Įkraunama...
Įkraunama...

Sugedo fotoaparatas

sveiki 4u.gif

ir aš su ta pačia problema verysad.gif sugedo fotikas LUMIX Panasonic. Nesispaudžia fotkinimo mygtukas unsure.gif Kas pagelbės?

Kur vilniuje yra taisyklos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 11 rugpjūčio 2010 - 20:40
QUOTE(Nenka @ 2010 07 29, 20:41)
Labukas, reikia gero meistro Kaune. Nusprogo Nikon D80 objektyvo varikliukas. Nunesem pas viena meistra, tas dar labiau sugadino, dabar reikia gero ir patikimo, kad pasakytu kas padaryta, kad issireikalautumem is ano  verysad.gif  doh.gif

Tai pasakykit kuris pagadino. Nes, žiūrėkit, tą patį prirekomenduosime smile.gif
Atsakyti
Mergaites ir berniukai,
vakar mano fotoaparatas gavo vandenuko... gal zinot gera meistra Klaipedoje? 4u.gif
Atsakyti
pažiūrėjau fotikų kainas, nu tų muilinių, ką aš žinau, neapsimoka remontuot manau cool.gif
Atsakyti
Paklausiu dar ir čia blush2.gif

Prijungus fotoaparatą prie kompiuterio, kompiuteris jo "nemato" - tame kataloge, kuriame būdavo nuotraukų pakatalogis, yra tik nuoroda į tą pakatalogį tokiu pat pavadinimu, bet jis, žinoma, neatsidaro... Mėginau nuotraukas perkelti į 2 skirtingus kompiuterius, rezultatas tas pats, tad kaltę suverčiau ne kompiuteriui, o fotoaparatui... Dar dieną prieš tai nuotraukas sėkmingai perkėliau, o dabar - nebe doh.gif . Gal kas žinot, kas čia galėtų būti? unsure.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
gal kas galit padėt 4u.gif turiu fotoaparatą Fujifilm FinePix F50fd ir sulūžo atminties kortelė kurią jau naudojom nuo pirkimo ax.gif bet bėda tame,kad ji buvo 1GB talpos, o dabar jau parduotuvėse tokios talpos nerandu ir pardavėjai aiškina,kad reikia pasidomėt ar didesnės talpos kortelė tiks fotikui unsure.gif ar gali taip būt? Nėra labai senukas tas fotikas,tai kažkaip neramu ar tikrai gali būt tokių problemų? unsure.gif Gal galit kas padėt išsiaiškint man šį klausimą? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 08 31, 11:19)
sveiki  4u.gif
gal kas galit padėt  4u.gif  turiu fotoaparatą Fujifilm FinePix F50fd ir sulūžo atminties kortelė kurią jau naudojom nuo pirkimo  ax.gif  bet bėda tame,kad ji buvo 1GB talpos, o dabar jau parduotuvėse tokios talpos nerandu ir pardavėjai aiškina,kad reikia pasidomėt ar didesnės talpos kortelė tiks fotikui  unsure.gif  ar gali taip būt? Nėra labai senukas tas fotikas,tai kažkaip neramu ar tikrai gali būt tokių problemų?  unsure.gif  Gal galit kas padėt išsiaiškint man šį klausimą?  blush2.gif  4u.gif

Taip, gali būti - ir aš savo Fuji buvau nusipirkusi 2GB kortelę, bet ji netiko - kas konkrečiai buvo, jau nepamenu, nes tai buvo prieš metus, tad teko važiuoti į parduotuvę ir keisti į 1GB - ši tinka kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2010 08 30, 03:33)
Paklausiu dar ir čia  blush2.gif

Prijungus fotoaparatą prie kompiuterio, kompiuteris jo "nemato" - tame kataloge, kuriame būdavo nuotraukų pakatalogis, yra tik nuoroda į tą pakatalogį tokiu pat pavadinimu, bet jis, žinoma, neatsidaro... Mėginau nuotraukas perkelti į 2 skirtingus kompiuterius, rezultatas tas pats, tad kaltę suverčiau ne kompiuteriui, o fotoaparatui... Dar dieną prieš tai nuotraukas sėkmingai perkėliau, o dabar - nebe  doh.gif . Gal kas žinot, kas čia galėtų būti?  unsure.gif

Ar niekas man neatsakys? verysad.gif
Pamėginau dar kartą - prijungus laidu prie kompiuterio, antivirusinė "išmetė" kažkokią lentelę, bet nespėjau įsidėmėti kokią, dabar, pakartotinai prijungus, fotoaparato net nerodo kaip atskiro įrenginio, yra tik katalogas, kuriam atidaryti siūloma išsirinkti programą... Jei į fotoaparatą "įsimetė" koks virusas - kaip jį išvalyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2010 09 01, 12:29)
Ar niekas man neatsakys?  verysad.gif
Pamėginau dar kartą - prijungus laidu prie kompiuterio, antivirusinė "išmetė" kažkokią lentelę, bet nespėjau įsidėmėti kokią, dabar, pakartotinai prijungus, fotoaparato net nerodo kaip atskiro įrenginio, yra tik katalogas, kuriam atidaryti siūloma išsirinkti programą... Jei į fotoaparatą "įsimetė" koks virusas - kaip jį išvalyti?  unsure.gif

Jei fotoaparatas su kortele, patariu kas kartą prieš keliant nuotraukas į kompiuterį išimti iš aparato kortelę ir ten šone būna toks pypsis su užrašu LOCK. Taip užrakinsi savo kortelę ir į ją neisirašys jokie virusai, bet nieko ir neištrinsi. Po to UNLOCK, įsidėsi į fotoaparatą ir jau iš jo viską pašalinsi, patarimas daryti FORMAT, o ne trinti po vieną smile.gif
Antivirusinė Tau tikriausiai rašė, kad virusas ir blokavo. Išjunk antivirusinę (DISABLE) ir tada bandyk dar kartą prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(apwaliukas @ 2010 09 01, 14:32)
Jei fotoaparatas su kortele, patariu kas kartą prieš keliant nuotraukas į kompiuterį išimti iš aparato kortelę ir ten šone būna toks pypsis su užrašu LOCK. Taip užrakinsi savo kortelę ir į ją neisirašys jokie virusai, bet nieko ir neištrinsi. Po to UNLOCK, įsidėsi į fotoaparatą ir jau iš jo viską pašalinsi, patarimas daryti FORMAT, o ne trinti po vieną smile.gif
Antivirusinė Tau tikriausiai rašė, kad virusas ir blokavo. Išjunk antivirusinę (DISABLE) ir tada bandyk dar kartą prisijungti.

Ačiū 4u.gif Bėdą išsisprendžiau kiek anksčiau, neapsikentusi ir paskambinusi pažįstamam programuotojui smile.gif Užteko performatuoti kortelę ir dabar vėl viskas gerai thumbup.gif
Tik vat vienas klausimas - kai aš aš jo paklausiau, ar gali virusas tupėti fotike, jis kažkur, matyt, pagooglino, ir sakė, kad negali unsure.gif
O dėl nuotraukų perkėlimo - aš visada jas visas išcut'inu - ir tuomet jau tvarkau kompiuteryje, o fotoaparato kortelė lieka tuščia - taip darau jau daug metų ir tokią bėdą "apturėjau" pirmą kartą... Tai visą tą laiką dariau blogai? g.gif
Ir dar - ištraukiau kortelę, bet jokio "Lock" nematau - gal mano fotikas per daug paprastas, kad turėtų tokią apsaugą? Muilinė jis ir sena jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 456123: 01 rugsėjo 2010 - 19:53
Gal kas žinote gerą meistra fotoaparatui Nikon D60 Šiauliuose (na jei nerasim Šiauliuose vežtume ir į kitą miestą). Pirmiausia nebesisukinėjo objektyvas, o dabar visiškai ir nebepaveiksluoja.
Atsakyti
Pries kelis metus pirkau foto aparata Fuji Finepix A610.
Siais
metais kompui perinstaliavo windowsus,o,kai norejau susinstaliuoti fotiko programa- ziuriu kompaktas sulauzytas.Gal kas is gerb. Mamu turi toki fotika ir galetu paskolinti kompakta nusikopijuoti.gyvenu Kaune.Jeigu gyvenat ne Kaune vis tiek parasykit gal kaip nors pavyks perduoti cd duomenis. Internete niekur nerandu.
Atsakyti