Įkraunama...
Įkraunama...

Geox avalynė

Sveikos. O mes labai patenkinti Geox'ais. Mano berniuko labai problemine kojyte- auksta keltis ir plati kojyte- tai i jokius kitus neikisam. Perku is It-ama mamytes, kuri sia prekiauja avalyne. Ir kokybe tikrai labai gera. Neteko nusivilt.
Atsakyti
nu as geox esu patenkinta thumbup.gif nes vaiko kojos linke prakaituoti, o su geox thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cittre @ 2009 02 26, 23:24)
Sveikos. O mes labai patenkinti Geox'ais. Mano berniuko labai problemine kojyte- auksta keltis ir plati kojyte- tai i jokius kitus neikisam. Perku is It-ama mamytes, kuri sia prekiauja avalyne. Ir kokybe tikrai labai gera. Neteko nusivilt.

O man kaip tik atvirksciai atrodo, kiek turi mano vaikai Geox, tai daugiau siaurai kojytei tinkami, g.gif vyresneliui gerai, o pas mazaja platoka kojyte, tai nepatinka jai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2009 02 28, 10:30)
O man kaip tik atvirksciai atrodo, kiek turi mano vaikai Geox, tai daugiau siaurai kojytei tinkami, g.gif  vyresneliui gerai, o pas mazaja platoka kojyte, tai nepatinka jai schmoll.gif

Niu labai keista. As savo berniukui arba geox'uz perku arba ecco. Tai ecco gerokai siauresni, gal nuo modelio priklauso. O geox visi tiko- matosi, kad platesnei kojytei.
Atsakyti
Po tokiu atsilepimu tikrai nupirksiu savo suneliui sio zenklo batelius
Atsakyti
nezinau,gal taip pataikiau,bet nusivyliau geox batukais doh.gif verysad.gif
dukrai buvau pavasarinius-vasarinius nupirkus,tai gal as nezinojau,kad ju negalima plauti doh.gif bet isploviau,rankomis,bet...
tas vidinis padukas kazkoks kaip is kartono blink.gif gal jo isvis negalima slapint doh.gif patezo,sudziuvo i raga ir viskas,aisku,galima butu ideti kita vidpadi,bet negana to ,dar virsus paliko toks kaip surudyjes blink.gif
na,nzn,nepasiteisino man jie ir daugiau nebenoriu schmoll.gif
o va ecco kiek teko tureti,o teko tikrai nemazai,tai ne vienais nenusivyliau thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 03 22, 13:13)
nezinau,gal taip pataikiau,bet nusivyliau geox batukais  doh.gif  verysad.gif
dukrai buvau pavasarinius-vasarinius nupirkus,tai gal as nezinojau,kad ju negalima plauti  doh.gif  bet isploviau,rankomis,bet...
tas vidinis padukas kazkoks kaip is kartono  blink.gif  gal jo isvis negalima slapint  doh.gif  patezo,sudziuvo i raga ir viskas,aisku,galima butu ideti kita vidpadi,bet negana to ,dar virsus paliko toks kaip surudyjes  blink.gif
na,nzn,nepasiteisino man jie ir daugiau nebenoriu  schmoll.gif
o va ecco kiek teko tureti,o teko tikrai nemazai,tai ne vienais nenusivyliau  thumbup.gif  tongue.gif

Gal gali parodyti, kokio modelio bateliai? g.gif
Atsakyti
tas vidinis padukas kazkoks kaip is kartono  blink.gif  gal jo isvis negalima slapint  doh.gif  patezo,sudziuvo i raga ir viskas,aisku,galima butu ideti kita vidpadi,bet negana to ,dar virsus paliko toks kaip surudyjes  blink.gif

Nu tikrai noretusi paziureti, nes mano plauti N kartu ir viskas gerai. O vidus odinis biggrin.gif
Atsakyti
Vidpadis tai tikrai odinis, o ten toliau tai neoda o kažkokia kaip medžiaga. Aš savuosius ir dukros plaunu ir nieko neatsitiko g.gif
Bet aš irgi už ecco first.gif
Atsakyti
dukrai buvau pavasarinius-vasarinius nupirkus,tai gal as nezinojau,kad ju negalima plauti  doh.gif  bet isploviau,rankomis,bet...

Tai kaip tada tuos GEOXus valyt????
Turim tokius, tiesa, dar šį sezoną neteks nešiot, nes dideli. Dabar studijavau vidpadį, tai jis tikrai į kartoną šiek tiek panašus, bet kad ne odinis, tai tikrai. Nors "sušaudytas" kaip ir visose jų reklamose lotuliukas.gif TAi gal skalbiant jį reiktų išimt?
Gal kas jau nešiojat tokius, ir iš patirties ką nors pasakys. Čia mūsų pirmi batai tos firmos. TAi net suabejojau dėl priežiūros, šiaip mano šėimos kedasai, paprastai, laiks nuo laiko keliauja į skalbiankę blush2.gif Kažkaip nejaučiu malonumo rankom jų brūžint. Labai tikiuos, akd ir GEOXai tokį išbandymą atlaikys

user posted image

Atsakyti
va,musu tokie 4u.gif user posted image
vos kelis menesius dukra juos avejo,butu uzteke pavalyt,bet ne,matai gera darba maniau padirbsiu... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
O Jezau! batus i skalbianke?!!!! Na nezinau.....Neisivaizduoju, kaip odinius batus i skalbianke kist ir kas is ju gaunas. Tai nenuostabu, kad neatlaiko... Na, medziaginius, gal...bet ir tai padas turetu susitraukti. Raskit man batu valymo instrukcijose parasyta, kad galima skalbiankese plaut.. Nerasit! O jei ikisot- tai jokiu garantiju, kad busit laimingi iskalbe.
Atsakyti