Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namo foto

QUOTE(Vikadi @ 2007 09 11, 10:53)
Ačiuks, aš radau tokį visai fainą variantą svetainei, įkėliau jį į temą "namo interjeras" ten šviestuvai kažkaip lubose, tik bijau kad kai lubos aukštokai tai gal permažai šviesos bus. O su tavo trm nuleidžiamais šviestuvais turėtų gražiai atrodyti, ar didelė svetainė pas jus?

Pati svetainė tai 33 m2, bet ji yra kartu su virtuve, tai viso gaunasi 47 m2, bet kai lubos aukštėja, tai atrodo dielės erdvės ax.gif

Einu žiūrėt į "namo interjerą" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(subalansuota @ 2007 09 04, 18:45)
Pasirodau su savo namuku  blush2.gif NAMAS

tik man neleidžia foto įmesti, tai dedu nuorodą  4u.gif Labai nepeikit  blush2.gif

bigsmile.gif ech...myliu as tuos vienaaukscius namukus...subalansuota o gal galima nuotraukyte is vidaus, kur svetaineje tas lubu paaukstejimas, nes mes irgi planuojam svetaine su "skliautu" daryt, tai labai jau butu faina pamatyt kaip tai atrodo blush2.gif PLYYYYYYYYYYYZZZZ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mixxii @ 2007 09 11, 14:24)
bigsmile.gif ech...myliu as tuos vienaaukscius namukus...subalansuota  o gal galima nuotraukyte is vidaus, kur svetaineje tas lubu paaukstejimas, nes mes irgi planuojam svetaine su "skliautu" daryt, tai labai jau butu faina pamatyt kaip tai atrodo blush2.gif PLYYYYYYYYYYYZZZZ blush2.gif

Pažadu nufotkint ir įdėt pioneer.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(subalansuota @ 2007 09 11, 13:48)
Pažadu nufotkint ir įdėt pioneer.gif  tongue.gif

labai labai lauksiu bigsmile.gif dekui mirksiukas.gif o koks didziausias aukstis pas jus nuo grindu iki lubu?
Atsakyti
QUOTE(Mixxii @ 2007 09 11, 14:55)
labai labai lauksiu bigsmile.gif dekui mirksiukas.gif o koks didziausias aukstis pas jus nuo grindu iki lubu?

Kaip čia tau nesumelavus g.gif Žinau, kad žemesnėj pusėj 2,90 m. berods, o aukštesnėj netoli 4 m. atrodo, dar vakare pasitikslinsiu pagal brėžinius ax.gif
Atsakyti
namukas labai fainas thumbup.gif
kazkaip ziuriu niekas daugiau foto nenori ideti ax.gif ideciau savo bet kad pas mane ner dar ka rodyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2007 09 11, 16:03)
namukas labai fainas thumbup.gif 
kazkaip ziuriu niekas daugiau foto nenori ideti ax.gif ideciau savo bet kad pas mane ner dar ka rodyt doh.gif

parodyk kiek yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(subalansuota @ 2007 09 11, 15:24)
Kaip čia tau nesumelavus  g.gif Žinau, kad žemesnėj pusėj 2,90 m. berods, o aukštesnėj netoli 4 m. atrodo, dar vakare pasitikslinsiu pagal brėžinius  ax.gif

PATIKSLINIMAS, žemesnėj vietoj 2,7 m. o aukštesnėj 3,8 m. čia svetainėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(subalansuota @ 2007 09 04, 17:45)
Pasirodau su savo namuku  blush2.gif NAMAS

tik man neleidžia foto įmesti, tai dedu nuorodą  4u.gif Labai nepeikit  blush2.gif

labai simpatiskas namukas
Atsakyti
subalansuota, o langus jums firma sudėjo? Klausiu, nes kai mes statėm tai tikino, kad langai turi būti įstatyti šiluminėje izoliacijoje. Aš taip ir nesugalvojau, kaip juos ten ant oro dvisluoksnėje sienoje kabina ar deda kai jau apšiltinimas padarytas blush2.gif ? O pas jus matau normaliai į blokelių sieną sudėti.
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2007 09 12, 20:02)
subalansuota, o langus jums firma sudėjo? Klausiu, nes kai mes statėm tai tikino, kad langai turi būti įstatyti šiluminėje izoliacijoje. Aš taip ir nesugalvojau, kaip juos ten ant oro dvisluoksnėje sienoje kabina ar deda kai jau apšiltinimas padarytas  blush2.gif ? O pas jus matau normaliai į blokelių sieną sudėti.

Mums firma sudėjo dar prieš šiltinimą ax.gif Prikabino prie mūro su tokiom plokštelėm, tik po to dėjo polistirola ir tinkavo.
Atsakyti
kuklus tie lietuviai, mazai namuku rodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ajja @ 2007 09 30, 21:29)
kuklus tie lietuviai, mazai namuku rodo  tongue.gif

va va, bet namukai kai pasivazineji po gyvenamuosius kvartalus tai tikrai kuklus neatrodo lotuliukas.gif
Atsakyti