Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namo foto

Pagalvojau, kad labai butu idomu pasiziureti kokius statote, projektuojate ar jau pasistatete namus. Mes ruosiames projektuot sau nama, tai idomu butu pasiziuret kitu namu foto. Ikelkit tongue.gif paziuresim, aptarsim thumbup.gif
Atsakyti
Gera tema thumbup.gif Butu super, jeigu nereiketu lakstyti per visas kitas ir viska galima butu paziureti vienoje vietoje.
Mano nuotraukos sudetos dienorastyje, nuoroda parase. Tikiuosi, kad ten paziureti irgi yra patogu. 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo namuku blush2.gif NAMAS

tik man neleidžia foto įmesti, tai dedu nuorodą 4u.gif Labai nepeikit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo subalansuota: 04 rugsėjo 2007 - 18:46
QUOTE(Lilajar @ 2007 09 04, 18:12)
Gera tema  thumbup.gif  Butu super, jeigu nereiketu lakstyti per visas kitas ir viska galima butu paziureti vienoje vietoje.
Mano nuotraukos sudetos dienorastyje, nuoroda parase. Tikiuosi, kad ten paziureti irgi yra patogu.  4u.gif

radau namuku smile.gif
simpatiskas taviskis atrodo kompaktiškas tongue.gif , tik langus gal deciau ne baltus, man atrodo tiktu rudi, pilki, gal net bordo. Ir tu nedideliu langeliu virs iejimo neskelciau arba bent jau ne per viduri.
Papildyta:
QUOTE(subalansuota @ 2007 09 04, 19:45)
Pasirodau su savo namuku  blush2.gif NAMAS

tik man neleidžia foto įmesti, tai dedu nuorodą  4u.gif Labai nepeikit  blush2.gif

fainai tie dideli langai svetaineje, butinai projektuosim kazka tokio
Atsakyti

tik man neleidžia foto įmesti, tai dedu nuorodą  4u.gif Labai nepeikit  blush2.gif

labai labi fainulka, cia tiek padaret nuo pavasario ar dezute anksciau pastatet,
Atsakyti

GRAZUS NAMUKAS
ar sienas cia tinkavot su dekoratyviniu tinku ar tik nudazet nutinkave paprastai????
Atsakyti

as ir svajojau visada apie tokio tipo nama, bet kai atejo laikas projektuoti savo individualu busta tai isejo visai kitaip,( bet cia ne apie tai)
labai fainutis namukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 10 rugsėjo 2007 - 13:42
QUOTE(Vi_zija @ 2007 09 05, 08:37)
labai labi fainulka, cia tiek padaret nuo pavasario ar dezute anksciau pastatet,

Visas statybas pradėjom 2006 m. lapkričio mėnesį bigsmile.gif Tai iki šio momento jau turim namą beveik su daline apdaila viduje 4u.gif
QUOTE(londa @ 2007 09 09, 00:18)
GRAZUS NAMUKAS
ar sienas cia tinkavot su dekoratyviniu tinku ar tik nudazet nutinkave paprastai????

Tinkavom dekoratyviniu tinku ir dažėm ax.gif

QUOTE(ugi @ 2007 09 10, 14:41)
as ir svajojau visada apie tokio tipo nama, bet kai atejo laikas projektuoti savo individualu busta tai isejo visai kitaip,( bet cia ne apie tai)
labai fainutis namukas mirksiukas.gif

Dėkui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(subalansuota @ 2007 09 04, 20:45)

thumbup.gif super! labai grazus namas 4u.gif
Atsakyti

Labai gražus namukas ir kiek jau daug padaryta 4u.gif
O ką darysi tarkim svetainėj su apšvietimu, pas mane lubos bus su nuolydžiu (pas jus irgi gal taip pat) ? Turi gal kokių idėjų?
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2007 09 11, 09:53)
Labai gražus namukas ir kiek jau daug padaryta  4u.gif
O ką darysi tarkim svetainėj su apšvietimu, pas mane lubos bus su nuolydžiu (pas jus irgi gal taip pat) ? Turi gal kokių idėjų?

Mes pasidarėm taip (nu elektrą išsivedžiojom) darysim smile.gif
Virš virtuvės zonos 6 halogenai, tokio tipo user posted image
Virš valgomojo stalo bus tokią nuleista lempa, nu būna ant tokių ale virvučiu, viena.
O svetainės zonoje, viduryje bus tokios irgi ant virvučių nuleidžiamos lempos trys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(subalansuota @ 2007 09 11, 10:20)
Mes pasidarėm taip (nu elektrą išsivedžiojom) darysim smile.gif
Virš virtuvės zonos 6 halogenai, tokio tipo user posted image
Virš valgomojo stalo bus tokią nuleista lempa, nu būna ant tokių ale virvučiu, viena.
O svetainės zonoje, viduryje bus tokios irgi ant virvučių nuleidžiamos lempos trys  rolleyes.gif

Ačiuks, aš radau tokį visai fainą variantą svetainei, įkėliau jį į temą "namo interjeras" ten šviestuvai kažkaip lubose, tik bijau kad kai lubos aukštokai tai gal permažai šviesos bus. O su tavo trm nuleidžiamais šviestuvais turėtų gražiai atrodyti, ar didelė svetainė pas jus?
Atsakyti