Įkraunama...
Įkraunama...

Pažink savo protą

QUOTE(Vanduo @ 2007 09 05, 21:17)
Kenčia ir ji kalėjime ir nukankintas vaikelis...

tai čia tik pagal linijinį mąstymą kenčia, pagal kitą gi neturėtų kentėt ar ne?

QUOTE(suntea @ 2007 09 05, 21:25)
O kodėl domitės?

Ieško tamstai kuo geresnio psichiatro , o ir žinot kaip seksis gydyme smalsu.

QUOTE(Vanduo @ 2007 09 05, 21:25)
Galite kreiptis į bet kokią ligoninę, manau sulauksite kvalifikuotos pagalbos...

Iš kur žinai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 05 rugsėjo 2007 - 20:29
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 09 05, 21:23)

Kur taip sakoma? Nemato ne šventasis, o aklasis.

Tik linijiniame prote yra blogi ir geri žmonės. Iš kito proto pozicijos, galima matyti konkrečią žmogaus būseną, emocijas, pscihiką ir t.t.
Taigi kas tas aklasis?

Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 09 05, 21:29)
Ieško tamstai kuo geresnio psichiatro , o ir žinot kaip seksis gydyme smalsu.

Bet ne pilnatis lygtai...
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 09 05, 21:29)
Iš kur žinai?  bigsmile.gif

Aš jau susiradau pscihiatrą bet, man liepė perduoti tau, kad greičiau prisistatytum...
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 05, 21:30)
Tik linijiniame prote yra blogi ir geri žmonės. Iš kito proto pozicijos, galima matyti konkrečią žmogaus būseną, emocijas, pscihiką ir t.t.
Taigi kas tas aklasis?

Ką galima matyti iš kito proto? Viską ką matysite, bus paliesta Jumis. Jūsų mąstymo, nuotaikos, patirties ir išgyvenimų. Nieko konkretaus. Tai iškreiptas vaizdas. Tai netiesa. Tiesos negali būti, vertinant kito žmogaus būseną. Arba ta tiesa yra kito žmogaus tiesa... Ne Jūsiškė gi. Tai analizė ir vertinimas, per save...

Klystu?
Atsakyti
Taigi kas tas aklasis?

A kap mažna pamatyt psichikų??? Tas yr labai interesna. Jai atradot mekanizmų - galit pretenduot ing Nobelia premijų.
Atsakyti
Taigi kas tas aklasis?

O kas kalba apie blogus ar gerus žmones? Aš kalbu apie blogį su kuriuo tas žmogus susiduria ar daro, o ne kad tas ar anas blogas. Žinai kaip iš tikrųjų sako ? - "mylėk nusidėjėlį, bet ne jo nuodėmę (nekęsk nuodėmės)". Ne - "nematyk nuodėmės". Ar tau blogas veiksmas = blogas žmogus? Veiksmas ir žmogus tas pats?

Taigi, tikrai kas tas aklasis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 05 rugsėjo 2007 - 20:43
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 09 05, 21:37)
A kap mažna pamatyt psichikų??? Tas yr labai interesna. Jai atradot mekanizmų - galit pretenduot ing Nobelia premijų.

Labai paprasta, kai tu Peliauckų Jadzė supyksi, susinervinsi iš karto bėk prie veidrodžio ir pamatysi...

Gero vakaro visiems, malonios diskusijos, man šiandien jau gana, nebejaučiu malonumo...Iki.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 05, 21:34)
Aš jau susiradau pscihiatrą bet, man liepė perduoti tau, kad greičiau prisistatytum...

O ko man ten? bigsmile.gif Nori, kad aplankytume? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 05 rugsėjo 2007 - 20:45
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 05, 21:42)
Labai paprasta, kai tu Peliauckų Jadzė supyksi, susinervinsi iš karto bėk prie veidrodžio ir pamatysi...

Aik aik...irnesakyk.gif Susraukys snukis - ne jokia ne psikika, tatai fizijanomija yr irnesakyk.gif

Papildyta:
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 09 05, 21:45)
O ko man ten?  bigsmile.gif Nori, kad aplankytume?  bigsmile.gif

Ans bijosi, kad tokia prasta kaimo bobela kap aš, gali nepajimti iš psikijatro paviestkės Vandeniui hihihi.gif Visas viltis in tavy deda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 05, 21:42)
Gero vakaro visiems, malonios diskusijos, man šiandien jau gana, nebejaučiu malonumo...Iki.

Taigi sužadink emocijas ir pajausi bigsmile.gif
Atsakyti
O kokiam proto tipui priklauso Vanduo?
Atsakyti