Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Labas LAUKIU,kaip sekasi tau? smile.gif uzejau paskaitineti kaip mergaitem sekasi kovoti ir dziugu matyti kad rankyciu nenuleidzia smile.gif o tu prie bernu prisijunk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta. @ 2007 09 14, 21:08)
Labas LAUKIU,kaip sekasi tau? smile.gif  uzejau paskaitineti kaip mergaitem sekasi kovoti ir dziugu matyti kad rankyciu nenuleidzia smile.gif o tu  prie bernu prisijunk  biggrin.gif

tai kad jie nepriima manes...dar nuo studiju laiku prisimena, kad kiek ziuredavau kasi tai visada pralaimedavo...tai kaip sakant kompas i dantis ir sedek viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o as tai auginu derliu...5 iui ...
o kaip tu?
Atsakyti
ot bernai...gera atminti turi lotuliukas.gif saunuole priaugink gera derliu smile.gif na o as turiu pora menesiu pertraukos nuo daktares isejimo atostogu,buciau ejusi sio menesio pradzioje bet prasidejus mm dar gine nebuvo gryzusi is atostogu,tai sekanti jau eisiu ir tesim ka pradeje.is dalies gerai pailsejau nuo tu proceduru ir psichologiskai atsigavau. jegu prikaupiau galesiu startuoti vel lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 14, 20:04)
kur visoss padruskes pradingusios...be ne kasi ziurite? pas mus vel pilni namai bernu...ir vel as viena prie kompo aluti gurksnoju...sakau, gal geriau pades folikuliukus paaugint, mieles, apyniai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sian nakti sapnavau musu susitikima, lia broniaus studijoj lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oj ne man nervai nelaiko kasi ziureti, man geriau klausyti lotuliukas.gif . pas mane ir pilna bernu priguzejo, tai teko virtuveje pasisukti.

Laukiu, as tai visa savaite laisciau alumi, tai matai ka uzauginau, net trys isaugo lotuliukas.gif dabar vyneli gurksnoju drinks_cheers.gif
ateina laikas gonali leistis, net bijau pagalvoti unsure.gif bandysiu i slauni bakstelti aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitta. @ 2007 09 14, 21:21)
ot bernai...gera atminti turi lotuliukas.gif saunuole priaugink gera derliu smile.gif na o as turiu pora menesiu pertraukos nuo daktares isejimo atostogu,buciau ejusi  sio menesio pradzioje bet  prasidejus mm dar  gine nebuvo gryzusi is atostogu,tai  sekanti jau    eisiu ir tesim ka pradeje.is dalies  gerai  pailsejau nuo tu proceduru ir psichologiskai atsigavau. jegu prikaupiau galesiu startuoti vel lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tau labai blogai jauciuosi per tas priverstines pertraukas...kazkaip kai darau IUI man ramiau blush2.gif blush2.gif nors atrodo jau uzkisa viskas juodai...nu bet kai nedarau, dar juodziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2007 09 14, 21:28)
oj ne man nervai nelaiko kasi ziureti, man geriau klausyti  lotuliukas.gif . pas mane ir pilna bernu priguzejo, tai teko virtuveje pasisukti.

Laukiu, as tai visa savaite laisciau alumi, tai matai ka uzauginau, net trys isaugo  lotuliukas.gif  dabar vyneli gurksnoju  drinks_cheers.gif
ateina laikas gonali leistis, net bijau pagalvoti  unsure.gif bandysiu i slauni bakstelti    aggressive.gif

as irgi pasisiukiojau...priviriau zirniu su kojytem, taj kapoja net ausys linksta...Mb tai kazanavicium atsidziaugt negali, kad man mesa liepe valgyt...tai dabar dazniau valgom...o tai budavo koses, vistyte ir pan....
nu matai kaip blogai kudesnei but lotuliukas.gif as tai gonalio visai nejauciu...tik tas vaizdas kai MB svirksta paima su tooooooooooookia pikdziugiska sypsena...priplot galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 14, 20:43)
as tau labai blogai jauciuosi per tas priverstines pertraukas...kazkaip kai darau IUI man ramiau blush2.gif  blush2.gif nors atrodo jau uzkisa viskas juodai...nu bet kai nedarau, dar juodziau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
as irgi pasisiukiojau...priviriau zirniu su kojytem, taj kapoja net ausys linksta...Mb tai kazanavicium atsidziaugt negali, kad man mesa liepe valgyt...tai dabar dazniau valgom...o tai budavo koses, vistyte ir pan....
nu matai kaip blogai kudesnei but lotuliukas.gif as tai gonalio visai nejauciu...tik tas vaizdas kai MB svirksta paima su tooooooooooookia pikdziugiska sypsena...priplot galima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kazkaip i slauni buvo geriau nei i subine blush2.gif , nors ir skaudejo bet ne taip yu.gif
siandien sesele pajuokavo, kad vyrai su tokia maza adata gali su visu svirkstu suvaryti i subine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai nuspredziau pabandyti pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 14, 22:00)
kazkaip i slauni buvo geriau nei i subine  blush2.gif , nors ir skaudejo bet ne taip  yu.gif 
siandien sesele pajuokavo, kad vyrai su tokia maza adata gali su visu svirkstu suvaryti i subine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai nuspredziau pabandyti pati  lotuliukas.gif

alia tu ir saunuole, as tai pati niekaip schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif labai jau savim nepasitikiu...Rytoj MB isvaziuoja i komandiruote tai nezinau kaip bus...nu bet sake max valanda veluos grizt...tai as jau geriau palauksiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 14, 21:03)
alia tu ir saunuole, as tai pati niekaip schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif labai jau savim nepasitikiu...Rytoj MB isvaziuoja i komandiruote tai nezinau kaip bus...nu bet sake max valanda veluos grizt...tai as jau geriau palauksiu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

tai kazkaip buvo nepatogu traukti MB is bernu burio, o be to pabandziau isivaizduoti seseles komentara, kaip tas piestukas su visa adata gali sulysti i subine, pagalvojau, galiu ir pati showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 09 14, 22:11)
tai kazkaip buvo nepatogu traukti MB is bernu burio, o be to pabandziau isivaizduoti seseles komentara, kaip tas piestukas su visa adata gali sulysti i subine, pagalvojau, galiu ir pati  showoff.gif

nu va po tokio komentaro, tai tikrai bijociau, kad tikraj nepataikys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar bijosiu, ir preg duot leist...alia ten svirkstas didesnis, gal nesugrus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 14, 21:13)
nu va po tokio komentaro, tai tikrai bijociau, kad tikraj nepataikys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dabar bijosiu, ir preg duot leist...alia ten svirkstas didesnis, gal nesugrus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

turiu klausimeli, o gonali reikia leisti tuo paciu laiku? g.gif nes man gine nieko neminejo (beja ji siandien buvo gerai nusteikusi tongue.gif )
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti