QUOTE(Drugelis @ 2005 01 28, 19:38)
Atleisk, bet nesupratau tavo klausimo
Gal klausei ar CV išsisiunčia pagal darbo pasiūlymą iš to tinklapio, tai taip. Jei ne to, tai patikslink klausimą. Jei žinosiu-atsakysiu
Gal klausei ar CV išsisiunčia pagal darbo pasiūlymą iš to tinklapio, tai taip. Jei ne to, tai patikslink klausimą. Jei žinosiu-atsakysiu
Nu užpildžiau cv ir motyvacinį, o kai jau suradau norimą pasiūlymą ir banžiau siųst cv neišsisiuntė, tipo nu žodžiu išvis dingo. Va todėl ir klausiu.
Jau veikia.
Pasidalinkit patirtim, kokiu budu realiausia rasti darba? Manau, kad daug kas isidarbina per pazistamus. Kiti uzmoka specialiom agenturom, kad surastu darba, iesko skelbimu laikrasciuose, skelbia savo CV internete. Idomu, koks budas geriausias
QUOTE(simba @ 2005 02 17, 10:55)
Pasidalinkit patirtim, kokiu budu realiausia rasti darba? Manau, kad daug kas isidarbina per pazistamus. Kiti uzmoka specialiom agenturom, kad surastu darba, iesko skelbimu laikrasciuose, skelbia savo CV internete. Idomu, koks budas geriausias 
Iškart atmesčiau variantą kažkam mokėti. Rimtos personalo atrankos kompanijos, kurios dirba su solidžiom įmonėm ir turi gerų darbo siūlymų, pinigų iš žmonių neima. Savo laiku aš irgi padovanojau kažkokiai mistinei agentūrai savo tuo metu labai brangių 40Lt. ir gavau porą pasiūlymų būti prekybos agente. Perspektyvos "labai viliojančios"
Daugiau visi būdai yra priimtini. Ir nereiktų apsiriboti vieninteliu. Siūlau: tikrinti skelbimus internete, Lietuvos ryte, registruotis įvairiose darbuotojų paieškos duomenų bazėse, pasiskelbti visiems pažįstamiems, ir svarbiausia, nenuleisti rankų
Geras rezultatas
Kol kas kaip ir maniau, daugiausia darba randa per pazistamus
Isbandysiu visus galimus variantus, isskyrus mokamus.
Truputį siaubingas rezultatas
Vadinasi galima daryti išvadą, kad jei neturi gerų pažįstamų,šansų, kad gausi gerą darbą yra mažai
Na as savo pirmus du ilgalaikius darbus (pirmas truko 2 metus, kitame jau virs 8 metu esu) isidarbinau per pazistamus. O i Tupperware, kur dirbu nuo vasaros demonstruotoja (dabar jau grupes vadove) tai gal irgi galima sakyti, kad per pazistamus? Tiesiog pakviete viena drauge i Tupperware vakareli savo namuose, man patiko ir vakarelis, ir indai (labai), paprasiau, kad ir mano namuose ta demonstruotoja surengtu vakareli, po to dar viena, o po to masciau masciau ir sumasciau, kodel gi man paciai nebuti demonstruotoja
Gal cia ir nelabai patenka i ta kategorija "Per pazistamus", cia gal daugiau kaip "savas verslas" gavosi. Dirbi kada nori, kiek nori.
atsakiau "kitais budais", nes darba susiradau, nusiuntusi savo CV i imone, kurioje noreciau dirbti ir man paskambino, kai tik buvo reikalingi darbuotojai