Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos pamergėms

QUOTE(motiejuke @ 2007 11 30, 12:46)
nezinojau apie jokias dovanas , o gal cia tik dabar mada atsirado tongue.gif g.gif

apdovanojimas ne mada, o sena lietuviska tradicija. Atejusi marti i nauja seima savo ranku darbo audeklais apdovanodavo jaunojo seima ir artimuosius. Aisku laikai keiciasi, reta kuri dabar galetu pasidziaugti tokiais darbais. Taigi keiciais ir dovanos. Mes pamergytems iteikeme po medziagine gelyte, pabroliukams po sokoladini buteliuka. Jiems sios smulkmenos patiko. Pirlienei dovanojome linine staltiese ir alaus bokala pirsliui.
Atsakyti
As dovanojau dovanele tik savo pirmajai pamergei, uz nuostabiai suorganizuota mergvakari smile.gif Jai dovana - nuostabu apatiniu komplektelis - isrinko jaunikis! thumbup.gif
Atsakyti
čia irgi seniai rutuliota tema... na, pamergėms ką galima ? nebrangaus tokio... kad gal net kaip porom padaryt? g.gif ta mintis su stringais gal ir nebloga, bet pas mus porose bus pusseserė su mano jaunu sūnėnu, tai kaip ir netiktų... rolleyes.gif
Atsakyti
Sugalvojom, padaryti simbolines su gilia mintim,tai galvojam, apie stiklinaite, viiduje "angelo plaukai" tada cukrus, kokia dekoruota zvakele , tabletyte, tada kokia dar padekuoruta.. smile.gif o ant pacio stiklinio indelio pasigaminti libdukus permatomus su baltom raidem, ant kuriu bus musu vestuviu daba , inicialai ir dar kas nors.. dar tiksliai nesumastem to smile.gif bet manau gerai gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2008 04 16, 22:44)
Sugalvojom, padaryti simbolines su gilia mintim,tai galvojam, apie stiklinaite, viiduje "angelo plaukai" tada cukrus, kokia dekoruota zvakele , tabletyte, tada  kokia dar padekuoruta.. smile.gif o ant pacio stiklinio indelio pasigaminti libdukus permatomus su baltom raidem, ant kuriu bus musu vestuviu daba , inicialai ir dar kas nors.. dar tiksliai nesumastem to smile.gif bet manau gerai gausis smile.gif

oho... ale ir fantazijos čia reik... bigsmile.gif aš tai mąstau ką nors paprasčiau gal? g.gif
Atsakyti
o kas tie angelo plaukai? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na cia pigiai manau gautrusi, svarbu ideja ir grazus zodziai , simbolika gera smile.gif
cia va pridedu tauriu apacia su tais "angelo plaukais" padaryta smile.gif
na manau bus garzu smile.gif
Atsakyti
As savo pamergems kolkas dar nieko nesugalvojau, manu tai nera butina, nes kiek vestuvese buvau tai niekas nieko pamergems nedovanuojo wink.gif apdovanuodavo tik tevus ir pirslius;)
Na bet mintis su stringais ir rakteliais man patiko thumbup.gif
Atsakyti
mums jaunoji dovanojo kiekvienai pamergei po veduokle, kaip ti praverte per vestuves, nes buvo gan karsta ir siaip prisiminimas liko. thumbup.gif
Atsakyti
O mes nieko negavom, cia jau kaip nusprendzia jaunoji blink.gif
Atsakyti
as tai manau kad su tom dovanom tradicijom,tai cia interpretuoja kas kaip nori..Ir tikrai nebuvo man regis tradiciju pamerges apdovanot..pirsliai,teveliai kas kita blush2.gif o cia tikrai jau jaunuju reikalas. As apdovanosiu tik vyriausia pamergyte,o MB pabroli 4u.gif
Atsakyti
ir ka dovanosi, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti