Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Tikiuosi, kad nauja tema apipilsim geromis naujienomis ir uzderes daug nauju nestuke.gif
Sekmes jums visoms, mergytes 4u.gif Juk turi ir mums kada nors pasisekti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 03 rugsėjo 2007 - 13:16
na as jau turiu tyrimu rezultatus del hiperstimuliacijos 458 ,normu nesake,sake,jog ju nera blink.gif tipo gydytoja pakomentuos,o kai pasakiau,del ko man dare ji,tai lyg ir neblogas pasake,nes buna virs 2000,jei hiperstimuliacija didele,gal kas esat su tuo susidure,galit ka nors pakomentuot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute222: 03 rugsėjo 2007 - 13:23
QUOTE(rimute222 @ 2007 09 03, 15:21)
na as jau turiu tyrimu rezultatus del hiperstimuliacijos 458 ,normu nesake,sake,jog ju nera blink.gif tipo gydytoja pakomentuos,o kai pasakiau,del ko man dare ji,tai lygir neblogas pasake,nes buna virs 2000,jei hiperstimuliacija didele,gal kasesat su tuo susidure,galit ka nors pakomentuot blush2.gif

nu tai nedaug, pas mane buvo apie16000,palyginus tavo labai mazas, gal dar nera tos hiperstimuliacijos
Atsakyti
QUOTE(natusia_v @ 2007 09 03, 14:23)
nu tai nedaug, pas mane buvo apie16000,palyginus tavo labai mazas, gal dar nera tos hiperstimuliacijos

aciu,nuraminai mane wub.gif
Atsakyti
Rimute222 4u.gif

iki hiperstimuliacijos dar toli gražu mirksiukas.gif Beje, jei ji lengvos formos, nėra ko bijot, tik į naudą, garantuotai nestuke.gif
Atsakyti
aciu,Ulla wub.gif kad tik tas padetu ir galeciau sulaukt savo stebuklo smile.gif
Atsakyti
labas visoms,

prašau ir mane įtraukti į rugsėjo laukimus... aš mažylio pasitikt eisiu apie 10 dieną (2 IUI)
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2007 09 03, 17:03)
labas visoms,

prašau ir mane įtraukti į rugsėjo laukimus... aš mažylio pasitikt eisiu apie 10 dieną (2 IUI)

O jau kas nors aisku kaip folikulai auga ar dar tik eisi derliaus ziureti?

Kazin, kaip Burundu siandien pasimatymas praejo? Linkiu, kad pirmas kartas nemeluotu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 03 rugsėjo 2007 - 16:14
sveikos likimo drauges,

kaip nuotaikeles rudenines?...Paskaiciau viska ka paraset, pasirodo ramu mmm dar nesulauket, vadinasi dar ciuciuka nesciu yra wink.gif laikomes ir toliau...
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 09 03, 17:12)
Kazin, kaip Burundu siandien pasimatymas praejo? Linkiu, kad pirmas kartas nemeluotu mirksiukas.gif

Na va-aš jau po pasimatymo. Viską įsivaizdavau daug sudėtingiau ax.gif . Šiaip viskas sklandžiai, specas sakė, kad kątik įvykusi ovuliacija, tipo IUI laikas idealus. Tik vyrelio sperma dar suprastėjusi... verysad.gif Na žiūrėsim, kas čia gausis, žodžiu laukiu savo stebūkliuko nestuke.gif jei ne šį kartą, tai kitą mirksiukas.gif .
Ačiū, mergaitės, kad rūpinatės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 09 03, 19:50)
Na va-aš jau po pasimatymo. Viską įsivaizdavau daug sudėtingiau ax.gif . Šiaip viskas sklandžiai, specas sakė, kad kątik įvykusi ovuliacija, tipo IUI laikas idealus. Tik vyrelio sperma dar suprastėjusi... verysad.gif Na žiūrėsim, kas čia gausis, žodžiu laukiu savo stebūkliuko nestuke.gif jei ne šį kartą, tai kitą  mirksiukas.gif .
Ačiū, mergaitės, kad rūpinatės 4u.gif

Lengvo tau laukimo, kad laikas neprailgtu ir jauskis dabar ciuciuka nescia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 03, 18:54)
...jauskis dabar ciuciuka nescia 4u.gif

Jau vyras "pastatytas ant blakstienų" thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti