Vilniuje www.fototaisykla.lt
Meistras A. Mečkauskas - vienas geriausiu Lietuvoj ant zemes
Ieškojau ir radau tokią temą
Mano fotoaparatui irgi atsitiko nelaimė, iškrito iš rankų, ir nukrito ant sniego
Aišku iškart pakėliau nušluosčiau, namie fenu bandžiau džiovinti, bet nieko nepadėjo
Žiūriu ne mano vienos fotoaparatas panašią bėdą apturėjo ir susidūrė su drėgme
tablete, KriuKriu ar Jūsų fotoaparatai atsigavo?
Maniškis fotografuoja, bet ekranas nieko nerodo. Na ne tai, kad nieko, bet labai viskas paskendę tamsoje
Gal kas nusimanot ir žinot ar verta palaukti, ar kuo skubiau nešti taisyti?

Mano fotoaparatui irgi atsitiko nelaimė, iškrito iš rankų, ir nukrito ant sniego

Maniškis fotografuoja, bet ekranas nieko nerodo. Na ne tai, kad nieko, bet labai viskas paskendę tamsoje

sos sos sos
mamo fotikas uzdurniavo
ijungus paraso,kad reikia instaliuoti kortele
jau taip 2men...gal reikia tik ita atminties kortele isigyti?
mamo fotikas uzdurniavo

Sveiki
o man va užvakar atsitiko toks dalykas
buvo lauke šalta na -10,o specialiai prieš tai pasikroviau fotoaparatą,kad galėčiau lauke fotografuot,bet kol atėjau iki reikiamos vietos-padariau vos porą nuotraukų. Rašė,kad fotoaparatas išsikrovė. Ir viskas daugiau nieko negalėjau padaryt,o kai grįžau namo,vėl viskas normaliai.
Ar gali nuo šalčio išsikraut ?

QUOTE(liuce @ 2009 12 26, 16:29)
sos sos sos
mamo fotikas uzdurniavo
mamo fotikas uzdurniavo

tai negi niekas negali patarti

QUOTE(Vysnia3333 @ 2010 01 05, 12:29)
Sveiki
o man va užvakar atsitiko toks dalykas
buvo lauke šalta na -10,o specialiai prieš tai pasikroviau fotoaparatą,kad galėčiau lauke fotografuot,bet kol atėjau iki reikiamos vietos-padariau vos porą nuotraukų. Rašė,kad fotoaparatas išsikrovė. Ir viskas daugiau nieko negalėjau padaryt,o kai grįžau namo,vėl viskas normaliai.

Taip, batareikos susala. Reikejo laikyti kur nors silciau prie saves
Papildyta:
QUOTE(Eule @ 2009 12 21, 02:48)
Ieškojau ir radau tokią temą
Aišku iškart pakėliau nušluosčiau, namie fenu bandžiau džiovinti, bet nieko nepadėjo

Kuo skubiau nesti taisyti. Nes nuo dregmes rudys sugrauzia detaliu kontaktus ir pan.
As delsiau, o paskui nesiau i remonta. Kontaktai buvo korodave nuo dregmes, keite kazkokia detale. Bet dar ir dabar kartais fokuso ilgai iesko.
QUOTE(liuce @ 2009 12 26, 17:29)
sos sos sos
mamo fotikas uzdurniavo
mamo fotikas uzdurniavo

Gali but. Kokia cia kortele? Gal pabandyk ja suformatuoti is naujo.
QUOTE(KriuKriu @ 2010 01 08, 16:50)
Kuo skubiau nesti taisyti. Nes nuo dregmes rudys sugrauzia detaliu kontaktus ir pan.
As delsiau, o paskui nesiau i remonta. Kontaktai buvo korodave nuo dregmes, keite kazkokia detale. Bet dar ir dabar kartais fokuso ilgai iesko.
Ojei, nešiu kitą savaitę, nes vis delsiau

QUOTE(Eule @ 2010 01 09, 18:34)
Ojei, nešiu kitą savaitę, nes vis delsiau
O po kiek laiko Jūs nešėt remontuot ir kiek kainavo?
Ačiū už atsakymą 

Na, palaikiau pora savaiciu, neatsigavo, tada nesiau

QUOTE(KriuKriu @ 2010 01 08, 16:50)
Gali but. Kokia cia kortele? Gal pabandyk ja suformatuoti is naujo.
kaip?

QUOTE(liuce @ 2010 01 11, 21:23)
Na paciam fotoaparate funkcija Format turi buti.
O jei neina, tada buna laptopu su skyle kortelei, o jei paprastam kompiuteryje formatuot, tai yra korteliu skaitytuvai, i usb lizda jungiasi.
Man viena kortele irgi buvo nusprogus nei ir sio nei is to keliones metu, gerai kad atsargine turejau. Gal nei tas formatavimas nepadejo, nepamenu.
Sveiki. Atsirado problema. Mano fotoaparatas su pakraunamais elementais. Pakraunu juos, įdedu į fotoaparatą (OLYMPUS SP-560UZ) ir rašo baterija išsikrovusi. Sukeičiu elementus vietomis - viskas gerai. Bet jei išjungiu ir noriu vėl įjungt, vėl rašo baterija išsikrovusi ir vėl tenka sukeist elementus vietomis. Gal žinot kame problema?
QUOTE(Ramiinta @ 2010 03 27, 16:04)
Sveiki. Atsirado problema. Mano fotoaparatas su pakraunamais elementais. Pakraunu juos, įdedu į fotoaparatą (OLYMPUS SP-560UZ) ir rašo baterija išsikrovusi. Sukeičiu elementus vietomis - viskas gerai. Bet jei išjungiu ir noriu vėl įjungt, vėl rašo baterija išsikrovusi ir vėl tenka sukeist elementus vietomis. Gal žinot kame problema?
Pasiskolinkit iš ko nors kitus elementus ir pabandykit su jais. Jei viskas veiks - reiškia laikas pirkti naujus elementus.

Jei būtų kaltas fotikas - tuomet jis iš viso neįsijungtu.