prie mažylių lankymo Vilniaus kūdikių namuose. Organizuojamės, mielosios ir vykstam į svečius pas pamestinukus, gerai 4u.gif

Pradekite nuo sveikatos pazymu , ir t.t . Nebutina grupe kad ten lankytis , jei norima , kas seniau lanke lankymo jau atsikando su kaupu .
Papildyta:
QUOTE(greimas @ 2008 08 06, 08:38)
sveikos.

Gal pradzioje perskaitykite visa tema , manau pasidarys aiskiau smile.gif
Atsakyti