Labas LAUKIU,kaip sekasi tau?
uzejau paskaitineti kaip mergaitem sekasi kovoti ir dziugu matyti kad rankyciu nenuleidzia
o tu prie bernu prisijunk
QUOTE(Gitta. @ 2007 09 14, 21:08)
Labas LAUKIU,kaip sekasi tau?
uzejau paskaitineti kaip mergaitem sekasi kovoti ir dziugu matyti kad rankyciu nenuleidzia
o tu prie bernu prisijunk 
tai kad jie nepriima manes...dar nuo studiju laiku prisimena, kad kiek ziuredavau kasi tai visada pralaimedavo...tai kaip sakant kompas i dantis ir sedek viena
o as tai auginu derliu...5 iui ...
o kaip tu?
ot bernai...gera atminti turi
saunuole priaugink gera derliu
na o as turiu pora menesiu pertraukos nuo daktares isejimo atostogu,buciau ejusi sio menesio pradzioje bet prasidejus mm dar gine nebuvo gryzusi is atostogu,tai sekanti jau eisiu ir tesim ka pradeje.is dalies gerai pailsejau nuo tu proceduru ir psichologiskai atsigavau. jegu prikaupiau galesiu startuoti vel
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 14, 20:04)
kur visoss padruskes pradingusios...be ne kasi ziurite? pas mus vel pilni namai bernu...ir vel as viena prie kompo aluti gurksnoju...sakau, gal geriau pades folikuliukus paaugint, mieles, apyniai
sian nakti sapnavau musu susitikima, lia broniaus studijoj

sian nakti sapnavau musu susitikima, lia broniaus studijoj
oj ne man nervai nelaiko kasi ziureti, man geriau klausyti
Laukiu, as tai visa savaite laisciau alumi, tai matai ka uzauginau, net trys isaugo
ateina laikas gonali leistis, net bijau pagalvoti
QUOTE(Gitta. @ 2007 09 14, 21:21)
ot bernai...gera atminti turi
saunuole priaugink gera derliu
na o as turiu pora menesiu pertraukos nuo daktares isejimo atostogu,buciau ejusi sio menesio pradzioje bet prasidejus mm dar gine nebuvo gryzusi is atostogu,tai sekanti jau eisiu ir tesim ka pradeje.is dalies gerai pailsejau nuo tu proceduru ir psichologiskai atsigavau. jegu prikaupiau galesiu startuoti vel

as tau labai blogai jauciuosi per tas priverstines pertraukas...kazkaip kai darau IUI man ramiau
Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2007 09 14, 21:28)
oj ne man nervai nelaiko kasi ziureti, man geriau klausyti
. pas mane ir pilna bernu priguzejo, tai teko virtuveje pasisukti.
Laukiu, as tai visa savaite laisciau alumi, tai matai ka uzauginau, net trys isaugo
dabar vyneli gurksnoju
bandysiu i slauni bakstelti 
as irgi pasisiukiojau...priviriau zirniu su kojytem, taj kapoja net ausys linksta...Mb tai kazanavicium atsidziaugt negali, kad man mesa liepe valgyt...tai dabar dazniau valgom...o tai budavo koses, vistyte ir pan....
nu matai kaip blogai kudesnei but
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 14, 20:43)
as tau labai blogai jauciuosi per tas priverstines pertraukas...kazkaip kai darau IUI man ramiau
nors atrodo jau uzkisa viskas juodai...nu bet kai nedarau, dar juodziau
Papildyta:
as irgi pasisiukiojau...priviriau zirniu su kojytem, taj kapoja net ausys linksta...Mb tai kazanavicium atsidziaugt negali, kad man mesa liepe valgyt...tai dabar dazniau valgom...o tai budavo koses, vistyte ir pan....
as tai gonalio visai nejauciu...tik tas vaizdas kai MB svirksta paima su tooooooooooookia pikdziugiska sypsena...priplot galima

Papildyta:
kazkaip i slauni buvo geriau nei i subine
siandien sesele pajuokavo, kad vyrai su tokia maza adata gali su visu svirkstu suvaryti i subine
QUOTE(pachira @ 2007 09 14, 22:00)
kazkaip i slauni buvo geriau nei i subine
, nors ir skaudejo bet ne taip
siandien sesele pajuokavo, kad vyrai su tokia maza adata gali su visu svirkstu suvaryti i subine
tai nuspredziau pabandyti pati 
alia tu ir saunuole, as tai pati niekaip
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 14, 21:03)
alia tu ir saunuole, as tai pati niekaip
labai jau savim nepasitikiu...Rytoj MB isvaziuoja i komandiruote tai nezinau kaip bus...nu bet sake max valanda veluos grizt...tai as jau geriau palauksiu

tai kazkaip buvo nepatogu traukti MB is bernu burio, o be to pabandziau isivaizduoti seseles komentara, kaip tas piestukas su visa adata gali sulysti i subine, pagalvojau, galiu ir pati
QUOTE(pachira @ 2007 09 14, 22:11)
tai kazkaip buvo nepatogu traukti MB is bernu burio, o be to pabandziau isivaizduoti seseles komentara, kaip tas piestukas su visa adata gali sulysti i subine, pagalvojau, galiu ir pati 
nu va po tokio komentaro, tai tikrai bijociau, kad tikraj nepataikys
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 14, 21:13)
nu va po tokio komentaro, tai tikrai bijociau, kad tikraj nepataikys
dabar bijosiu, ir preg duot leist...alia ten svirkstas didesnis, gal nesugrus

turiu klausimeli, o gonali reikia leisti tuo paciu laiku?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.