Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 14

aš vat irgi mugėj buvau, ir irgi įtariu, kad kažkaip atpažinau Knifofiją... smile.gif prie šiltnamių... gal net ir mane pastebėjai - tokioj labai prigludusioj nešioklėj nešiausi miegantį mažą vaiką rolleyes.gif

tiek grožio ir tiek pagundų toj mugėj, ech... ax.gif svarbu per daug pinigo neįsidėt, nes vis tiek tik mažą dalį norimų grožių įpirkt teišeina

pirkau serbentų (pagal rekomendaciją - Jedriona biggrin.gif), agrastų, svarainių, sidabrakrūmių, labai gražių viržių ir dar keletą niekų. Dabar belieka tvarkingai susodint ir iki pavasario sugalvoti, kaip toliau daryti grožius aplink namus - ir kad jie gražūs būtų ir nereikalautų daug darbo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Itariu pas Knifofija groziu prisipirkot, baltai pavydziu. Man paskaitos savaitgali kiekviena, tai nelabai iseina rast laiko mugei.
Atsakyti
manyka, tau t.p nepavyko prisiskambint?Man t.p - sake tokio nr nera, skambinkit i informacija ax.gif Ar as blogai persirasiau ar man blogai parase... ax.gif
Na tiek to, as t.p buvau-grozybiu prisiziurejau.Vyra su obelaite i masina nusiunciau o pati toliau pinigelius leidau mirksiukas.gif
Knifofija,o prie jusu geltonas autobusiukas buvo?Gal ir ne pas jus apsipirkau... blush2.gif
O del to "daigto" as dar nenusprendziau, bet jei pirksiu, tai kisiu laaabai giliai, kad man "sienaut" netrukdytu...
Merginos, mano baseinelis link pabaigos... karsta.gif Pati viska dariau, vyras siandien tik padejo pleve isklot, ryt bandysim h2o leist ir baigti viska..gal...
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 09, 21:53)
Neparduotas  4u.gif   Reikėjo klaust kas  iš Kuršėnų, ten visi mane pažysta. Aš stovėjau tarp šiltnamių. O Žaneta mane rado ir dar nemažai moteriškių rado , kurios skaito forumą, bet pokalbiuose nedalyvauja. Aš net klausiau kaip jos mane atpažysta ? Kaune būsiu, stovėsiu A9 vietoje.

Aš ieškojau balto pasato ir Knifofijos su akiniais biggrin.gif bet neradau... nors laksčiau apie šiltnamius, kaip Žaneta ir sakė ax.gif Aišku, dar klausimas, ar jūs sekmadienį ryte dar nebuvote išvažiavus???? ~10 val.? Nes aš tokiu metu ten numoviau g.gif

QUOTE(ARasytee @ 2007 09 09, 23:33)
manyka, tau t.p nepavyko prisiskambint?Man t.p - sake tokio nr nera, skambinkit i informacija  ax.gif Ar as blogai persirasiau ar man blogai parase... ax.gif

Man irgi sakė pasitikslinkit numerį bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ARasytee @ 2007 09 09, 23:33)
as t.p buvau-grozybiu prisiziurejau.Vyra su obelaite i masina nusiunciau o pati   toliau pinigelius leidau  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif aš su MB ir tėčiu kažkaip draugiškai tūsiausi (nugi balto pasato ieškodami), tai gal iš gailesčio, kad neradau, jie man nupirko vėlyvių, smulkų dekoratyvinį čiobrelį, našlaitėlių ir norvegišką avietę assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 10 rugsėjo 2007 - 06:55
QUOTE(Sraunius @ 2007 09 07, 14:25)
kaip tai ką, žvejosi, net pavydas sujamė - žiauriai norėčiau pažvejot  bigsmile.gif Sėkmės ir prašom grįšt su gerom naujienom, t.y. kad tavo laimikis būtų o-ho-ho  biggrin.gif

na mano laimikis tai buvo vyno butelis bigsmile.gif su drauge patvarkem po viena ant galvos thumbup.gif rolleyes.gif o vyrai tai dvi lydekas pagavo, kurias vietoj ir suvalgem thumbup.gif

QUOTE(burundu @ 2007 09 07, 19:31)
Akmenimis paslėpėm kanalizacijos šulinį...
user posted image

user posted image

na man kazkaip gremezdiska biski, ar kruva perdidele, kazko truksta g.gif

o kas cia g.gif samanos? kaip jos vadinasi g.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 08, 13:17)
nea, cia dar ne argobalt. Agrobalt kaune... jau ruosiu moralishkai vyra  bigsmile.gif

as irgi saviski nuteikineju,bet jis dar vis spardosi doh.gif

QUOTE(Asio @ 2007 09 08, 23:11)
Norejau pasigirti, kaip graziai suzydo mano sprige ax.gif  bet kazkokia nesveikai didele nuotrauka ikelia, kad visa puslapi isklaipo verysad.gif

kelk, per cia, o poto nukopijuok 2 arba 3 nuoroda ir dek i sm mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 09, 21:53)
Kaune būsiu, stovėsiu A9 vietoje.

reikia isidemeti rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimėlį blush2.gif :
Jei krokus pasodinsiu paskutinę rugsėjo savaitę, ar gerai bus, ar ne per vėlu bus? Ar čia nuo oro priklausys...Nugis nužiūrėjau, kad Vokiečiuos Aldi baisiai pigiai galima nusipirkt (50 svogūnėlių tik 4 litai), bet parvežtų tik po dviejų savaičių... Yra ir kitokių gėlyčių, tulpių, narcizų...kurios kažin yra atspariausios?.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 09 09, 19:19)
Yra skelbimas sodo spalvose - Švėkšnos sen., Inkakliai, R.Tamašaukienė,8 687 52158. Dekoratyvinių augalų ūkis

Ačiū 4u.gif . Aš vakar ieškojau ir per Google, na nieko apie Švėkšną nemetė... doh.gif

QUOTE(laurala @ 2007 09 10, 08:09)
Turiu tokį klausimėlį  blush2.gif  :
Jei krokus pasodinsiu paskutinę rugsėjo savaitę, ar gerai bus, ar ne per vėlu bus? Ar čia nuo oro priklausys...Nugis nužiūrėjau, kad Vokiečiuos Aldi baisiai pigiai galima nusipirkt (50 svogūnėlių tik 4 litai), bet parvežtų tik po dviejų savaičių...  Yra ir kitokių gėlyčių, tulpių, narcizų...kurios kažin yra atspariausios?....  unsure.gif

O iš kokio miesto esi? Gal galima užsisakyti ir kartu atsiųstų? Mokėčiau dvigubai mirksiukas.gif

Knifofija - kiek supratau turite augalų pardavimui. Gal galite į AŽ parašyti savo koordinates, nes rugs.21-23 d.d. būsiu Šiauliuose - su malonumu atvažiuočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 10 rugsėjo 2007 - 08:54
sveikos mergaites smile.gif gal galite pasakyti ar vyksta dar augaliuku muge,jei taip gal galite parasyti tikslu adresiuka kur vaziuoti,aciu is anksto 4u.gif
Papildyta:
sveikos mergaites smile.gif ar vyksta muge augaliuku kur kaune,jei vyksta gal galite parasyti man tikslu adresiuka,aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Kadangi visai neseniai paijutau dideliausia gėlininke, tai mugėje intensyviai ieškosiu Knifofijos ir pirksiu, pirksiu, pirksiu.... Reikia kokia 15 a. apželdinti, o dar beveik nieko neturiu rolleyes.gif Minčių irgi mažoka blush2.gif Semiuosi patirties iš jūsų brangiosios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kauniete31 @ 2007 09 10, 11:21)
sveikos mergaites  smile.gif gal galite pasakyti ar vyksta dar augaliuku muge,jei taip gal galite parasyti tikslu adresiuka kur vaziuoti,aciu is anksto  4u.gif
Papildyta:
sveikos mergaites  smile.gif ar vyksta muge augaliuku kur kaune,jei vyksta gal galite parasyti man tikslu adresiuka,aciu is anksto  4u.gif

Bus rugsėjo 13 - 16 d. LŽŪU
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 09 10, 10:25)
Kadangi visai neseniai paijutau dideliausia gėlininke, tai mugėje intensyviai ieškosiu Knifofijos ir pirksiu, pirksiu, pirksiu.... Reikia kokia 15 a. apželdinti, o dar beveik nieko neturiu  rolleyes.gif  Minčių irgi mažoka  blush2.gif  Semiuosi patirties iš jūsų brangiosios  4u.gif
Papildyta:
Bus rugsėjo 13 - 16 d. LŽŪU

aciukas 4u.gif o tiksliai gal gali papasakoti kaip davaziuoti blush2.gif buciau dekinga
Atsakyti
As vel jungiuosi prie Jusu, buvau primirsus ax.gif

Idomu del tos parodos LZUU, nes kasmet vaziuodavau ir pas "bobutes" pirkdavau gelyciu pigiau, bet siemet jeigu bus jau Agrobalt, gal bus tik dideles firmos ir brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 09 10, 09:09)
Turiu tokį klausimėlį  blush2.gif  :
Jei krokus pasodinsiu paskutinę rugsėjo savaitę, ar gerai bus, ar ne per vėlu bus? Ar čia nuo oro priklausys...Nugis nužiūrėjau, kad Vokiečiuos Aldi baisiai pigiai galima nusipirkt (50 svogūnėlių tik 4 litai), bet parvežtų tik po dviejų savaičių...  Yra ir kitokių gėlyčių, tulpių, narcizų...kurios kažin yra atspariausios?....  unsure.gif

ant kroku ipokavimo raso,kad rekomenduojama sodinti nuo rugsejo iki gruodzio men...ir dar noriu nuliudint,kad tos svogunines geles Aldi ,nezinau kaip cia Lietuvoje sako-savaites preke-,pastoviai prekyboje ju ner pas juos,pas mus Aldinej buvo irgi pries pora savaiciu tu svoguneliu,praejusia savaite ziuriu,kad nieko jau nelike-tik hiacintai ir irisai rolleyes.gif Lidl tas pats buvo su tais svoguneliais,kas pigu -tai isgraibsto kaip mat
Atsakyti