QUOTE(apwaliukas @ 2010 09 01, 14:32)
Jei fotoaparatas su kortele, patariu kas kartą prieš keliant nuotraukas į kompiuterį išimti iš aparato kortelę ir ten šone būna toks pypsis su užrašu LOCK. Taip užrakinsi savo kortelę ir į ją neisirašys jokie virusai, bet nieko ir neištrinsi. Po to UNLOCK, įsidėsi į fotoaparatą ir jau iš jo viską pašalinsi, patarimas daryti FORMAT, o ne trinti po vieną

Antivirusinė Tau tikriausiai rašė, kad virusas ir blokavo. Išjunk antivirusinę (DISABLE) ir tada bandyk dar kartą prisijungti.
Ačiū

Bėdą išsisprendžiau kiek anksčiau, neapsikentusi ir paskambinusi pažįstamam programuotojui

Užteko performatuoti kortelę ir dabar vėl viskas gerai
Tik vat vienas klausimas - kai aš aš jo paklausiau, ar gali virusas tupėti fotike, jis kažkur, matyt, pagooglino, ir sakė, kad negali
O dėl nuotraukų perkėlimo - aš visada jas visas išcut'inu - ir tuomet jau tvarkau kompiuteryje, o fotoaparato kortelė lieka tuščia - taip darau jau daug metų ir tokią bėdą "apturėjau" pirmą kartą... Tai visą tą laiką dariau blogai?

Ir dar - ištraukiau kortelę, bet jokio "Lock" nematau - gal mano fotikas per daug paprastas, kad turėtų tokią apsaugą? Muilinė jis ir sena jau