Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos pamergėms

patarkite, ka padovanoti netekejusiom draugem savo vestuviu diena?
Atsakyti
as sugalvojau taip:

nupirkau labai grazius stringus, juos supakavau ir perrisau maza spynele. rakteli nuo ju pakabinau ant sniurelio ir iteikiau pabroliam sakydama: tikimes kad sianakt jus suzinosit kas yra pamergiu dovanelese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 03, 20:35)
as sugalvojau taip:

nupirkau labai grazius stringus, juos supakavau ir perrisau maza spynele. rakteli nuo ju pakabinau ant sniurelio ir iteikiau pabroliam sakydama: tikimes kad sianakt jus suzinosit kas yra pamergiu dovanelese biggrin.gif

o cia tai super, gaila to nesuzinojau pries savo vestuves...butu buve super..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wow thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif super, as jau uzsimaniau vestuviu nerealiai biggrin.gif biggrin.gif pradziai gerai butu ir kaip sveciu padalyvauti...tik vat niekas is draugu dar neskuba mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padruzhke: 04 rugsėjo 2007 - 19:05
Pas mus bus tik viena pora nevedusiu/ netekejusiu, tai nutariau padovanot medaus "backute"- kad greiciau kopinetu medu patys biggrin.gif (ja jau padave pareiskimus ir greitu laiku tuoksis taip pat). mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju savo vestuves ir randu daug idomiu dalyku... kaip ir del situ dovanu pamergem, na, as kiek buvau pamerge, tai dovanu negaudavau 4u.gif , bet butu smagu "savo merginom" padovanot. Tik va kada tai padaryti? Dar nesu susideliojus vestuviu scenarijaus, bet net neisivaizduoju kada butu galima idet. Gal po to, kai tevam dovanas iteiksim? doh.gif
Atsakyti
mes padovanojom po zalio silko sali kiekvienai, kuris labai tiko prie suknyciu...tai sake ir dabar nesioja smile.gif
Atsakyti
na tikrai įdomi mintis su tom smagiom smulkmenėlėm-dovanėlėm pamergėm. Tik kažkaip neįprasta. aš tai esu buvus tuoj paskaičiuosiu..., 6 vestuvėse iš jų 3-jose pirmoji pamergė, bet jokios staigmenėlės ar dovanėlės nesu gavus. Na aišku išskyrus tai kad po 12 nuometas būdavo nuo nuotakos persegamas man biggrin.gif labai smagus mažiulėlės pasiūlymas thumbup.gif su tais stringais ir rakteliais
Atsakyti
pas mus tai pamergiu isvis nebus, tad dovaneles teiksim tik liudininkams, tik dabar suku galva, kas tai galetu buti mastau.gif labai laukciau patarimu blush2.gif
Atsakyti
mano drauge savo netekejusioms pamergems dovanojo po keliaraisti biggrin.gif
Atsakyti
nezinojau apie jokias dovanas , o gal cia tik dabar mada atsirado tongue.gif g.gif
Atsakyti
joa as irgi enzinojau , taj dabar pradejau sukt galva ka gi jom cia padovanot g.gif
Atsakyti