Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d ''Ąžuoliukas''

QUOTE(Naktibalda @ 2009 03 31, 13:02)
nuo 3 jau į darželį, jei nuo rudens eisit mūsų auklėtojos papuls jums , superinės moterys  thumbup.gif

Man labai smalsu , gal galit pasakyt kokie vardai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flintas: 02 balandžio 2009 - 15:18
Užrašėm ir mes savo mergytę į šį darželį pan lapkričio viduryje ir esam 38.. šansų, kad pakliūsim mažai, tad bandysim rašytis kitur.
Atsakyti
Sveikutes, mamytes. Mes uzsirasem 2007m, eilej esam 30, yra sansu patekti cool.gif Bet man iskilo blondiniskas klausimas blush2.gif Kai reikes eiti i darzeli, manau rudeni, mums paskambins ir pranes kas kur ir kaip, ar man paciai reik eiti i darzeli dabar ir klausti?
Atsakyti
QUOTE(laura doro @ 2009 05 16, 01:48)
Sveikutes, mamytes. Mes uzsirasem 2007m, eilej esam 30, yra sansu patekti cool.gif Bet man iskilo blondiniskas klausimas blush2.gif Kai reikes eiti i darzeli, manau rudeni, mums paskambins ir pranes kas kur ir kaip, ar man paciai reik eiti i darzeli dabar ir klausti?

šiaip aišku geriau pasiskambinti ir pasitkslinti ar neišgaravo vieta netyčia cool.gif , o šiaip tvarka tokia, prieš eidami į daržiuką turėsite turėti gyd pažymą, taigi šiemet darželis pradės po atostogų dirbti rugsėjo 1 dieną berods, tai rugpjūtį sustvarkyt visas pažymas ir jau galėsite eiti 4u.gif , kad kas nors skambintų visgi nesitikėčiau blush2.gif , visgi tai yra jūsų reikalas, o jiems tai jei ne jūs bus kiti cool.gif , todėl branginkit savo vietą biggrin.gif
Atsakyti
Aciu naktibalda uz atsakyma, as galvoju gal reik neskambinti, o tiesiog nueiti pas vedeja ir pasiklausti. Gal zinote, nuo kada atostogauti darzelis prades?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura doro @ 2009 05 16, 09:49)
Aciu naktibalda uz atsakyma, as galvoju gal reik neskambinti, o tiesiog nueiti pas vedeja ir pasiklausti. Gal zinote, nuo kada atostogauti darzelis prades?
g.gif

jei gerai atsimenu nuo liepos galo berods iki rugsėjo 1, bet reikia tikslinti nes tiksliai datų netaismenu ax.gif
Atsakyti
mes sia savaite atsikraustem salia sito darzelio, ketinau eiti i ji uzrasyti savo suneli, bet kaip matau mazai sansu ten pakliuti verysad.gif nesu gyvenus siame rajone, gal galit pasakyti koks kitas artimiausias darzelis? ax.gif
Atsakyti
vis del to surizikavau ir nuejau i Azuoliuka ir gerai padariau, nes atejus mane maloniai prieme sekretore ir uzrase, lankysim si darzeli thumbup.gif
Atsakyti
na taip ir as isirasiau i eile,bet tik 2011m sake gal priims doh.gif ,o kai dar suzinojo kad mes rajoniniai tai isvis pasake esat kaimieciai ir nieko nzn verysad.gif(diskriminacija) ,nebent persirasysim i miesta ir tai neaisku ar bus vietu verysad.gif ,o man reiketu kad nuo 2010m priimtu,nes grizus i darba nebus kam palikt savo zvirblio ta pusmeti,tai va bandysiu eit prasysiu gal vietele atsiras ir be kysio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VITAE_e @ 2009 06 28, 19:25)
na taip ir as isirasiau i eile,bet tik 2011m sake gal priims doh.gif ,o kai dar suzinojo kad mes rajoniniai tai isvis pasake esat kaimieciai ir nieko nzn verysad.gif(diskriminacija) ,nebent persirasysim i miesta ir tai neaisku ar bus vietu verysad.gif ,o man reiketu kad nuo 2010m priimtu,nes grizus i darba nebus kam palikt savo zvirblio ta pusmeti,tai va bandysiu eit prasysiu gal vietele atsiras ir be kysio blush2.gif

o tai kelinti jus eileje? nes as prasyme parasiau, kad arba nuo 2010, arba 2011 ir man nesake, kad nepriims ax.gif
Atsakyti
nu siaip man nesake nieko kelinti mes eilej,tik sakau tiek tepasake kad reik persirasyt i miesta kad pakliut verysad.gif ,o persirasyt nelabai yra kur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 05 16, 02:14)
šiaip aišku geriau pasiskambinti ir pasitkslinti ar neišgaravo vieta netyčia  cool.gif , o šiaip tvarka tokia, prieš eidami į daržiuką turėsite turėti gyd pažymą, taigi šiemet darželis pradės po atostogų dirbti rugsėjo 1 dieną berods, tai rugpjūtį sustvarkyt visas pažymas ir jau galėsite eiti  4u.gif , kad kas nors skambintų visgi nesitikėčiau  blush2.gif , visgi tai yra jūsų reikalas, o jiems tai jei ne jūs bus kiti  cool.gif , todėl branginkit savo vietą  biggrin.gif

Iškilo klausimukas ax.gif

Tai darželis pradeda dirbti nuo rugsėjo 1 ir tik nuo šios datos pradeda formuotis grupės ar kaip? Pvz esam 49(priima 45)..lieka tik tikėtis ,kad 4 tėveliai persigalvos...Pvz o kada yra žinoma kiek tiksliai vaikų pasirodys grupėj?
Tai jau reik tą pažymą mums turėti ar galima bus pasidaryti ir po rugsėjo 1,kai žinosim tiksliai ar priims ax.gif
Atsakyti