Įkraunama...
Įkraunama...

Sugedo fotoaparatas

Vilniuje www.fototaisykla.lt
Meistras A. Mečkauskas - vienas geriausiu Lietuvoj ant zemes
Atsakyti
Ieškojau ir radau tokią temą verysad.gif
Mano fotoaparatui irgi atsitiko nelaimė, iškrito iš rankų, ir nukrito ant sniego verysad.gif Aišku iškart pakėliau nušluosčiau, namie fenu bandžiau džiovinti, bet nieko nepadėjo verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Žiūriu ne mano vienos fotoaparatas panašią bėdą apturėjo ir susidūrė su drėgme verysad.gif

tablete, KriuKriu ar Jūsų fotoaparatai atsigavo? unsure.gif

Maniškis fotografuoja, bet ekranas nieko nerodo. Na ne tai, kad nieko, bet labai viskas paskendę tamsoje verysad.gif

Gal kas nusimanot ir žinot ar verta palaukti, ar kuo skubiau nešti taisyti? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eule: 21 gruodžio 2009 - 01:49
sos sos sos

mamo fotikas uzdurniavo doh.gif ijungus paraso,kad reikia instaliuoti kortele doh.gif jau taip 2men...gal reikia tik ita atminties kortele isigyti?
Atsakyti
Sveiki smile.gif o man va užvakar atsitiko toks dalykas lotuliukas.gif buvo lauke šalta na -10,o specialiai prieš tai pasikroviau fotoaparatą,kad galėčiau lauke fotografuot,bet kol atėjau iki reikiamos vietos-padariau vos porą nuotraukų. Rašė,kad fotoaparatas išsikrovė. Ir viskas daugiau nieko negalėjau padaryt,o kai grįžau namo,vėl viskas normaliai. g.gif
Ar gali nuo šalčio išsikraut ? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2009 12 26, 16:29)
sos sos sos

mamo fotikas uzdurniavo  doh.gif  ijungus paraso,kad reikia instaliuoti kortele  doh.gif  jau taip 2men...gal reikia tik ita atminties kortele isigyti?

tai negi niekas negali patarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnia3333 @ 2010 01 05, 12:29)
Sveiki  smile.gif o man va užvakar atsitiko toks dalykas  lotuliukas.gif buvo lauke šalta na -10,o specialiai prieš tai pasikroviau fotoaparatą,kad galėčiau lauke fotografuot,bet kol atėjau iki reikiamos vietos-padariau vos porą nuotraukų. Rašė,kad fotoaparatas išsikrovė. Ir viskas daugiau nieko negalėjau padaryt,o kai grįžau namo,vėl viskas normaliai.  g.gif
Ar gali nuo šalčio išsikraut ?  g.gif  4u.gif

Taip, batareikos susala. Reikejo laikyti kur nors silciau prie saves
Papildyta:
QUOTE(Eule @ 2009 12 21, 02:48)
Ieškojau ir radau tokią temą  verysad.gif
Mano fotoaparatui irgi atsitiko nelaimė, iškrito iš rankų, ir nukrito ant sniego  verysad.gif  Aišku iškart pakėliau nušluosčiau, namie fenu bandžiau džiovinti, bet nieko nepadėjo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Žiūriu ne mano vienos fotoaparatas panašią bėdą apturėjo ir susidūrė su drėgme  verysad.gif

tablete, KriuKriu ar Jūsų fotoaparatai atsigavo?  unsure.gif

Maniškis fotografuoja, bet ekranas nieko nerodo. Na ne tai, kad nieko, bet labai viskas paskendę tamsoje  verysad.gif

Gal kas nusimanot ir žinot ar verta palaukti, ar kuo skubiau nešti taisyti?  verysad.gif

Kuo skubiau nesti taisyti. Nes nuo dregmes rudys sugrauzia detaliu kontaktus ir pan.
As delsiau, o paskui nesiau i remonta. Kontaktai buvo korodave nuo dregmes, keite kazkokia detale. Bet dar ir dabar kartais fokuso ilgai iesko.

QUOTE(liuce @ 2009 12 26, 17:29)
sos sos sos

mamo fotikas uzdurniavo  doh.gif  ijungus paraso,kad reikia instaliuoti kortele  doh.gif  jau taip 2men...gal reikia tik ita atminties kortele isigyti?

Gali but. Kokia cia kortele? Gal pabandyk ja suformatuoti is naujo.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2010 01 08, 16:50)
Kuo skubiau nesti taisyti. Nes nuo dregmes rudys sugrauzia detaliu kontaktus ir pan.
As delsiau, o paskui nesiau i remonta. Kontaktai buvo korodave nuo dregmes, keite kazkokia detale. Bet dar ir dabar kartais fokuso ilgai iesko.

Ojei, nešiu kitą savaitę, nes vis delsiau verysad.gif O po kiek laiko Jūs nešėt remontuot ir kiek kainavo? blush2.gif Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2010 01 09, 18:34)
Ojei, nešiu kitą savaitę, nes vis delsiau  verysad.gif  O po kiek laiko Jūs nešėt remontuot ir kiek kainavo?  blush2.gif  Ačiū už atsakymą  4u.gif

Na, palaikiau pora savaiciu, neatsigavo, tada nesiau smile.gif Kainavo gana daug, apie 200 Lt, nes reikejo keisti gana sudetinga dali, kur vaizda gaudo.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2010 01 08, 16:50)
Gali but. Kokia cia kortele? Gal pabandyk ja suformatuoti is naujo.

kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2010 01 11, 21:23)

Na paciam fotoaparate funkcija Format turi buti.
O jei neina, tada buna laptopu su skyle kortelei, o jei paprastam kompiuteryje formatuot, tai yra korteliu skaitytuvai, i usb lizda jungiasi.

Man viena kortele irgi buvo nusprogus nei ir sio nei is to keliones metu, gerai kad atsargine turejau. Gal nei tas formatavimas nepadejo, nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 11 sausio 2010 - 20:45
Sveiki. Atsirado problema. Mano fotoaparatas su pakraunamais elementais. Pakraunu juos, įdedu į fotoaparatą (OLYMPUS SP-560UZ) ir rašo baterija išsikrovusi. Sukeičiu elementus vietomis - viskas gerai. Bet jei išjungiu ir noriu vėl įjungt, vėl rašo baterija išsikrovusi ir vėl tenka sukeist elementus vietomis. Gal žinot kame problema?
Atsakyti
QUOTE(Ramiinta @ 2010 03 27, 16:04)
Sveiki. Atsirado problema. Mano fotoaparatas su pakraunamais elementais. Pakraunu juos, įdedu į fotoaparatą (OLYMPUS SP-560UZ) ir rašo baterija išsikrovusi. Sukeičiu elementus vietomis - viskas gerai. Bet jei išjungiu ir noriu vėl įjungt, vėl rašo baterija išsikrovusi ir vėl tenka sukeist elementus vietomis. Gal žinot kame problema?

Pasiskolinkit iš ko nors kitus elementus ir pabandykit su jais. Jei viskas veiks - reiškia laikas pirkti naujus elementus. wink.gif
Jei būtų kaltas fotikas - tuomet jis iš viso neįsijungtu.
Atsakyti